*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 377
  • 703
  •   1
Отговори
# 90
  • au bout du monde
В този сезон се получава, че от личен живот няма време за мисии Laughing Laughing Laughing
Опитват се да компенсират, но с грешния човек Sad още ме яд, че напусна. Ще се оправя само, ако дойде известие за друг съвместен проект. Satisfied
Всяка сутрин се навивам, че гледам нов сериал, и като влезна в туитър ми става кофти. Няма да чета вече коментари преди да гледам епизода, защото се напрягам,а в крайна сметка сцените не са това, което си фантазират фенките Laughing За сега всичко е нормално.

Промото с превод, по-добре ми изглежда. Бихме се радвали, ако Сердар я спасява, така че разбираемо да се радват за Омер. Да видим как ще се държи следващия епизод.

Мисля, че може да преложи да се грижи за детето, докато тя е в болница или да отиде да го вземе да го заведе при майка му Rolling Eyes
Горкото дете, ако го оставят без никой да се сети за него.

Малко фантасмагориите на Франсис нямат място в филм за държавата. Казват му Хари Потър Laughing

# 91
Сердар спаси Зехра и Ямур, имахме и това. И сцената беше красива, Зехра не беше в несвяст.

Точно защото е сериал по ТРТ, е уместно да е сатанист. Не могат да си позволят да набедят християните, а този е откачен сектант, т.е. не е обикновен християнин. И в предния сезон "чуждите сили" не бяха конкретизирани - бяха извратеняци от всякакви националности. Сещам се за онова извратено шоу с играта на шах и убийците.

Аз харесвам идеята за сатаниста. Предполагам, че е взета от някой американски филм. Щеше да е добре да е в предния сезон. Битка между Сердар и Франсис 😍 дуел за Зехра 😍 кеф.

А в болницата ще има драми... макар че фенове прогнозираха престрелка - т.е. опит на Франсис или негови хора да я отвлекат. Не че е умна идея - в смисъл - агент е отвлечен и ранен и после е оставен в някаква болница  така че да може всеки да повтори. Доста нескопосано. Доста лаишки.

Няма да кажа нищо ново - липсват им идеи, повтарят сцени от предишни епизоди. А и тогава пак бяха изпаднали в липса на идеи, та казусът се задълбочава. Нали Хелен беше журналистка? Тя не може ли да забърка интрига? А бай Хартли (това бай ме разсмива всеки път) как вреди на Турция - като се занимава с любовните драми на дъщеря си? Смях.

А Франсис сигурно вреди като пази Селин и Хелен някой да не им завърти главите?

Ясно е, че държавата е в безопасност, агентите могат да се преквалифицират на златари, например 🤣🤣🤣 или на болничен персонал - и без това всеси епизод Йомер ходи до болницата.

# 92
  • au bout du monde
В болницата не очаквам нищо освен сълзи от Омер. Защо Ф да я отвлича? Тя като се оправи сама ще отиде при него😁
Дори мисля, че Зехра няма да се застои дълго в болницата. Гледахме че снимат някаква мисия, така че няма да лежи дълго. Страхувах се да не отиде да се възстановява у Саджиде,  заедно със Зейнеб да си правят компания.

Сцената със спасяването ми е любима. Прекрасна 💗 никога няма да разберем защо се получи това разделичаване, но аз казах вече каква е причината според мен 😞

Много хора не го харесват Франсис и смятат, че е излишен. Но ако сценаристите нямат някоя хубава идея наистина ще стане излишен.

Мисля че все по-малко ще споменават Сердар вече, дори за пръстена не искаха.

# 93
Те половината герои са излишни.

Като например двете сестри - и една стигаше според мен. А така както се занимават с махалата, ще направят Гюрджан или Узай предател (залагам на Гюрджан) и един от тях ще си тръгне. Те горките вече съвсем нямат работа. 😒

Както казах и преди, на Йомер Сердар не му е нужен. Сердар е алфа, а Йомер дори бета не е, а някаква мрънкаща гама, така че предпочита съвсем да го няма. 😒

Сигурна съм, че и Мурат не иска никой да си спомня Ч. И двете си имаме теории, другите момичета си мълчат и не казват нищо. Някой ден може би ще стане ясно, някой ще си каже. Може би като завърши сериала и истината няма да се отрази на рейтинга. Да видим.

Ч. е пуснал някакво меме. Продължавам да мисля, че е в Истанбул за пеперудите в неделя. А дано 🤞🤞🤞

# 94
  • au bout du monde
Дано вземе пеперуда. Надявам се и за Дениз.

Последният епизод Омер ми се видя депресивен тип при разговора с Коркут и Ефкяр 🤨 бил паднал и не можел да се изправи. Коркут му каза ние кога не сме те вдигали 🤣

Чудя се тоз човек къде е бил 10г. Много я обичал, а нищо не е направил да я потърси,  да се разберат, да види как е. Ако са били наистина заедно всеки здравомислещ мъж може да си помисли, че може да се случи бременност. Особено в турските сериали предпазни средства не ползват 😆 та излиза, че той я е оставил бременна да се оправя както може. Сигурна съм, че много ще й се сърди и натяква как го била лишила от детето. Ако излезе негово, де.

Ох, Гьозде дано Ямур да си е на Кемал. Горката Зехра, иначе.

# 95
Да кажем, че Зехра е била на 20-21 тогава. Той на колко е бил? На 30? И Зехра е единствената му любов, някакви си 3 или 4 месеца? Но не я е потърсил, нищо, цупи се 10 години. Но иначе по отношение на Селин го раздава чаровник - тя хлътна от една среща. Доста смешно ми звучи.

И да, ако Ямур е негова дъщеря, ако така са измислили, аз бих предположила, че има и други  деца, за които не знае... явно не му пука особено. Щом не е потърсил голямата си любов, вероятно и от по-малките не се е вълнувал как са и какво правят.

Тази история не го поставя в добра светлина. Ако Ямур е негова дъщеря. И ако Зехра е единствената му любов. Сердар си имаше Джерен, колкото и да беше отдаден на мисии и т.н. и да беше отгледан от държавата. А Йомер има семейство, т.е. натиск да създаде свое и т.н.

Звучи ми като човек, който за нищо не поема отговорност и все някой за нещо му е виновен. Мда, доста кофти роля са му измислили.

# 96
  • au bout du monde
Омер го играе 35г. Брат му е 90 набор, а Омер е 3г по-голям.

Излиза, че той е нямал друга любов след Зехра. Нещо ми навя тази мисъл, не ми се рови в конкретния разговор.
Той е влюбен в нея все още. За това и не е женен и няма приятелка.
Живее в миналото, не си е дал шанс да продължи напред. Хм няма ли да стане и така със Зехра, ако не остави Сердар на миналото? След 10г сама страдаща все още по неизживяната си любов? 🤔

Тя явно е загърбила миналото и го е забравила, щом щеше да се жени за друг. Каза на Сердар, че знаела, че ще се влюби в него щом го видяла.

За сега Зехра наистина не показва да има любовни чувства,  а просто мъка, че така са се получили нещата. При майката ми изглеждаше тъжна, че той не я е разбрал, че й е ядосан все още( и на мен няма да ми е приятно някой да ми се сърди 10г) Може сега като е сама и да се върнат старите чувства. Болка, съжаление, спомени. Или по-скоро трябват нови.

Съчувствам на Зехра, защото не й е било лесно и все пак не се е върнала назад да го търси , само защото е бременна.

# 97
Извинявам се, ама ако го играе 35-годишен (т.е. 10 години по-млад), на колко е бил през януари 2006-а, за която пише? Това е преди 16 години, ако не ми куца математиката? На 18?

Каза на рецепционистката, че от 10 години обича тази жена. Уф, една единствена любов за цял живот и нищо не е направил нито да я задържи, нито да я потърси повече.

Зехра не би могла да бъде в неговата ситуация. Има Ямур и работата си. Йомер няма нищо. Дори професионално не е реализиран, няма жена, само някакви 3-4 месеца в миналото. И горчилка и обвинения.

Зехра не само обича Сердар и щеше да се жени за него, но вече е била женена, макар и не толкова влюбена. Т.е. разумен брак. Не живее в миналото.

Уф, защо измислиха такъв партньор на Зехра???

# 98
  • au bout du monde
Направи ми впечатление, че Саджиде не се сърди на Зехра. Ако смяташе, че тя е виновна нямаше да я приеме в дома си, нали? Поне аз не бих 😆

Аз едва ли ще искам да посрещам стари гаджета на сина ми, особено ако съм го гледала как страда 10г 😆 ама аз не съм толкова благородна като Саджиде,  че чак децатата й да искам да виждам.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 11:26 от La Libellule

# 99
Боже, кой ли филм коментираме, кой се сърди и гаджетата.

# 100
  • au bout du monde
Боже, кой ли филм коментираме, кой се сърди и гаджетата.

Имаш време да наваксаш.😆 Започни да гледаш. Епизодите ги има с превод до 55ти. После те чакаме с коментар. 😄

# 101
Някаква баба се е снимала с Ч. 🤣🤣🤣 оказва се, че тя също е от каста/екипа.

Уф, стискам палци за наградите 🤞🤞🤞

Ние Фазилет 2 ли гледаме или  Teşkilat? Ако Сърма не снимаше O kız, щях да заподозра ТИМС, че са я наели 🤣🤣🤣 тя поне щеше да направи смислен сюжет, не да мислим какви са ги вършили героите ни на 18 🤣🤣🤣 че и агенти са били на тази възраст 🤣🤣🤣 Йомер не е ли ходил на училище? Или е помагал на Зехра с уроците по математика 🤣🤣🤣 кривнахме към тийн сериал 🤣🤣🤣
Току-виж изкарали и Зехра на 35, да се срещнат възрастово 🤣🤣🤣 голям виц.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 13:20 от 6brn

# 102
  • au bout du monde
Изпуснахме си шанса, казах ти 🙄

О, за онази Сърма не ми говори, тя така ги забърква, че после не знае как да продължи и става едно нищо.

На 20-21 е била тя, а той 24-25. Не са толкова малки, но си е младежка история.
Сердар е зрялата й любов така да се каже. Омер е бил някакво младежко увлечение. Сега според мен той трябва да се промени доста, за да спечели новата Зехра, защото тя е доста променена. 🤔 дано и сценаристите да мислят така.

Ела пак на снимки. Доста сцени ще има.

# 103
Хм. Само на мен ли ми се струва, или пръстенът тук е различен?🤔

Аз харесвах Сърма - и Фазилет, и ЗИ (докъдето е тя, после става боза), и Невинност. Но последните й два сценария издишат - едва изгледах онази пародия с Кутси, а сегашната дори не съм я заглеждала. Изчерпи се или кривна в тотални извращения.

Тя на 20, той на 25. Младежки грешки. Лошото е, че той е замръзнал някъде там или по-рано - живее при мама, не поема отговорност за нищо. Незрял и разглезен. Става за драма с богат наследник (Чапкънчето), но не и за екшън. Освен това на такъв герой прощаваме всичко, ако е млад, хубав и показва желание да се промени чрез любов или чрез важна кауза. Йомер не е нито толкова млад, нито богат, нито хубав (направо си е грозен, да ме прощават фенките на Мурат), нито показва някакво желание за развитие и промяна. Все така не поема отговорност, все така обвинява другите и все така се тръшка. Не знам как очакват да направят двойка от това незряло мъжле и Зехра. 🤔

Тя не би се жертвала заради Ямур. Би го направила само за държавата и го направи. Жертва всичко за държавата, дори Сердар, дори любовта и приятелите си. Накратко, целия си свят.

Замислям се аз какво минало бих им написала. Бих направила Йомер старши агент, който е обучавал Зехра, били са екип. Той се е влюбил, тя не е имала такива планове - била е амбициозна. Той й е предложил брак, тя му е отказала и Йомер е провалил операция. Разкрили са ги и тя е трябвало да замине - изтеглили са я в щаба в Анкара. А той е тръгнал по мисии в чужбина. Ето им историята. Няма бащинство и други глупости.

За да може нещо да се случи между тях, той трябва да поеме отговорност за действията си. А засега няма такива изгледи. Той живее в ролята на жертва, а тя е много удобна. Някой му е причинил всичко - терористи, Зехра, майка му, хлебарят, кой ли не... Може би е нужно да се случи нещо разтърсващо, за да се промени, но него и земетресение няма да го разтърси достатъчно. Би могло, ако Сердар се завърне 😍 но това няма как да се случи...

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 14:08 от 6brn

# 104
  • au bout du monde
Същият е май.

Все още не знаем с точност каква е била мисията и какво точно са направили. По думите на Зехра, той е провалил мисията, а по неговите тя е виновна. Предполагам ще разберем май месец Laughing
Сега като я види близо до смъртта може да си даде сметка, че още я обича и че не иска да я изгуби пак Rolling Eyes
Животът му дава втори шанс да поправи грешката си.

Movie Camera 56 епизод Movie Camera

https://ok.ru/video/4495941306999

Общи условия

Активация на акаунт