Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 64 806
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Днес си направих един пиклив тест 9 ден след трансфер на 2 петдневни и няма втора черта.....има ли някакъв шанс трансфера да ми е положителен?

# 241
Днес си направих един пиклив тест 9 ден след трансфер на 2 петдневни и няма втора черта.....има ли някакъв шанс трансфера да ми е положителен?
Здравей , мой съвет е да направиш кръвен може да излезе положителен . Успех 😘

# 242
след 3-4 дена
Здравейте момичета  имам един въпрос на кой ден след спирането на прогестерона ви дойде М .

# 243
Относно уринарния - моят беше положителен на 7 ден, едно петдневно. Но аз имах много високо ЧХГ (над 400 на десети ден). Според мен пуснете кръвен. Някои дами имат по-ниско ЧХГ и успешна бременност, не се отчайвайте още.

# 244
При 5 дневните ембрита на 19ти - 20ти ден след трансфера трябва вече нормално да се види сакчето. При 3 дневни съответно на 21ви-22ри ден.
Може да броите и 24 дена от започването на прогестеронов препарат.
Благодаря Simple Smile

# 245
Относно уринарния - моят беше положителен на 7 ден, едно петдневно. Но аз имах много високо ЧХГ (над 400 на десети ден). Според мен пуснете кръвен. Някои дами имат по-ниско ЧХГ и успешна бременност, не се отчайвайте още.

Благодаря! Ще си изчакам кръвният тест и да се надяваме, че ще е положителен.

# 246
  • Пловдив
[/b]
Някой пил ли е Дузодрил заради тънка лигавица? Как се повлияхте и колко време сте пие?

Жълтирчо, аз го пия, заедно с флебодия. Това е за кръвоснабдяване на лигавицата, мисля, че са съдоразширяеащи. Не знам колко време ги пия, честно, защото опитите ми за бебе не спират. Някъде от 2019 г. Ама мисля последен опит да правя и да ги спирам вече

# 247
  • Русе
Днес се обадих в клиниката заради кафявото течение дори, не зацапване само. Казаха да пия дуфастон, вит. С и калций . Утре да си пусна кръвен тест. Ще ми е 8ми ден от ЗЕТ. Страх, ме е че е много рано и незнам доколко ще покаже. Каква трябва да е стойността долу горе? Споделете, ако сте го правили толкова рано какви резултати сте имали.

# 248
Момичета, как ви се струват стойностите на ТСХ и Т4:

TSH не е ли високо при опити за забременяване?

# 249
Днес се обадих в клиниката заради кафявото течение дори, не зацапване само. Казаха да пия дуфастон, вит. С и калций . Утре да си пусна кръвен тест. Ще ми е 8ми ден от ЗЕТ. Страх, ме е че е много рано и незнам доколко ще покаже. Каква трябва да е стойността долу горе? Споделете, ако сте го правили толкова рано какви резултати сте имали.
Аз на седми ден имах еднократно зацапване днес девети ден отрицателен уринарен тест, незнам какво се случва. Успех ти желая

# 250
  • Русе
Аз на седми ден имах еднократно зацапване днес девети ден отрицателен уринарен тест, незнам какво се случва. Успех ти желая

О, за домашен е рано мисля. Аз дори, когато бях забременяла естествено преди време, правих и то след закъснение. Едва третия тест показа бременност след повече от седмица закъснение.

# 251

О, за домашен е рано мисля. Аз дори, когато бях забременяла естествено преди време, правих и то след закъснение. Едва третия тест показа бременност след повече от седмица закъснение.
Благодаря ти бързия отговор

# 252
На 8ми ден на пет дневни кръвен и пиклив показват. Виж може да изтеглите и къса клечка и пикливия да е твърде блед или дори отрицателен, но това е по-скоро инцидент. Би следвало тестът са е достатъчно показателен. Кървенето не винаги е непременно проблем.

Имаше въпрос за ТСХ, за спонтанна бременност 2.5 е по-скоро гранично, може да се направи контрола преди да се почне лекарство, но при стимулации е хубаво да се смъкне под две, защото от хормоните често играе и е хубаво да се следи.

# 253
Ако предстои стимулация, моят ендокринлог ми каза да поддържам ТСХ около 1, че после се покачва.
при 5 дневен ембрион, както и да го смятаме, след 9 дни си излиза 14 - т.е. съвсем нромално е тестовете да покажат.

# 254
Здравейте момичета, в понеделник на 12.12 направих кръвен тест и резултата беше 2300. Трансфера ми беше на 28.11 на две петдневни ембриончета. До тук добре радост голяма и имах назначен преглед за 16.12, но днес прокървях и имах съсирек. Отидох до клиниката, прегледаха ме и видяха едно сакче. Докторката ми каза да почивам и другата седмица в сряда отново да отида. Въпроса може би ми е глупав, но дали е възможно това кървене да е от втория ембрион? И дали на някоя девойка и се е случвало такова нещо.. много съм притеснена, дали на следващия преглед тази точица отново ще бъде там 😔😔😔

Общи условия

Активация на акаунт