9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 65 731
  • 754
  •   1
Отговори
# 675

И да знаете вече има и разпределението по стаите.
Здравейте! Как може да се види разпределнието?

# 676
А, никъде. Класните казват на децата къде ще са. Тази година 8 клас май ще сте в новата сграда.

# 677
  • София
Много ми се иска и ние да сме на родителска среща на 9ти. Защо направо не я променят за всички?

# 678
А в дните, когато имат физическо, могат ли да носят анцузи??

# 679
  • София
Оказа се, че и ние сме на РС на 09.09.24. Нямаме мейл, но днес пратих мъжа ми да провери в училището за всеки случай. Не знам защо не сме получили такъв, но сме в този клас.
Притесни ме това, че нямате имейл, а сте в този клас с по-ранната РС. Може ли да споделите с какъв втори език е тази паралелка? Ако трябва да звъня и аз утре.

# 680
Анцузи може да се носят само в салона.

И нещо друго за физическото: маратонките се проверяват на входа на салона, само с чисти маратонки се влиза. Салонът е нов и много го пазят.

# 681
  • София
Салонът е нов, но покривът му тече и децата играеха боси във водата, защото не си носеха маратонки за салона. И махнаха мрежата за волейбол, вместо да я укрепят. Това с дрескода се спазва само от най-малките. Училището е добро, но има и доста недостатъци и откъм преподаватели и откъм организация. Успех на всички зайчета и дано успеят да вземат най-доброто.

# 682
Мрежата я върнаха обезопасена 2 седмици след като я махнаха. Покривът (както и всичко друго по новата сграда) нямат право да го пипат докато е в гаранция, а само да сигнализират общината. Последното се прави и идват да го оправят. Става бавно и с не перфектен резултат, факт.

# 683
  • София
Не е желателно. Това облекло не се толерира във ФЕГ.
Разпределението от класните ръководители. 8 клас ще сте в новата сграда.
Който не може да е на РС да намери другарче, което да прати. Аз миналата година ходих за една приятелка с осмокласник. Всъщност накрая и тя успя да дойде та бяхме две Simple Smile. Но така или иначе октомври ще има за всички РС.

# 684
  • София
Оказа се, че и ние сме на РС на 09.09.24. Нямаме мейл, но днес пратих мъжа ми да провери в училището за всеки случай. Не знам защо не сме получили такъв, но сме в този клас.
Притесни ме това, че нямате имейл, а сте в този клас с по-ранната РС. Може ли да споделите с какъв втори език е тази паралелка? Ако трябва да звъня и аз утре.

С испански. А мейл все така си нямам, нито обаждане. Сто пъти питах мъжа ми сигурен ли е за буквата, сигурен бил. Казали му 'Д' като Димитровград. Rolling Eyes

Та ще ходя в понеделник на РС. Най-много да трябва да ходя и на 12ти.

# 685
  • София
Благодаря много, дъщеря ми също е с испански, така че ще звъня!

# 686
  • Sofia
Салонът е нов, но покривът му тече и децата играеха боси във водата, защото не си носеха маратонки за салона. И махнаха мрежата за волейбол, вместо да я укрепят. Това с дрескода се спазва само от най-малките. Училището е добро, но има и доста недостатъци и откъм преподаватели и откъм организация. Успех на всички зайчета и дано успеят да вземат най-доброто.
Напълно споделям ! Дано скоро да има промяна в начина по който се ръководи училището, в отношението към образователния процес и децата.

# 687
И аз днес се свързах най - накрая и разбрах, че синът ми е в 8 А

# 688
И моят син ще е в 8А клас. Тук https://myaccount.microsoft.com/groups/groups-i-belong-to, успях да видя и съучениците му. 27 деца са - 13момчета и 14 момичета. Имат една двойка близнаци - момичета.

# 689
  • София
Ками, да си жива и здрава. И аз ги видях. 8г

Общи условия

Активация на акаунт