9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 6

• 66 577
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
И дъщеря ми е на лагера и не се чувстваше много добре до скоро, явно върлува някакъв вирус сред децата. Но всички учители са много загрижени и нямам никакви притеснения за нея. Много неща са научили и много се забавляват, мисля, че емоцията, която са получили, е безценна.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 11:28 от NushVill

# 586
  • София
Да не е Ники Любенов на лагера, той е по фе и беше класен м.г. на латинците и всички много го харесват? Учителят по латински е Димитър Драгнев и на 99,9999% съм сигурна, че не е на лагера, а и него всички го харесват Simple Smile.

Ами може и така да е. Той ми го презентира като учителя по латински , но може и  да не е разбрал. Но е силно впечатлен от него, каза, че много са си говорили и бил много приятен и че много го харесва.

# 587
  • София
Дъщерята е използвала тиймс преди две години. Ни пароли,ни дигитални раници…шанс да вляза нямам Confused
Моля,ако някой има информация за латинската паралелка, да пише.

# 588
  • София
Елена Шумкова е всъщност Боянова ли?
Ако е така ,тежкО на децата.

# 589
Елена Шумкова е всъщност Боянова ли?
Ако е така ,тежкО на децата.
В сайта на училището пише Елена Боянова Шумкова, така че предполагам е тя. Защо,  какво имате предвид под тежкО на децата? Обяснете, моля,  за да сме подготвени. Ако се налагат допълнителни уроци примерно, да търся учител.
А класните ръководители всяка година ли са различни?

# 590
С класните е различно за всеки клас. Половината от бъдещия 12 клас са с един и същ класен още от 8 клас, други са с по 1 смяна, нашият клас е рекордьор по брой класни и сега в 12 клас пак си чакаме кой ще е новият класен.

# 591
С класните е различно за всеки клас. Половината от бъдещия 12 клас са с един и същ класен още от 8 клас, други са с по 1 смяна, нашият клас е рекордьор по брой класни и сега в 12 клас пак си чакаме кой ще е новият класен.
Благодаря!

# 592
И аз бих искала да помоля, ако ви се разказва, да споделите за Шумкова. Виждам, че тази година ще е по БЕЛ на класа на сина ми.

# 593
  • София
.......
Някакви отзиви за госпожата по ФЕ - Мина Петрова.

А класните ръководители по езика ли са или не е задължително?

Мина Петрова е страхотна и мисля че класните в 8 клас са преподаватели ФЕ.

# 594
  • София
Както споделих по-рано, синът на Любенова (Любенов) е учителят, от който са възхитени всички деца. Той е по ФЕ, а Драгнев преподава латински език. Той до края на миналата учебна година преподаваше и в училището на моите девойки. Те ходеха в 5 клас при него на ИУЧ.
От тази година вече ще бъде само в 9 ФЕГ, напусна официално от там и е възможно и той да бъде класен ръководител на латинската паралелка.
Днес очакваме да се завърнат лагеристите и да разкажат за своите преживявания.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 10:00 от Malechka

# 595
.......
Някакви отзиви за госпожата по ФЕ - Мина Петрова.

А класните ръководители по езика ли са или не е задължително?

Мина Петрова е страхотна и мисля че класните в 8 клас са преподаватели ФЕ.
Не са само по фе. При нас имаше и по бел, и по философия, и по фвс.

Драгнев ако стане класен, по-вероятно да е на 9з, а не на 8з.

# 596
  • София
А в тази дигитална раница може ли да се видят калсните и на другите класове или само на вашият клас? Че ние не си помним акаунта и ще трябва явно на 16ти да разберем кой ще ни е класен..

# 597
Не може. Дори никъде не се вижда кой е класен на детето, виждат са само учителите по предметите.

# 598
Дори собствения класен не можеш да видиш. Както и учителите по профил не се виждат, а това ми беше интересното на мен Simple Smile, та ще си чакам 16.09.

# 599
  • София
Дори собствения класен не можеш да видиш. Както и учителите по профил не се виждат, а това ми беше интересното на мен Simple Smile, та ще си чакам 16.09.
За 8-мите класове ще има родителска среща с класния вероятно 9-13 септвмври и ще знаете кой е, ама ние от 9-тите ще чакаме 16ти Smile

Общи условия

Активация на акаунт