Добър ендокринолог в София - 3

• 89 034
  • 611
  •   1
Отговори
# 570
Знаете ли каква е цената на преглед при доц. Шинков?

# 571
Някой може ли да сподели телефон за записване на часове при д-р Мария Бояджиева?

# 572
Така или иначе цените на изследванията са високи. Аз си пускам доста хормони, касата не ги покрива. Фондовете вършат работа.
Hechicera, проучвам добър ендокринолог в София за млада жена и понеже часове се записват около месец предварително, се чудя, ако жената направи сега всички необходими изследвания и с резултатите отиде на прегледа, дали фондът ще покрие разходите. Чуденката ми идва от там, че няма да има предписание от лекар. Ако някой друг е запознат, моля да пише.
Междувременно се спрях на д-р Веселина Яначкова, т.к. освен ендокринолог се занимава и с репродуктивни въпроси. Проблемите, които моята близка ще адресира са ИР и СПКЯ. Много се надявам ендокриноложката да даде адекватен хранителен режим и упражнения, отколкото да бърза с лекарства.

# 573
  • Melmak
Не, няма да ги покрие. Изисква се изрично да са изписани от лекар-специалист. Самоназначени изследвания не се одобряват изобщо. Нека си изчака срещата с лекаря и тогава да пуска каквото е необходимо.

# 574
Да,нека изчака.Др Яначкова е страхотна и отговаря на вайбър и си вдига телефона.Ако ги напраяи след првгледа мисля,че ще може да ги обсъдят  след като излязат резултатите

# 575
Благодаря, Hechicera, благодаря и на теб, Rubitoo за отзива.

# 576
  • Melmak
Здравейте, влизам с едно страхотно мнение за д-р Стелла Йорданова.
Попаднах на нея по препоръка на форума в друга тема, не знам дали тук е обсъждана.
Писала съм, че харесвам Влахов, което все още е така, но този човек вече е толкова зает, че му е много, много трудно.
Впечатлена съм от д-р Йорданова, вчера бях при нея. Имах нужда от лекар, който да вникне в проблема ми, защото ми е писнало от преглед 10 минути и едно и също да чувам, без да се гледа индивидуално. Нааай-после, след толкова години намерих лекар, който беше готов да ме чуе! Стоях в кабинета 1 ч и 15 минути! Лекарката не бърза, а помага. Гледа, слуша, чете стари изследвания, дава насоки, обяснява ти кое и как. Също вярва на пациента, защото повечето ендокринолози не ми вярваха, че имам овулация. Само Влахов и тя ми казаха, че е напълно възможно да си имам овулация, въпреки хормоналните проблеми.
Доктор Йорданова ми създаде план, даде ми съвети за следващите месеци и ми каза какво да следя. Най-после получих индивидуално отношение и някой лекар ме чу!

# 577
Нямаше ли чакащи пациенти пред кабинета?

# 578
  • Melmak
Нямаше ли чакащи пациенти пред кабинета?
Не, мисля, че бях последният пациент за деня.

# 579
  • Sofia
Платено или с направление бяхте?
Има ли ехограф?

# 580
  • Melmak
Платено или с направление бяхте?
Има ли ехограф?

Има ехограф и ми направи.
Лекарката не приема с направление, нито с фонд. Само платено. Ако имате фонд, можете да вземете фактура. Аз бях в Поликлиника България, намираща се на джъмбо.

# 581
Здравейте, бихти ли ми препоръчали добър ендекринолог, занимаващ се с хипофиза?Благодаря предварително.

# 582
Здравейте, бихти ли ми препоръчали добър ендекринолог, занимаващ се с хипофиза?Благодаря предварително.
Шигарминова в УСБАЛЕ

# 583
Има отделение в УСБАЛЕ "акад.Иван Пенчев " занимаващо се с изследвания и диагностициране на хипофизните заболявания - Първа клиника по ендокринология (хипоталамо-хипофизни, надбъбречни и гонадни заболявания).
Всички лекари там са много добри специалисти. Аз съм пациент на д-р Недева. Много добър специалист ендокринолог. Може да видите и другите специалисти в клиниката. https://usbale.org/bg/kliniki/pyrva_klinika_po_endokrinologiya/

# 584
  • от Луната
Здравейте. Моля за препоръка за добър ендокринолог в София, но за дете на 14 г.

Общи условия

Активация на акаунт