9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 65 741
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
В тиймс няма как да влезете, там се влиза с акаунти на училището. Родителската среща я знаехме още при записването, пишеше я на бележката. Освен това класните няколко дни преди това пишат мейл до родител (който сте оставили при записването) или звънят по телефона и казват кой клас ще е детето и в коя стая ще е рс.

# 661
В тиймс няма как да влезете, там се влиза с акаунти на училището. Родителската среща я знаехме още при записването, пишеше я на бележката. Освен това класните няколко дни преди това пишат мейл до родител (който сте оставили при записването) или звънят по телефона и казват кой клас ще е детето и в коя стая ще е рс.

Благодаря!

# 662
  • София
Имам мейл от Вяра Любенова,  8 д клас, до всички родители е пуснат. На 09.09 от 18.30 ч. ще е родителската. Аз няма да успея за съжаление, на 9- ти са прибираме в София.

# 663
Здравейте, някой знае ли кога е родителската среща за зайците? Не виждам нищо на сайта, а в Тиймс посмъртно не можем да влезем, щерката не помни с какви данни е влизала.  Звъннахме на два телефона, посочени в сайта на ФЕГ, никой не вдига.  Явно на 16.09 ще разбере коя паралелка е.

И аз от сутринта звъня, за да се опитам да разбера в коя паралелка ще е, но без успех

# 664
Има неща, които трябва да подготвите за родителската среща. Този лист ни дадоха при записването на нас

# 665
Имам мейл от Вяра Любенова,  8 д клас, до всички родители е пуснат. На 09.09 от 18.30 ч. ще е родителската.
Тази дата е само за 8д клас ли, за останалите 12ти? Не получих мейл, видях в сайта 12ти, но ако е нещо извънредно и се отнася за останалите, споделете.

# 666
  • София
За 8 д се отнася.

# 667
  • София
Дата 09.09 е само за 8 Д клас, тъй като Вяра Любенова ще е извън България и няма да може на 12.09.
За всички други паралелки би трябвало да си е 12.09.
При нас едната девойка също ще е 8 Д клас.

# 668
Някой има ли запис от песните и постановките на заешкия лагер? Май са много големи и децата не могат да си ги препратят, а аз умирам да ги видя. Най-вече песента на Индила ме интересува.

# 669
  • София
Господин Любенов е снимал целите песни и театралните постановки, но досега не са ни изпратени, а е казал, че ще ги прати по имейл на родителите.
Нели, това обаче не е на 100% достоверно, защото все пак го препредава тийнейджърка... хаха.

# 670
  • София
Моля за информация, има ли изискване за бели тениски за часовете по физическо?

# 671
  • Sofia
Моля за информация, има ли изискване за бели тениски за часовете по физическо?

Да, бяла, синя или червена беше миналата година поне…

# 672
  • София
Оказа се, че и ние сме на РС на 09.09.24. Нямаме мейл, но днес пратих мъжа ми да провери в училището за всеки случай. Не знам защо не сме получили такъв, но сме в този клас.
Сега трябва да се пренастроя, че за 12 си бях направила план да ходя.

# 673
  • София
Тениските по ФВС винаги, независимо от класа, трябва да са бели, червени или сини. Цветовете на френското знаме. И се държи на тях.
По въпроса за обличането. Има дрес код, с който ще ви запознаят и също се държи на него. С анцузи не може да се ходи. С къси поли, клинове и деколте също. Докато е топло е допустимо момчетата да са с бермуди, но поне до коленете и надолу. Тип панталони.
Мнението за учителите е лично така е. Една от най-харесваните от сина ми учителка, която му беше и класна 2 г. е Елза Садулова. Лелееее колко страхотии бях чула и чела за нея. И то не от един и двама. Едно от страшилищата на ФЕГ. Ама ей на - синът ми много я хареса. Начинът на преподаване, стилът на общуване, сарказмът и дори особеното й чувство за хумор. Така че всичко е субективно наистина.
8 б според мен са оцелили 6ца от тотото с преподавателят по френски Мегали Желева. Нейтив, омъжена за българин и дългогодишен кадър на ФКЦ. С много добри впечатления съм от нея. Браво за привличането й.
И да знаете вече има и разпределението по стаите.

# 674
Тениските по ФВС винаги, независимо от класа, трябва да са бели, червени или сини. Цветовете на френското знаме. И се държи на тях.
По въпроса за обличането. Има дрес код, с който ще ви запознаят и също се държи на него. С анцузи не може да се ходи. С къси поли, клинове и деколте също. Докато е топло е допустимо момчетата да са с бермуди, но поне до коленете и надолу. Тип панталони.
Мнението за учителите е лично така е. Една от най-харесваните от сина ми учителка, която му беше и класна 2 г. е Елза Садулова. Лелееее колко страхотии бях чула и чела за нея. И то не от един и двама. Едно от страшилищата на ФЕГ. Ама ей на - синът ми много я хареса. Начинът на преподаване, стилът на общуване, сарказмът и дори особеното й чувство за хумор. Така че всичко е субективно наистина.
8 б според мен са оцелили 6ца от тотото с преподавателят по френски Мегали Желева. Нейтив, омъжена за българин и дългогодишен кадър на ФКЦ. С много добри впечатления съм от нея. Браво за привличането й.
И да знаете вече има и разпределението по стаите.
Разпределението на място в училището ли може да се види?

Общи условия

Активация на акаунт