Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 781
  • 766
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте момичета , моя тест за жалост е отрицателен . Пожелавам ви късмет ❤
Съжалявам,  момиче! От сърце желая на всички да се сдобият с така чаканата и мечтана радост!
Всички се молим за ++++ дай боже  повече да видим такива тестове

# 211
Момичета моят резултат излезе и 0. Това е за втори път, имате ли някакви предложения как да търсим причината. Успех и положителни резултати желая на останалите. 🍀🍀🍀🤗. Ще чакам да ми дойде и така ще звъня в клиниката да видим и те какво ще кажат.

Ние пуснахме кариотип за мъжа ми, за мен хистероскопия. Сега пак гледаме към надеждата. Скърбих 2 дена и след това вече гледах към следващия път. Ще стане, само вярвай! 💜

# 212
Някой пил ли е Дузодрил заради тънка лигавица? Как се повлияхте и колко време сте пили?

# 213
Някой пил ли е Дузодрил заради тънка лигавица? Как се повлияхте и колко време сте пили?

Момичета, приемате ли шеги? Идея си нямам за какво точно се взема Дузодрил, но баба ми го пиеше, тогава наближаваше 90 🤣😜😁

# 214

Момичета, приемате ли шеги? Идея си нямам за какво точно се взема Дузодрил, но баба ми го пиеше, тогава наближаваше 90 🤣😜😁
Хахах и аз нямам идея. Чета и нищо не пише за това, но ми го изписаха за удебеляване на лигавицата😅

# 215

Хахах и аз нямам идея. Чета и нищо не пише за това, но ми го изписаха за удебеляване на лигавицата😅

Нарушения на паметта - знаех си, тъкмо за мене 😜🤣 Щом док е изписал, значи 2в1 (пак шегичка)

# 216
Струва ми се че е за подобряване на кръвообращението  и към долните крайници.
Може да е изписан за по добро кръвоснабдяване на матката.

# 217
Как сте днес момичета аз от вчерашната еднократно зацапване нямам нищо и нищо не чувствам възможно ли е да е била имплантация днес ми е осми ден след зет.

# 218
Тонита, ако нетръпението толкова те мъчи, пусни си кръвен. 8ми ден, ако са петденевни ще покаже, аз на 7ми имах положителен уринарен и то не с първа урина. Принципно е хубаво да се чака датата на теста, но за нетърпеливки като мен по-ранното тестване ми донесе много спокйтсвие.
Иначе някои жени имат, други нямат симптоми, освен това хормоните, които приемаме си казват думата. Аз бих пуснала и прогестерон с това зацапване.

# 219
Тонита, ако нетръпението толкова те мъчи, пусни си кръвен. 8ми ден, ако са петденевни ще покаже, аз на 7ми имах положителен уринарен и то не с първа урина. Принципно е хубаво да се чака датата на теста, но за нетърпеливки като мен по-ранното тестване ми донесе много спокйтсвие.
Иначе някои жени имат, други нямат симптоми, освен това хормоните, които приемаме си казват думата. Аз бих пуснала и прогестерон с това зацапване.
Благодаря ти за отговора зацапването беше еднократно едва забележимо

# 220
Момичета, колко трябва да е прогестерона преди трансфер? И още нещо - за 7ми ден след трансфер стойност от 18 ниска ли е?

# 221
Зависи какъв е трансфера първо - свеж или ЗЕТ? И това 18 в каква мерна единица е?
Момичета, колко трябва да е прогестерона преди трансфер? И още нещо - за 7ми ден след трансфер стойност от 18 ниска ли е?

# 222
ЗЕТ 18.54 nmol/l

Зависи какъв е трансфера първо - свеж или ЗЕТ? И това 18 в каква мерна единица е?

# 223
Доста е нисък... Трябва да ви се увеличи прогестерона, говоретехс вашия лекар.. Трансфера на колко дневен ембрион е? Ако е 5 дневен пуснете утре тест и ако е положителен задължително трябва ударна доза прогестерон,иначе има риск от кървене... Стойността трябва да ви е поне около 40nmol/l или над 15ng/ml
ЗЕТ 18.54 nmol/l

# 224
Ами така и стана, на 12ти ден след трансфера прокървих ...
Явно това е било причината. Благодаря за информацията.

Доста е нисък... Трябва да ви се увеличи прогестерона, говоретехс вашия лекар.. Трансфера на колко дневен ембрион е? Ако е 5 дневен пуснете утре тест и ако е положителен задължително трябва ударна доза прогестерон,иначе има риск от кървене... Стойността трябва да ви е поне около 40nmol/l или над 15ng/ml
ЗЕТ 18.54 nmol/l

Общи условия

Активация на акаунт