*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 372
  • 703
  •   1
Отговори
# 60
  • au bout du monde
Преди не знаехме причината, но сега след всички събития за мен това е логичното. Декември са разбрали, че той иска да напуска. Точно януарските епизоди бяха с по 1м сцена и ние мрънкахме и те решиха да сложат обяснението и после пак греда.

Няма друг сериал, в който главната двойка е толкова неглижирана. Просто не са искали да свикваме с тях и да го харесваме, защото ще има нов.

# 61
Или декември месец са решили да наемат Мурат и да има нов сезон.

Защото договорите на всички са били до края на този сезон. И Д. също се пробва в епизодична роля за платформа. И има договор за тях, след Teşkilat - т.е. отложила е ангажимента с година.

Факт е, че няма друг сериал с толкова неглижирана главна двойка. Но епизодите след НГ са заснети по-рано, през декември.

Може причината да е в пеперудите. Може и тогава да са се договорили с Мурат. И да са решили да добутат сезона, пък за новия ще вложат повече ентусиазъм.

Но... новият сезон издиша още на 3 серия. Пак повторения, пак безсмислици и недомислици. Тотална безидейност. Мисии от 1 човек, когото никой не покрива, бойни сцени, които са пародия (на Йомер, не на Зехра), никакъв екшън...

Ако Д. не играеше, нямаше да го гледам.

Ако нямаше загадката още от първия епизод на сезона кой е предателят, нямаше да го гледам. Искам да разбера кой ги предаде и приключвам. Кой наръга Зехра и кой предаде екипа. Кой от екипа и как.

Каква е била драмата на Йомер не ми пука, нито кой е баща на Ямур. Мисии явно няма да имат, обърнаха го на драма, Йомер реве по 10 минути. Това не ми се гледа.

# 62
  • au bout du monde
Предният сезон сюжета куцаше яко, но сега е малко по-добре. Докато я има нишката с предателя. До края ще го дъфчат това.

Епизодите се снимаха седмица за седмица не бяха много напред.

# 63
Едва ли има и друго дизи, на което снимката на двойката на страницата на пеперудите да е от селфи, а не от фотосесия

А снимката на самото дизи да не е плакатът, а кадър на един от героите

Пита се в задачката как за толкова време, два сезона, 48 епизода, не намериха време за фотосесия на двойката ГГ.

И ако, само да приемем хипотетично, след 28 епизод са решили, че Ч. ще си тръгне в края на сезона, каква е причината преди това? Освен това, 20 епизода (28-48) са много, за да решават, че няма да развиват връзката на героите и бля бля бля. Един стандартен сезон е 12 епизода.

За това време можеха:
- да вкарат нов злодей (Франсис)
-да намерят бащата на Сердар
-да измислят още няколко живота на Джерен, няколко "фалшиви" деца и т.н.
-Сердар и Зехра да се оженят и разведат и да се намразят завинаги (чисто хипотетично).

Аз смятам, че още след 1 сезон са искали Мурат и са се опитвали да разкарат Ч. Затова не са промотирали двойка и т.н. Те дори не честитиха пеперудата на Ч.

Вината не е на Ч.

Решиха да играят политически. Да видим какъв рейтинг ще им донесе.

Тази вечер е събитието на GQ мъж на годината.

# 64
  • au bout du monde
На онези долу в дясно също е селфи 😁

Но за сериала да сложат само Сердар 😄

Айде да спечелят. Дано да са гласували хората.

Да, имаха 20 епизода и не направиха нищо. Епизодите бяха празни, дори мисиите бяха скучни.... сега сякаш повече ми допада.
Грешка беше цял сезон Йъдъръм.

Преди Халит им правеше забележка за чувствата, а сега се прави, че не вижда 🤨 не знам омекнал ли е вече или правилата не важат.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 18:44 от La Libellule

# 65
Йълдъръм  (както и да се кязва актьорът) е с трета роля в сериала (в последния епизод игра две). Явно връзките му са по-здрави е от връзките на Мурат.

Ще прадължа мисълта си като се прибера, че по улиците е сложно да ходя и да пиша 😎

# 66
  • au bout du monde
В последния епизод игра сегашната си роля на двойника.
Не знам защо го оставиха 🤨 Можеше нов актьор да вземат.

Хм...

# 67
Както казах, явно има железни връзки или при продуцентите, или политически, или и двете.

Замислих се, че ТИМС буквално използваха Ч. и Д. да си осигурят рейтинг и награда. Предполагам, че това е свързано и с финансиране. В тези първи 28 епизода, за които спомена. Въпреки че са в държавен канал, рейтингите и популярността им изкарват пари. Популярността на двойката също. При това без да дадат и лира за реклама.

И след като си осигуриха парите и за новия сезон - а това вероятно се договаря някъде по това време - заиграха политически и отсвириха сценария. Става дума наистина за много пари.

Аз лично съм виждала подобни игри, участвала съм като човекът (част от екип), който изкарва парите. За шефовете. Ние имахме глоби (и аз си тръгнах). Говоря за медиите в Бг, но същото, в доста по-голям мащаб се случва и в кино индустрията.

Не е вината в Ч. и решението му да си тръгне. Всъщност от първия сезон са останали само 3 актьори. Д. играе много добре, но пак не е звездата. И няма и да бъде, не защото е жена или други подобни глупости. Въпреки Гьоздето и приятелството им.

Този сезон ще се върти около Мурат. Той е звездата, заради изборите напролет. И няма да има следващ сезон. Не е и мислено да има.

Вероятно ще им измислят история, може дори да ги оженят накрая.

Йомер няма скоро да обясни какво се е случило. Това им е интригата.

Но пък вероятно скоро ще се изясни предателят и още някой от стария екип ще изпадне. И книгата изчезна, така че и "призракът на Сердар" вече няма да се появява. На Йомер Сердар не му трябва.

Ще ми се другите мацки, които само ни четат, също да си кажат мнението по темата Simple Smile

# 68
  • au bout du monde
Ела Наз е на снимки и това, което пуска мисля, че сцената с бабата е минала. На 25 ноември е била с тази прическа и дрехи.

Днес е на 2 плитки.

Ето и подготовката.

Разучаване на сценария. Ако се съди по позата й, Ямур нещо сърдита ще бъде. Това дете само в добро настроение го показват, иска ми се да се развика, разплаче, разбунтува. Нереално е колко е кротко😄

Това е обзора за днес 😆 очакваме още новини.
Дениз е писала, че има херпес. Значи целувки няма да има няколко епизода 😆

‐-------‐---‐

Аааа сватби чак не искам...много тъпо...дори предложение не ми се гледа.Triumph
Далече сме за сега от това.

Ще видим какво са измисли за 57 ми епизод, то ще си покаже.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 14:36 от La Libellule

# 69
Или е получила херпес от целувки 🤭

Феновете в туитър искат семейна снимка Зехра, Ямур, Мурат и всички в махалата или снимка на Ела с Мурат.

Аз искам хубави снимки и награди от пеперудите 🤞🤞🤞 и ако може без Мурат. Той и без това не е номиниран 😛 и няма нищо общо с номинацията на Teşkilat 😛

# 70
  • au bout du monde
Или е получила херпес от целувки 🤭

Мъжът й нали го няма 😁
Другата възможност не ми харесва.

Във 2ри сезон постоянно беше с херпеси , бая тайни целувки ще е имало 🤣

Вече смятат, че му е дъщеря, щом са отишли в махалата🤨

Зехра ли е отишла на гости или са решили за вземат Ямур, докато Зехра е в болницата?
 Може бабата да се е притеснила и да накара Омер да вземат детето. Той едва ли би се сетил 😆

Ох този 57 епизод вече ми ходи по нервата 🤣

# 71
Шегувам се с херпесите 🤭 всъщност нямам този вирус - моя приятелка в гимназията го имаше. Най-вероятно е от студа. Иначе се появява и при срив на имунитета.

Уф, да казва кой я наръга и да приключваме тази драма. А детето където искат да го водят, ако искат и вкъщи да си го вземат. Тук нито търся логика вече, нито я очаквам от сценаристите. Йомер е новата Джерен, ако му е нужно, Зехра ще е родила на 15, а той ще е на 20 🤣🤣🤣

# 72
  • au bout du monde
Аз го имам и ми се появява при силно напрежение/страх или болест.
Но в училище се базикаха, че е от целувки 😆

Мисля си, че Зехра няма да каже кой я нападна. Ще иска да разследва и събере доказателства. Все си мисля, че до край ще се мотат с това. Приключи ли се със Сердар много зрители ще спрат да гледат. Едните гледат за това, а другите заради Мурат.

Зехра е била вероятно на 20-21 като е родила ,но се чудя каква шефка е била, че заповеди е раздавала на 20г 🤨🫡

# 73
Фраг. Франсиз я отнесе нанякъде.
https://www.instagram.com/reel/Clq9X3TqzDY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Накрая Йомер носи Зехра на ръце.
Феновете на Мурат вече са в екстаз.

Ч. и Сюмейе от сета. Тя писа, че героинята й е Дамла

# 74
  • au bout du monde
И Гьозде вика, че има изненади 🤣

Франсис ще й прави някакви магии, а Омер ще се яви спасител.

Общи условия

Активация на акаунт