Добър ендокринолог в София - 3

• 86 777
  • 603
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой случайно да може да помогне с препоръка за ендокринолог за следния случай: Татко ми претърпя лъчелечение на глава и шия след открити метастази, след лъчелечението щитовидната жлеза много се влоши и тъй като ходи на имунитетапия през 3 седмици му правят изследвания, като пускат ТСХ, тази сутрин е 80 ... Обикновен ендокринолог не успява да се справи, последно му изписаха изведнъж конска доза Акутирокс плюс Тирохелп и на няколко пъти щеше да припадне, докато е в движение с колата... търся за пореден път, но не успявам да открия ендокринолог, който да е работил със случаи на проблем с щитовидна след лъчелечение.. четох евентуално да се ориентираме към ендокринология на  Александровска, но и там не мога да се спра на лекар, та ако някой е чувал нещо или има идея ще съм много благодарна!

Може би в УСБАЛЕ „Акад. Иван Пенчев“?

# 556
Ами мислех и там, да.. може би първо ще пробваме някой от следните в Александровска: Боянов, Темелкова и Бакалов, като четох за първите двама много хубави отзиви, но изглеждат трудно достъпни. Също срещнах хубави и за Бакалов, а единствено той изглежда има график на прием, та може би ще опитаме там... някой с отзиви за тези 3ма доктори?

# 557
На този доктор баща му ме оперира за пари буквално, д-р Сашо Асьов
Нямах никаква нужда от операция и ме излъга че е необходима операция. Вече 5 години страдам заради тази операция. Най вече не мога да си проста факта, че бях излъган по толкова долен начин.
Дано да е изкарал хубави пари от моята операция. Не знам що за човек трябва да си за да оперираш и да не те интересува качеството на живот на този човек до края на живота му, за да може ти да вземеш няколко хиляди лева. За мен Асьов е пълен измамник и ме оперира за да вземе парите. След това се покри и ме избягваше изобщо да говори с мен. Не препоръчвам Асьов за доктор в никакъв случай. Бъдете здрави

# 558
  • на последния етаж
Ходих при Асьов преди години, претупана работа. Бях се насочила към Влахов, но последните ви мнения ме разколебаха. Трябва ми ендокринолог за щитовидната жлеза, от години ТСХ е 4-5, но никой не го отчита.

# 559
  • София
А Емил Начев, погледнахте ли? И при него не винаги се получава поради големия поток от хора, но е много добър специалист. Приема в Панацея.

# 560
  • на последния етаж
Ще проверя и при него. Попадна ми и друг млад специалист - д-р Калинкова. За нея имате ли мнение/впечатления?

# 561
При Калинкова съм правила онлайн консултация, понеже съм бременна и с Хашимото и в началото на бременността лежах малко за задържане, та ми трябваше някой онлайн. В моя случай за малко да ми прецака така важните през бременността хормони, каза неща, които бяха в пълно противоречие с чуждестранни изследвания за щитовидната и като цяло в моя случай навреди, а не помогна, слава богу се усетих навреме да си коригирам лекарствата. Аз определено не я препоръчвам, но има доста хора доволни от нея.

# 562
  • Melmak
От Влахов има и доволни пациенти. С него е трудно с часовете, зает лекар е.

За Калинкова чух много добри мнения от от една приятелка, тя и майка й ходят при нея и са много доволни.

# 563
  • София
Здравейте! Имам проблем с високо кръвно и ми се налага преглед при ендокринолог, при какъвто никога не съм се преглеждала. Бихте ли препоръчали някого,моля!

# 564
Здравейте! Имам проблем с високо кръвно и ми се налага преглед при ендокринолог, при какъвто никога не съм се преглеждала. Бихте ли препоръчали някого,моля!
ако не е късно -при който и да отидете в Майчин дом няма да сгрешите . Ако обаче сте около или в МП - направете си изследвания за ЩЖ( вижте офертите за групово пазарене или Омед има пакети включващи основните изследвания ) , за да сте подготвена, защото: 1,Не всички изследвания са по ЗК и 2. за се отхвърли варианта че високото кръвно се дължи на проблеми с ЩЖ

# 565
Здравейте,
Имаме записан час при Десислава Горчева в Токуда за мъж с влошен липиден профил, повишени триглицериди и завишен инсулин при обременяване. Всичко започна от профилактични, при които глюкозата на гладно беше 6.2. На обременяването 2 седмици по-късно беше 5.7, но инсулина е повишен двойно. ХОМА индекса е 3.6 - пише рискова зона.
Много ми е трудно да го карам да иде на преглед и сега, понеже съм го подплашила, че ще направи диабет и инфаркт на 40, имам шанса да иде. И ако не случи на лекар сигурно следващите 5 години няма да стъпи. Аман с тия мъже. Та, търся мнения за нея или някой друг, който да се занимава с такива проблеми…

# 566
По-скоро аман с тия ендокринолози. Един читав няма. Предвид описания случай, диетолог ще му свърши по-добра работа, ако човекът е склонен да си променя начина на хранене.

# 567
Здравейте,
Някой посешавал ли е д-р Ралица Мекова  (Софиямед)? Мъжът ми е с глюкоза около 7 (+/-) , посети много лекари , но отказва да приема лекарства, мисли,че с храна може да се справи(от 3г я поддържа).

# 568
Аз ходих при Начев в Надежда. Записах час в Супердок. Само платено е-150 лв, но си взех фактура и съм пуснала към застраховател. Много адекватен преглед. При мен има специфика, която е свързана с хипофизна и щитовидна жлеза и само той обърна внимание.

# 569
Аз ходих при Начев в Надежда. Записах час в Супердок. Само платено е-150 лв, но си взех фактура и съм пуснала към застраховател. Много адекватен преглед. При мен има специфика, която е свързана с хипофизна и щитовидна жлеза и само той обърна внимание.
Браво, че сте успели да си запишете час при него.
Аз го дебна него и Шинков от няколко месеца и нямам успех с часовете.

Общи условия

Активация на акаунт