*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 395
  • 703
  •   1
Отговори
# 555
  • au bout du monde
Снощи гледах 59 еп.
58 ми хареса повече.
59 ми беше адски муден и бавен. Щях да заспя. Семейните вечери някак от никъде се появяваха. Действието никакво го няма. Кой стреля по Сермет всъщност? Къде беше стрелеца?

Гледах го с двама мъже около мен 😄
Коментарът на единия беше: много са изнежени в разузнаването 😆 какви са тези ревове. Това да не е семейна драма.
В крайна сметка на половината реши да си легне и не догледа. 🫣

Разузнаване вече няма. Несериозно е 2ма човека да вършат всичко. Узай и Г. както работят на компа да стават и хукват по мисии.
Семейната история заема повече място. Какво е станало между З и О. Малко е несериозно. Тя трябваше да е фона. И не преди не съм искала да вечерят всяка вечер. С това се опитват да привлекат някаква публика. И всъщност вече само това държи публиката май. То друго няма. Вече не знам срещу какво и кой се борят. И аз чакам семейните вечери и въпросите на Ямур. Все едно са 2 отделни сериала.

Както каза З. Тя вече не иска да е сама. За това и прие да остане там, семейни сбирки и подобни. Връща се там, където преди е била щастлива. За мен тя все още е в един вид депресия, опитва се да се разсее само за да не мисли. Да е заобиколена с хора, за да не чува мислите си, да не тъжи.

Странно ми е да ходиш в дома на бившия, колкото и майката да твърди, че винаги имаш място там 😆 Ами Омер ако имаше приятелка, как щяха да обяснят това. Всъщност щеше да е интересно.
На мен щеше да ми е неудобно. Зехра се възползва всъщност. Напуснала го е, а сега се връща и един вид не му позволява да продължи. Настанява се в семейството му, заема мястото на снахата съвсем спокойно.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 08:28 от La Libellule

# 556
За това си права, семейната драма вече идва в повече. Определено се усеща липсата на екшъна, почти без никакво вълнение гледам операциите. За мен по вълнуващи са Зехра и Йомер Grinning

Съгласна съм, че не може само 2ма да ходят на операция, трябват нови членове в екипа. Аз много се надявах Коркут да се присъедини към тях. На него ще му отива екшън. Пропиляват го в мафиотските неща с Ефкар. Или поне 2ма нови актьора да вкарат.....ама къде ти, нашите продуценти започват ново дизи по фокс с Ханде Ерчел и Бурак Дениз, късат се да им правят реклама, още от сега и фотосесия ще им правят... тешко не съществува за тях....

# 557
  • au bout du monde
Времето и при тях е било хубаво. И при тях времето е било хубаво.

Заложиха на двойката и на известността на Мурат в драмите. Историята куца, ще видим какво ще излезе. Цялата й женитба на бързо става странна. Да се омъжи без любов. Ако пък детето е на Омер, ще я изкарат лъжкиня.

Явно е направила жертва заради него. Станало е известно,  че имат връзка (или някой е намекнал нещо) и както винаги са изкарали жената виновна. Едно че са колеги, но той й е и нещо като шеф.
 И тя за да спре слуховете и да не развали кариерата му, го оставя и се жени набързо, за да може той да я забрави.
Не е е било възможно да работят заедно и да са двойка. Тя няма да се откаже от кариерата си, за да си стои вкъщи. Това е било мечтата й. Нито пък той би се отказал. Това ми се вижда логичното след последните епизоди. Но първите впизоди, сакаш намекваха за нещо друго. Мисля си, че все още не са измислили какво е станало.

Ако З.не беше видяла Омер изобщо нямаше да се сети за него. На мен това ми е странното😆

Сега на фрага как си били докоснали ръцете 😆 все едно не го гледахме това  2ва сезона 🙄 чудо невиждано.
И тя като му каже пази се и вече всички припадат. Тя сега се притеснява много повече някой да не умре. Всичките й близки умират един по един.

Дениз

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 18:43 от La Libellule

# 558
Днес си беше като лято по едно време..... Д. от къде ли се познава с Зейнеп, че и на кафе заедно, днес са се последвали

Йомер нямаше да съществува, ако някои неща не се бяха случили. Как Зехра да се сети за него, като изобщо не е бил в плановете, не е съществувал човека Grinning  Йомер е измислен в последния момент и причината я знаем, да не я отваряме пак, че с това наше различно мнение по въпроса Grinning

# 559
  • au bout du monde
Да не ни говорят тогава колко била голяма любовта й към Омер Laughing защото тя не съществува.
Говорех за началните епизоди, когато се видяха. Там нямаше любов, нито е мислила, че го обича и подобни.
За нея сега се заражда всичко, на фона на спомена за щастливото минало само, защото е самотна.
Щеше да си живее щастливо далеч от О и мама. Дразня се че феновете се опитват да го изкарат повече, отколкото е.  Опитват да заличат нещо, за да издигнат друго. До момента дори сценаристите не се опитват, но феновете имат друго мнение.
В началото помагах за сомера, но някои изказвания на фенките ме отблъснаха. Можеш да им го кажеш, че загубиха верен помощник 🤣
(Когато помагах, влезнаха в списъка за малко.)😆

На мен лично ми харесва това изграждане. Но визуално не си отиват. Колкото и да се опитват и двамата.

Използват пак стария модел - внимавай-добре, и ти 😆 честно казано не ме трогва, може би, защото е чувано толкова много пъти.

Била е на работен обяд с журито.

Дениз  с пола  Satisfied
https://twitter.com/withbaysal/status/1615803150459441152?s=20&t … Xmq2B7953wiPmvVoA

Дениз ще изчезне скоро. Все по-слаба ми се струва.

Дениз ще ходи на козметик другата седмица 😁

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 22:56 от La Libellule

# 560
  • au bout du monde
Зехра вече си намери детегледачка,  готвачка и чистачка. 😁 не й е зле хич. Вечер и компания си има. Да викнат и Зейнеп обаче, че момичето стои сама вкъщи.

Ще видим дрон този епизод. Последната снимка, която Д. пусна с детето е от 62еп. Сцената е снимана преди Коледа. Ела Наз повече не е била на снимки. Вече снимат 64еп. 63еп вероятно пак ще са по горите.

Ела тъкмо пусна, че е завършила първи срок и ще ходи на снимки.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 13:12 от La Libellule

# 561
До колкото знам фенките вече не се занимават със сомера. Какви са им били изискванията?
Иначе преди и аз съм помагала...

# 562
  • au bout du monde
Кои изисквания?
Няма смисъл със Сомера няма шанс да влезнат.
И Дениз на снимки. Тази седмица са мн тихи. Очаквам пак неделя да се появят със снимки. Миналата седмица имаше снимки само с терориста. Странно, че не пусна друга снимка.

Включване от Мурат. Колко е забавен

Чудя се какво гледа на телефона.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 19:44 от La Libellule

# 563
  • au bout du monde
Яница, не мога да разбера какво искат някои психофенки на Д. Защо още ги е яд, че Ч напусна? Кога ще го преглътнат? Продължават да го обиждат. Като си харесват толкова новия да си го гледат и да не хулят предишния.
Явно хич не го харесват. Аз ако го харесвах нямаше да ми пука за предишния.
Какво лошо им е направил Ч?

Напоследък нищо лошо не е казвано за Д. Да обидиш един, за да защитиш друг не е правилно.

# 564
  • au bout du monde
60 епизод - приятно гледане
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-60-i1wMkpAGeKIY9bKI

# 565
Яница, не мога да разбера какво искат някои психофенки на Д. Защо още ги е яд, че Ч напусна? Кога ще го преглътнат? Продължават да го обиждат. Като си харесват толкова новия да си го гледат и да не хулят предишния.
Явно хич не го харесват. Аз ако го харесвах нямаше да ми пука за предишния.
Какво лошо им е направил Ч?

Напоследък нищо лошо не е казвано за Д. Да обидиш един, за да защитиш друг не е правилно.

Аз пък бих попитала какво искат психофенките на Ч. и защо не оставят Д. и дизито намира, любимеца им вече го няма. Феновете на Д. са му ядосани и това е. Феновете на Ч. обаче като нападат Д. фенките и следователно отвръщат на удара... Една беше написала на Ч. в никакъв случай да не става партньор отново с Д. и от там тръгнаха нещата. Аз в спорове не се меся, искам да кажа много неща, но турския не ми стига Grinning

# 566
# 567
  • au bout du monde
Аз пък бих попитала какво искат психофенките на Ч. и защо не оставят Д. и дизито намира, любимеца им вече го няма. Феновете на Д. са му ядосани и това е. Феновете на Ч. обаче като нападат Д. фенките и следователно отвръщат на удара... Една беше написала на Ч. в никакъв случай да не става партньор отново с Д. и от там тръгнаха нещата. Аз в спорове не се меся, искам да кажа много неща, но турския не ми стига Grinning

Видях че спор се започна от фенове на Дениз по друг повод. От негови фенове нищо не виждам напоследък.
Като гледам отвреме на време се заяждат с него, да си гледат новия и да не се връщат назад. Ама нещо все ги мъчи. На мен ако ми харесва, изобщо няма да го мисля какво е било. Нали не го харесват, защо са му ядосани.
Малко споровете са кокошката или яйцето. Не се знае откъде се почва.Laughing Но съм забелязала 2-3 от нейните фенки, които доста подклаждат масло в огъня. Те са винаги в основата. Гледах им стари коментари, дори преди са мрънкали все нещо против Ч. и даже едната е била за Джерен и С, а уж фенка на Дениз.

Коментара да не се снима не знам от кой фен беше, но той се появи по-късно след другите писаници.

Разбрах, че голям проблем било че Ч не харесва снимките й с Мурат. Scream

Аз искам да се снимат пак и нека всички да се избият в тиутър, все ми е тая.

Има си хора, които са си твърдо DenCag и една дума не са казали.

Пиши на какъвто език искаш има преводач за това. Simple Smile

Коментарът ми за 59 епизод:
Имах компания до мен и мнението беше, че разузнаването било много разнежено.
Странно ми е Зехра да ходи на вечеря и да остава да спи там. Противоречива ми е. Уж му се сърдеше, напуснала го е, а сега му дава смесени сигнали. Не знае какво иска. Не знам , аз бих се чувствала неудобно.
Разговорите на Г и У, за мен вече са прекалени и писват. Едно и също.

Странно ми беше как Зехра плаче над Сермет, идва Омер и започва да се върти и гледа нагоре, сяда на стълбите. А тя го гледа с тъжен поглед и той се сеща да я прегърне. А бе някак недоизмислено беше. Изобщо не се поинтересува как е колегата на земята.

Ето от днес изпълнението на пиано на Д и М. Не му разбрах смисъла.
https://twitter.com/TurkeyCelebs/status/1617143895875530752?s=20 … dgAegEduvBTIDP4Hw
Тя ми прилича на някоя ученичка Smiley

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 00:53 от La Libellule

# 568
Изобщо не ми пука за споровете на фенките, скандал вдигат от най- малкото. Аз съм плътно зад Д. каквото и да става.

Преводачите да кажем 98% превеждат грешно, особено на турски език, а аз пиша на такъв в туитър Grinning

Епизода ми хареса, вълнуващ беше. Сцената от миналото беше топ. Имаше и фраг след епизода.

Аз нещо недоизмислено не виждам, в предвид състоянието на Зехра му е станало ясно за Сермет, а и мисля, че провери как е , но не си спомням добре. Не гледам толкова детайлно на сцените..
Рейтинга също е добре Simple Smile

# 569
  • au bout du monde
Изобщо не провери как е. Предположил е че е умрял вероятно.

Аз съм назад с епизодите.  Още не съм гледала 60.
Иначе да историята добре я връзват с миналите сезони, сякаш направо така са го мислили да стане. Съвсем други хора сякаш пишат сценария😆 бяха абсолютни глупости, че не може сближаване. Да бе. Сега как може. Пак работят заедно, пе дори колеги ги коментират като клюкарки.

Но на мен сякаш нещо ми липсва. Не мога да повярвам, че много се обичат. Все още при нея има колебание сякаш.
 Може би защото не съм видяла реално развитието, да проследя всеки един момент, ако разбираш какво искам да кажа. А ей така обичат се и това е.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 10:59 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт