Добър ендокринолог в София - 3

• 88 138
  • 610
  •   1
Отговори
# 195
Излезнали са резултатите! Докторът е казал, че е доброкачествено, но ще може да ги вземем в сряда. Благодаря на Господ за хубавия резултат! И да се надяваме, че взетата проба от доктор Асьов е достоверна.

За щастие при майка ви е успял да вземе тъкан от образованието. Но генерално на това лекарче не трябва да се доверява .. поне това е мое мнение. Всеки сам може да избере дали да го посещава или не, но очевидно шанса да стане гаф е огромен.

# 196
Между другото аз ходих при доктор Влахов(за себе си), но му показах ехографските снимки на майка ми и той каза, че според него няма нищо което да навежда на мисълта за биопсия и че си е абсолютно доброкачествено според него. Още тогава убедих майка ми да си ходи при него на прегледи. Та сега и тя има в края на месеца час и ще занесем и резултатите и всичко. А доктор Влахов е най-готиният лекар, на когото съм попадала!

# 197
Здравейте, някой има ли координатите на Др Катя  Тодорова, в супердок я няма и не мога да разбера в София има ли прегледи?

# 198
Искам да изкажа впечатление от д-р Яначкова в Щерев. Знам, че има доста положителни отзиви за нея, но моят за съжаление не е такъв.
Отидох при нея с платен прием за пръв път малко преди да забременея, като тогава се отнесе към мен сравнително професионално. За съжаление загубих бебето в късна седмица и няколко месеца след това посетих докторката отново тъй като страдах от обилен косопад, но този път по здравна каса. Назначи ми много изследвания, повечето от които касата пое, но също и такива, които аз трябваше да заплатя. Отношението й този път обаче беше студено и дори имах чувството, че не желае да съм в кабинета й. Както и да е, направих всички изследвания, след което звъннах в болницата да си запиша нов час, за да коментираме резултатите. Надявах се да може да ме приеме в рамките на направлението което имах, още повече че знам, че изследвания важат не повече от месец. От регистратура ми казаха, че ще ѝ предадат да върне обратна връзка, тъй като такъв бил редът. Изчаках една седмица но такава не получих. Обадих се отново и ми казаха, че отново ще ѝ оставят съобщение, дори ще напишат, че е спешно и че се притеснявам за давността на изследванията си. До ден днешен не съм получила обаждане от нея, което за мен е доста странно и намеква за непрофесионализъм. Може да е много добра в работата си, но подобно поведение за мен е неприемливо от лекар към пациент. Силно съм разочарована, и на база опита си с нея не бих я препоръчала. Не знам дали е заради това, че отидох по здравна каса, а не платено, или че още първия път споделих с нея, че мъжът ми от повече от 10 години се занимава с проучване на всичко свързано с човешкото здраве и зададох въпрос, на който тя не можа да отговори, с което може би накърних егото ѝ. Единствено ми каза щом е така да вярвам на мъжа си и да се консултирам с него, а не да ходя на лекар. Останах учудена от реакцията й, тъй като дори и най-добрия лекар не може да знае всичко и това е напълно нормално. Но ми се струва, че тя се засегна и като ме видя отново не остана очарована. Не че е длъжна да ми се обажда, разбира се, но предвид, че съм пациент, който е отишъл при нея, не за да я моли да пием кафе, а за да ме лекува, за мен е меко казано непрофесионално. Изглежда ще трябва да си търся друг ендокринолог…

# 199
  • София
Има ли отзиви за Мила Арнаудова, преглежда във Вита. Записах си час за ноември, но още се чудя дали да не отида пак при Начев.

# 200
landofroses, и аз не съм доволна от д-р Яначкова, споделяла съм мнението си в темата за Щерев: https://www.bg-mamma.com/?topic=1416731.msg45836342#msg45836342

# 201
landofroses, и аз не съм доволна от д-р Яначкова, споделяла съм мнението си в темата за Щерев: https://www.bg-mamma.com/?topic=1416731.msg45836342#msg45836342

Направо не мога да повярвам...Първо ви е дала номера си при нужда, а после хем се е държала грубо, хем не ви е помогнала, въпреки че сте били бременна...Добре, че бързо сте намерили адекватен лекар, който да се намеси и да спаси положението! Явно докторката не се интересува наистина кой знае от пациентките си, бременни или не, а ако някой я попита нещо, показвайки, че се е поинтересувал предварително за състоянието си от друго място се обижда... На мен ми препоръчаха и д-р Ангел Маринчев, също хвален тук, но пък той твърдеше, че TSH 4.2 е напълно ок за забременяване и износване, също така пушеше по време на прегледа, така че и той отпадна...
Още ли сте доволна от д-р Мариана Иванова? В търсене съм на читав ендокринолог...

# 202
Да, все още посещавам д-р Иванова, сега следим втора бременност и нямам оплаквания. Пуска ми изследвания, следи ги, държи ТСХ да е под 2 (даже 1).

# 203
Да, все още посещавам д-р Иванова, сега следим втора бременност и нямам оплаквания. Пуска ми изследвания, следи ги, държи ТСХ да е под 2 (даже 1).
Чудесно, а по каса ли преглежда или само платено? Чудех се за д-р Начев, но чета, че напоследък много жени не са доволни от него. Желая ви спокойна и успешна бременност!

# 204
Не съм сигурна дали преглежда по каса, мисля, че да, но не искам да Ви объркам. Аз ходя по фонд при нея.

# 205
  • Костандово
Здравейте момичета дали има някой координати на професор Пандев?

# 206
  • София
Как може такова нещо лекар да пуши в кабинета си, че и по време на преглед Open Mouth

Направо не мога да повярвам...Първо ви е дала номера си при нужда, а после хем се е държала грубо, хем не ви е помогнала, въпреки че сте били бременна...Добре, че бързо сте намерили адекватен лекар, който да се намеси и да спаси положението! Явно докторката не се интересува наистина кой знае от пациентките си, бременни или не, а ако някой я попита нещо, показвайки, че се е поинтересувал предварително за състоянието си от друго място се обижда... На мен ми препоръчаха и д-р Ангел Маринчев, също хвален тук, но пък той твърдеше, че TSH 4.2 е напълно ок за забременяване и износване, също така пушеше по време на прегледа, така че и той отпадна...
Още ли сте доволна от д-р Мариана Иванова? В търсене съм на читав ендокринолог...

# 207
Как може такова нещо лекар да пуши в кабинета си, че и по време на преглед Open Mouth

И аз се питам, ама явно може 🙂

# 208
Е, това пък е дъното. Да пушат докато работят! И това ми било лекари. И аз не бих стъпила повече.

# 209
днеска съм при Шигарминова. Дано най-сетне разбера какво не е наред. Звънях в първа ендокринология 10 пъти, но всеки път ми затвориха.

Засега всичко остава така. Доктор Шигарминова подробно ме разпита за всичките ми проблеми, погледна ми корема и гърба, оказа се че имам акантоза на гърба и стрии по корема, за стриите си знам. Измери кръвното ми и установи, че е високо, заради което ми изписа доипълнително лекарство за кръвното, да взимам вечер. Засега няма данни за Кушинг, защото кортизола ми е нормален или нисък. Докторката каза да продължа на рецептурна книжка да си пия метформин за диабета, също си продължавам с Диаб МР и ако гликирания ми хемоглобин е все още висок да ми се увеличи дозата Диаб МР. Също каза да започна с инжекции с препарат за отслабване 3 месеца след сега, тоест през Януари или Февруари другата година. Засега има само подозрения за необичаен хормонален проблем и никакви други. Да видим как ще ми понасят инжекциите, дали най-сетне ще загубя тегло и така. Пък аз ще си запиша час догодина, за да ме види пак как ми се отразяват инжекциите. Възнамерявам да посетя и ортопед, защото имам спондилоартрозни промени на гръбначния стълб и повишена пикочна киселина.

Все още не отхвърлям идеята да отида в първа ендокринология в майчин дом, но искам да видя как ще ми понасят инжекциите. Да видим.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 19:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт