9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 65 724
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дава ми, че не мога да вляза в този линк, има ли нещо специфично?

# 691
  • София
С паролата за teams

# 692
Ей , тази прословута парола, как ме е яд че я нямаме.
Всички ли са получили мейли за предстоящата родителска среща?

# 693
  • София
Мейлите, доколкото разбрах, са само за класа на мадам Любенова.

# 694
  • София
Мдаа, нямам и аз такава парола,жалко. Мерси все пак Simple Smile

# 695
  • София
Благодаря на Kami13 за линка.
Успяхме и ние да разгледаме.
Много съм озадачена!
И на двете девойки класовете са с по 29 деца, като близнаци не видях да има. Това е страшно много.
Някога по наше време паралелките бяха с по 30-на деца.

# 696
Как е минала РС днес? Споделете нещо интересно.

# 697
Ей , тази прословута парола, как ме е яд че я нямаме.
Всички ли са получили мейли за предстоящата родителска среща?

Задължително ли трябва да получим email? Аз все още нямам.
Информация и отзиви от вчерашната РС дали някой ще сподели?

# 698
Момичета,  има ли някоя от вас образец на служебна бележка за посещение на тренировки и участие в отбор за даден спорт? Такава изискват от училището. Треньорът на сина ми каза да напиша и ще я подпечата. Умувам как да я формулирам.

# 699
Нашият треньор малко се отпусна и написа доста подробности. Според мен стига само, че детето е част от отбор еди кой си.

# 700

Свободните места за момчета ли са?

Освобождаването дали не е заради недобрите отзиви за Рени Койчева, която ще е класна на 8А клас или така се е случило?

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:17 от kami13

# 701
  • Sofia, Bulgaria

Свободните места за момчета ли са?

Освобождаването дали не е заради недобрите отзиви за Рени Койчева, която ще е класна на 8А клас?
От къде знаете кои ще са класните ръководители? Аз все още не знам кой ще е класен на дъщеря ми, тя е в 8в клас, което успях да разбера с хиляди врътки.

# 702
# 703
Синът ми също ще бъде 8В клас с класен ръководител и преподавател по ФЕ София Стоянова. Информацията е видима в споделения линк за групите, в които децата са разпределени.
Тъй като не намирам абсолютно никаква информация, ще съм благодарна ако някой сподели впечатления за нея. Предполагам (надявам се), че не е нов учител в училището.

# 704
  • Sofia, Bulgaria
В линковете се вижда класът и децата, само че аз не знаех, че класен е преподавателят по френски. Не знам защо не го качиха това черно на бяла на сайта на училището, а трябва ние да се правим на детективи - никога не сме ползвали тази дигитална раница. Стаята за род.среща за 8В клас е 312  - от канцеларията ми я казаха, от там разбрах и кой ще е класен ръководител.

Общи условия

Активация на акаунт