58 ми хареса повече.
59 ми беше адски муден и бавен. Щях да заспя. Семейните вечери някак от никъде се появяваха. Действието никакво го няма. Кой стреля по Сермет всъщност? Къде беше стрелеца?
Гледах го с двама мъже около мен 😄
Коментарът на единия беше: много са изнежени в разузнаването 😆 какви са тези ревове. Това да не е семейна драма.
В крайна сметка на половината реши да си легне и не догледа. 🫣
Разузнаване вече няма. Несериозно е 2ма човека да вършат всичко. Узай и Г. както работят на компа да стават и хукват по мисии.
Семейната история заема повече място. Какво е станало между З и О. Малко е несериозно. Тя трябваше да е фона. И не преди не съм искала да вечерят всяка вечер. С това се опитват да привлекат някаква публика. И всъщност вече само това държи публиката май. То друго няма. Вече не знам срещу какво и кой се борят. И аз чакам семейните вечери и въпросите на Ямур. Все едно са 2 отделни сериала.
Както каза З. Тя вече не иска да е сама. За това и прие да остане там, семейни сбирки и подобни. Връща се там, където преди е била щастлива. За мен тя все още е в един вид депресия, опитва се да се разсее само за да не мисли. Да е заобиколена с хора, за да не чува мислите си, да не тъжи.
Странно ми е да ходиш в дома на бившия, колкото и майката да твърди, че винаги имаш място там 😆 Ами Омер ако имаше приятелка, как щяха да обяснят това. Всъщност щеше да е интересно.
На мен щеше да ми е неудобно. Зехра се възползва всъщност. Напуснала го е, а сега се връща и един вид не му позволява да продължи. Настанява се в семейството му, заема мястото на снахата съвсем спокойно.

защото тя не съществува.