9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 65 691
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Какъв е проблемът ако е нов учител? Нашите бяха с още недипломиран дори учител, за първа година беше и направо си беше джакпот. 4 деца от 0 стигнаха до национален кръг на олимпиадата. Стигна се дори до това децата да правят подписка и да искат да ги вземе и нагоре.

Не е задължително учителят по френски да е класен. В този линк има и група час на класа - там може да се види кой е класен, което също не е от съществено значение.
Не качват списъци най-малкото защото не са длъжни и защото все ще се появи някой недоволен, че не е по gdpr. Ние преди 4 години си разбрахме класа и класния с мейл на 11.09, не мисля, че е било трагично за някого.

# 706
  • Sofia, Bulgaria
Какъв е проблемът ако е нов учител? Нашите бяха с още недипломиран дори учител, за първа година беше и направо си беше джакпот. 4 деца от 0 стигнаха до национален кръг на олимпиадата. Стигна се дори до това децата да правят подписка и да искат да ги вземе и нагоре.

Не е задължително учителят по френски да е класен. В този линк има и група час на класа - там може да се види кой е класен, което също не е от съществено значение.
Не качват списъци най-малкото защото не са длъжни и защото все ще се появи някой недоволен, че не е по gdpr. Ние преди 4 години си разбрахме класа и класния с мейл на 11.09, не мисля, че е било трагично за някого.
В нашия линк няма група Час на класа. Нито съм получила някакв мейл. Поне от канцеларията бяха любезни и ме инхормираха, надявам се в поднеделник децата да си знаят програмата.

# 707
Естествено, че ще им дадат програма Simple Smile))
Много сте се напрегнали, още не са започнали и вече сте негативно настроени. Във фег нещата се случват бавно и спокойно. И почти цялата информация минава през децата, а не и през родителите. И аз се напрягах от този факт първоначално, но към днешна дата съм на мнение, че е добре за децата. Научават се да са по-отговорни, да си гонят интересите.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 11:59 от Maria 007

# 708
  • Magrathea
Записвам се и аз в темата с осмокласник. Преди малко получих email от класната, Магали Желева. Родителската среща за 8Б ще бъде в стая 219 в новото крило. Ще раздават учебниците на родителската среща.

# 709
8А клас ще бъде в 218 стая в новото крило.
На РС да си носим раници - ще раздават учебници.

# 710
  • София
Да споделя и аз информация за 8 Д и 8 Ж клас.
Значи 8 Д клас (с класен Вяра Любенова) ще бъдат в стая 314 (ново крило), а 8 Ж клас (с класен Мина Петрова) ще бъдат в стая 413 (ново крило).
За 8Ж ще раздават учебниците на 12.09, а за 8Д г-жа Любенова каза, че ще им ги даде на 17.09.

# 711
  • София
Може ли няkой, който има достъп до този линк,  да напише информация за 8 З - класен ръководител, стая за родителска среща.

# 712
Ако е последно разпределението на стаи, което имам, 8з ще са в 414.
Всички 8-ми класове са в новата сграда. А и Б са на втория етаж, В, Г и Д са на 3тия етаж, а Е, Ж и З на 4-тия. Но нямам идея дали това е окончателното разпределение или някое старо.

# 713
Някой ще си взима ли и детето 😁 Моят дава зор и той да идва Simple Smile

# 714
  • София
Ще има ли нейтив за 10 клас? Амалрик не е в екипа, а Магали ще преподава в 8 клас, едва ли ще поеме и десетокласниците...

# 715
Някой ще си взима ли и детето 😁 Моят дава зор и той да идва Simple Smile

Доколкото разбрах от моето, май и други деца се канят да идват на рс, той също се гласи Simple Smile

# 716

Свободните места за момчета ли са?

Освобождаването дали не е заради недобрите отзиви за Рени Койчева, която ще е класна на 8А клас или така се е случило?

Би било доста глупаво някой да си отпише детето заради едно анонимно мнение в интернет-форум.

5 дни преди началото на учебната година места се освобождават, ако детето е намерили място в друго училище, за което е имало по-голямо желание.

# 717
Синът ми също ще бъде 8В клас с класен ръководител и преподавател по ФЕ София Стоянова. Информацията е видима в споделения линк за групите, в които децата са разпределени.
Тъй като не намирам абсолютно никаква информация, ще съм благодарна ако някой сподели впечатления за нея. Предполагам (надявам се), че не е нов учител в училището.

Много се притеснявате, родители на "зайците" Simple Smile
И новият, и старият учител си имат плюсове и минуси, никога не знаете кое е по-добре, нещата са много индивидуални. А и старите учители също някога са били млади.
Въпросната учителка преподаваше миналата година на 10 клас и децата бяха много доволни.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:32 от Sontra

# 718
  • София
Някой с достъп до линка със списъците, ако има възможност, да ми драсне на лично да помоля за една проверка, моля?

Доп. Благодаря за ЛС и информацията, които получих! Heart

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 08:37 от Бърди

# 719
  • София
Ще има ли нейтив за 10 клас? Амалрик не е в екипа, а Магали ще преподава в 8 клас, едва ли ще поеме и десетокласниците...
В програмата, изпратена от класната на моя десетокласник, пише, че 1 блок седмично ФЕ-ФУЧ ще имат с французин. Дано е така!

Общи условия

Активация на акаунт