*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/* , *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 10

• 20 393
  • 703
  •   1
Отговори
# 570
От снощната сцена от миналото стана ясно, че Зехра се е влюбила първо, а аз предполагах обратното. Йомер я отблъсна по същия начин, както тя отблъсна Сердар. Йомер и каза, че това ще им донесе само беди, същото каза и Зехра на Сердар...

С времето Зехра е станала копие на Йомер.
Зехра от миналото ми е любимка, много е сладка Grinning

# 571
  • au bout du monde
Гледах откъси.
Още при разговора в кухнята се разбра, че тя е показала първо чувствата си, а той после. Но и той я хареса още в началото. Просто знае какви са правилата и че не е правилно.

И на мен ми направи впечатление този паралел.  Очевидно и за тях е било забранено. Обаче защо и сега да не е? Условията са същите. Работят в един отдел.
Според мен тя е взела решение да се махне, за да не ги изгонят и двамата.

Тя е дете направо. На мен ми харесва повече сега.

Странно ми е как З и О винаги ги пращат вкъщи, по възможност заедно 😆 а Г и У все остават да работят. Те не спят ли?

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 11:37 от La Libellule

# 572
Спят просто не ни показват 😂😂
Гюрджан и на мисията си дремна малко хаха

# 573
  • au bout du monde
Зехра супер закрилнически прибра всички у дома. Иззе функциите на мъжа. Уж нея трябва да закрилят и пазят. Но аз такова нещо не виждам. По-скоро тя го пази и закриля.
И как определи, че били като семейство. Бабата облещи очи.
Да не би да се чувства като сестра на Омер. 😆

Не мога да не се вглеждам в детайлите. Винаги обръщам внимание на някои неща.

Честно не виждам защо тя би се влюбила в Омер, освен заради майка му - която й гледа детето, чисти, готви и подрежда.
Зехра напълно е взела мъжките функции.

Спомените всъщност са негови само. Не ги дават през нейните очи. Тя не си спомня изобщо за него и е супер впечатлена, че той помни.

Като гледам целия епизод ще видя как ще го усетя.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 23:12 от La Libellule

# 574
  • au bout du monde
Мисля си че тези двамата може да откарат така още 10г. Не виждам при Зехра желание за близост. Както и в предишния сезон тя е напълно доволна просто той да е наблизо и да е добре. На нея това й стига 😏
И той вече е свикнал 10г така.
Всъщност до сега Зехра много ми харесва. Малко е странно това всички вкъщи, пресилено е според мен, но иначе относно чувствата й за никъде не бързат.
Виждам възхищение в младата Зехра, а сега умиление, че някой си я спомня дори след 10г.

На снимки вкъщи.
https://twitter.com/denizbaysalBRA/status/1617915542664540162?t= … SMrD9TxUtY7g&s=19

Подарък от Дениз.😃

Ако на някой му се гледа само Зехра и Омер да заповяда Simple Smile
56.

57.

58.

59.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 00:55 от La Libellule

# 575
Аз пък с всеки изминал епизод и сцена от миналото виждам как старите чувства започват да се връщат.
Когато са сами и си спомнят за миналото очите им греят Heartpulse

# 576
  • au bout du monde
Има нещо такова.  Чувствата се връщат на база спомени. Но Зехра все още ми изглежда тъжна някак си. Вижда се тъга по нещо неизживяно. За мен тя все още крие чувствата си както преди. Възхищение има в погледа й.

Видях вълнение, когато му хвана ръцете. Онзи младежки трепет, когато се надяваш да отговорят на чувствата ти 😃 Беше хубава сцена. Тогава тя издаде чувствата си.

Ето 60 епизод. Много се забавлявах с последната сцена в ресторанта Laughing

Дениз и сестра й от понеделник. Отзад има някакъв надпис и виждам "ИЯ" 😄

Д. и Б.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 19:27 от La Libellule

# 577
  • au bout du monde

Омер пак ще бяга от разговора. Той е страхливец. Страх го от това, което ще чуе. Страх го е пак да не го отблъснат. 🫣
След като се изяснят, не означава че трябва непременно да се съберат. Все пак са минали 10г. Променени са, поне тя доста.
Отношението му е било непрофесионално. Какво е това хващане на ръцете, на всички момичета ли така ги държи Laughing а после й вика ти ме харесваш Laughing Обърква младото момиче. В случая като по-възрастен той е виновен за положението, защото явно й е изпращал смесени сигнали. Мен не ме държат за ръцете като съм притеснена, само са ме потупвали по гърба. И моят мениджър, ако ме държеше за ръцете щях да си помисля нещо Laughing а той беше по-готин от Омер Smirk

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 10:13 от La Libellule

# 578
Тези нападки срещу Мурат и критиките към героя му ми писнаха. Всеки ден чета едно и също. Не ме разбирайте погрешно, не съм първа фенка на Мурат, но наистина ми идва в повече. Няма да пропусна да кажа, че ако Ч. беше на мястото на М. нямаше и гък да кажете, дори напротив, щяхте да сте на 7-то небе от щастие и съм сигурна, че такива нападки срещу героя нямаше да има..
Мисля повече да не правя коментари тук. Явно аз съм единствената, която хареса ЗехМер, а един срещу много е трудно. Беше ми приятно, водихме много хубави разговори. Всичко хубаво от мен ! Simple Smile

# 579
  • au bout du monde
Аз обсъждам това, което виждам иначе какво да си говорим ????

И Ч. като беше пак обсъждахме и критикувахме. Мисля че прекалено се засягаш.

Какво да обсъждаме колко хубаво се гледат ли? Кога ще вземе да я притисне в кухнята или да я причака пред банята?

Кажи какво ти харесва, какво те е впечатлило? Какво мислиш, че е станало?

Омер е перфектен. Няма нищо странно, че е блял 10г и сега се прави на мъченик. Колко е страдал горкия, а тя пърхала от щастие и си е живяла живота.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 11:53 от La Libellule

# 580
От началото на сезона до сега едно хубаво нещо за ЗехМер не прочетох тук. Дори не се опитвате да харесате двойката. За Сердар такива критики да пишете не съм видяла, а имаше много причини. 

Няма какво да си говорим вече, нямаме обща тема. Разделихме се и ние на два отбора, като турските фенове.

# 581
  • au bout du monde
Явно и ти нямаш какво да кажеш хубаво. Защото и аз не съм прочела.

Историята е нова. Нормално е да има критика и да се опитваме да навържем събитията.

# 582
Явно и ти нямаш какво да кажеш хубаво. Защото и аз не съм прочела.

За кого? Сердар?

# 583
  • au bout du monde
Кой говори за Сердар? Какво общо има?

За Омер говоря. Коментирай какво ти харесва, може да видя нещата различно.

Нали обсъждаме сюжета или ще гледаме само картинки.

Струва ми се, че в туитър точно това правят.

Хубаво беше че уточниха в спомена, че това увлечение е нормално. Нормално е да му се възхищава и харесва предвид обстоятелствата. Вижда го като герой.
Мисля че сега той на нея трябва да се възхищава.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 12:16 от La Libellule

# 584
За Йомер нито лошо, нито хубаво съм писала. Както казах фенка на Мурат не съм, поддържам двойката и покрай ЗехМер и Йомер харесах.

Окей, историята е нова и не се приема лесно от всички, но те ни я представиха по най-логичния възможен начин. Нямаше да е по-добре, ако бяха вкарали съвсем нов герой, в който Зехра да се влюби, при положение, че видяхме колко студена беше със Сердар. Някой от миналото пасна идеално. А и покрай това разбираме нещо и за Зехра, което също е плюс. Два сезона какво знаехме за нея, освен че има дъщеря...?

Общи условия

Активация на акаунт