9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 567
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
А може ли мнение за госпожа Надежда Петрова-Тончева  по ФЕ?

Прекрасен учител! Истински късмет, ако е сте при нея.

# 556
Абе вие откъде ги знаете вече учителите?
Тончева е много ок и като учител, и като човек.
За Аксиния Иванова нищо не знам.
От дигиталната раница.

# 557
А може ли мнение за госпожа Надежда Петрова-Тончева  по ФЕ?
Надежда Тончева беше класен на моя син изминалата година, 8кл. Съжалявам, че няма да продължи с тях занапред. Страхотна е.

# 558
От дигиталната раница ги виждаме. Има ги всички. Иначе от канцеларията казват, че не знаят класовете. По математика е нова - Надежда Баларева

# 559
При нас по математика е Петър Михайлов, а по БЕЛ е Елена Шумкова.

# 560
От дигиталната раница ги виждаме. Има ги всички. Иначе от канцеларията казват, че не знаят класовете. По математика е нова - Надежда Баларева

Здравейте, как влизате в дигиталната раница? Когато детето влезе още стоят учителите от прогимназията. Аз нямам регистрация. Благодаря за отговора!

# 561
Влизам с нейните име и парола от Тиймс. Всичко е от новото училище вече при нея. Иначе в Школо си седи старото.

Притесни ме мнението за Аксиния Иванова. Дали ще успеят да научат езика с нея, или ще се наложи нещо допълнително?

# 562
Влизам с нейните име и парола от Тиймс. Всичко е от новото училище вече при нея. Иначе в Школо си седи старото.

Притесни ме мнението за Аксиния Иванова. Дали ще успеят да научат езика с нея, или ще се наложи нещо допълнително?

Благодаря!
И аз правя същото, но няма промяна от миналата година. Не влизам в Школо, а в Дигитална раница. Странно, може пък и да трябва време, за да се актуализира...

# 563
А то в тази дигитална раница, виждаш детето в кой клас (буква имам впредвид) ще бъде или само учителите му, че аз нямам парола,но ми е любопитно Simple Smile Май питате за учителите на  паралките с испански до сега

# 564
Не виждам буквата. Само учителите. Да, с испански сме Simple Smile

# 565
И ние сме с испански.  А господин Петър Михайлов по математика не го виждам сред екипа в сайта на училището. Дали не е нов учител?

# 566
Здравейте! Отзиви за Рени Койчева фе и ако не е нахално за Владимир Игнатов - Бел, Емилия Богданова-Иванова и Надежда Баларева по математика. По философия ще е с Владимир Игнатов.

# 567
Сега и аз погледнах. Моят син е ФЕ/ИЕ и ще е при Вяра Любенова. Ако някой може да даде отзив за нея, много ще се радвам. Математика - Петър Михайлов, БЕЛ - Елена Шумкова.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 17:56 от mechopooh1

# 568
игнатов е късмет за класовете, в които ще влиза

# 569
Как успяхте да влезете в дигиталната раница? При опит за регистрация ми иска код за достъп, а ние нямаме такъв...

Общи условия

Активация на акаунт