Дългото чакане след трансфер-тема 102

• 62 720
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
На 8-ми ден след ЗЕТ на 5-дневен ембр. направих Sure Check тест във вкъщи и резултатът е отрицателен.
Не искам да си давам повече надежда и го приемам с голяма мъка Sad
Утре ще пускам и кръвен за отчет пред клиниката.
От 2 дни обаче имам свръх чувствителност и парене в гърдите и под мишниците , усещането не е подобно на това, което съм изпитвала преди цикъл. Това следствие от лекарствата ли е или нещо друго?

# 676
На 8-ми ден след ЗЕТ на 5-дневен ембр. направих Sure Check тест във вкъщи и резултатът е отрицателен.
От 2 дни обаче имам свръх чувствителност и парене в гърдите и под мишниците , усещането не е подобно на това, което съм изпитвала преди цикъл. Това следствие от лекарствата ли е или нещо друго?

Колко пъти пишем тук да не се правят или поне да не се вземат за чиста монета резултатите от уринарен тест (какво като е Sure check, на почти всички тестове от аптеката пише, че показват след закъснение на цикъл!!), направени преди официалната дата за кръвен тест! Можете да спестите тези няколко левчета, никой не ни ги дава ей така или да вложите още малко за кръвен, защото тези със сигурност са похарчени напразно. Защо не пишете на доктора за този резултат и да видите неговото/нейното мнение по въпроса? Следвайте инструкциите и не си спирайте лекарствата. Пожелавам успех! 🍀

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 13:49 от Mama2288

# 677
А и ако ще се правят уринарни тестове. Нека да са високо чувствителни и с първа урина.

Surecheck са с чувствителност 25 mlU/ml. На пазара има тестове с чувствителност 10 mlU/ml като например express test.

# 678
Sure Check определно не са подходящи за ранно тестване. След моя кръвен със стойност около 350 на 10ти ден, доктора ми каза, че няма смисъл да го повтарям. Реших два дни по-късно да си направя все пак един уринарен, ей така - да видя и аз положителен тест, взех си шурчек, и бях с идеята че ще видя хубави две плътни черти. Появи се доста бледа втора черта и единствено си създадох страх, че ЧХГ е почнало да пада. Не само, че не беше паднало, ама и бях бременна с близнаци.
Та и аз подкрепя да се чака датата на кръвния, колкото и да е трудно, и да си спестяваме стреса от уринарните тестове. Успех утре!

# 679
Познавам няколко момичета с отрицателен уринарен и положителни кръвни тестове. Едната дори има близнаци. Знам колко е тежко, всъщност всеки, който пише тук, го знае. Изчакай още малко и си пусни два кръвни с разлика два дни.

# 680

Лина, не бързай, при последният опит, в който имаше бременност (за съжаление приключила със задържан аборт), се следях с кръвни тестове, тъй като черта от Sure check, така и не видях 🙂. А имаше потвърден пулс, та някак си странно предпочитам да вярвам на лекарите, отколко на някакви тестове 😊

# 681
Благодаря за подкрепата, момичета. Има ли значение дали кръвният тест се пъска сутрин, на гладно или не?
Ще пиша след като получа резултати от кръвния тест. Heartpulse

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 16:04 от LLinaa

# 682
Благодаря за подкрепата, момичета. Има ли значение дали кръвният тест се пъска сутрин, на гладно или не?
Ще пиша след като получа резултати от кръвния тест. Heartpulse
Хубаво е да отидеш сутринта, защото концентрацията на хормона е най-висока. Мисля, че храната и напитките не играят роля.

# 683
Няма никакво значение, кога се пуска кръвният тест. Това за концентрацията важи само за уринния тест - в сутрешната урина концентрацията е най-висока.

В кръвта показателите само растат.

# 684
За кръвен тест няма никакво значение в коя част на деня и дали е приемана храна.
Уринарните се препоръчат сутрин.

# 685
Доктор Стаменов поради тази причина изрично казва да се слага ректално, тогава няма никакво изтичане Simple Smile
Охххх момичета включвам се с два тъпи, ама много тъпи въпроса, защото в събота сутрин няма кой да ми вдигне телефона, а започвам леко да се притеснявам..
Първо някоя от вас имала ли е запек след трансфера ? Ако да как се спасихте ? Не мисля, че напъните са добра идея, та за това търся друго решение.
И второ понякога, когато ходя до тоалетна след това по салфетката намирам част от разтопеният утрогестан. Това нормално ли е ? И дали не трябва да увелича дозата, ако има такава фира от него ?

# 686
Здравей те на всички чакащи,като мен.😃Днес съм на шести ден след трансфера и направо ще откача от чакане до дата на теста.Почивам си вкъщи и само си търся симптоми и ме заливат всякакви мисли.Пожелавам на всички скоро да видим положителни резултати!🤞😃

# 687
Момичета, днес е 13ти ден след трансфер и имам розово зацапване и изпаднах в ужас...
На 6ти ден бях направила тест и чхг беше 60. Не знам какво се случва...
От клиниката казаха, че има момичета с такова зацапване през цялата бременност. Много се притесних Sad

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 14:14 от kiss06

# 688
Момичета, днес е 13ти ден след трансфер и имам розово зацапване и изпаднах в ужас...
На 6ти ден бях направих ща тест и чхг беше 60. Не знам какво се случва...
От клиниката казаха, че има момичета с такова зацапване през цялата бременност. Много се притесних Sad

Здравей!Искам да те попитам ти имаш ли някакви симптоми?

# 689
На 6ти ден бях направих ща тест и чхг беше 60. Не знам какво се случва...

Здравей!Искам да те попитам ти имаш ли някакви симптоми?

Не, никакви

Общи условия

Активация на акаунт