Добър ендокринолог в София - 3

• 86 889
  • 603
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
missence, спря ли се на ендокринолог? Аз също търся добър такъв (за щитовидната жлеза).
Още не съм.Smirk
Сведох ги до две имена- д-р Топузова и/или д-р Мария Алексиева.
Здравейте, търся отзиви за д-р Топузова и Теодора Каменова, защото д-р Алексиева има часове чак за юни.
Добавям и д-р Мария Бояджиева. Трябва ми за метаболитен синдром, ИР, да разчете изследвания и да назначи щадящо и адекватно лечение, без да се поддава на реклама на продукти, защото са модерни.

Да споделя мнение за д-р Мария Алексиева, бях на преглед при нея в Нео Клиник, подлъгах се от положителните оценки в Супердок, направи ми много неприятно впечатление, държа се пренебрежително, все едно съм и отишла вкъщи на гости. Прегледа мина с общи приказки, освен , че съм с ужасно високи стойности на Хашимото, имам и много висок холестерол и липопротеин (отидох подготвена с лабораторни изследвания). Очаквах някакви насоки, евентуално лечение - нищо от това ни се случи. Няма да повторя, останах много разочарована.
Скрит текст:
И аз съм с подобни впечатления, макар че отказах прегледа там. Подведоха ме с цената..Сега виждам, че са я променили. Поискаха 220 лв, на място, още преди прегледа, аз се бях подготвила за 120, толкова пишеше в супердок. И аз се повлиях от положителните коментари и исках просто да ми регулира хормона.
В крайна сметка отказах прегледа, защото ми се видя ужасно висока цена, за празни приказки и и не влязох в кабинета. В момента давам страшно много пари за репродуктивни лекари, изследвания и наистина ми дойде нагорно. Не знам как тези цени са приемливи...
Предпочитам Мария Бояждиева, доста по-компетентна е и дава насоки.
И аз минах при нея. Прегледа изследванията, назначи лечение, но се държа твърде пренебрежително и някак надуто. Абе, останах с усещането, че досаждам.Smirk

А цените въобще няма да коментирам, за 220лв трябва да отдели по 1 час на пациент, а не 20 мин. AngryAngryAngryAngryAngryAngry Докато ти напише амбулаторния лист и половината време е минало.
Сега търся отзиви за д-р Топузова и Regina life clinic

# 526
Добър ендокринолог за мен е Д-р Даниела Петрова, Медива, Люлин
Здравейте! Как разбирате, че някой ендокринолог е добър?

# 527
Здравейте,

някой знае ли как мога да се свържа с кабинета на проф. Шинков?
На телефона в интернет вече 3-ти ден не мога да се свържа за да си запиша час.

# 528
Здравейте, ще Ви препоръчам 2 ендокриноложки, които според мен са много добри.
1) Даниела Петрова, Медива - не претупва нещата, дава точното лечение и следи, подробно ми разгледа всички рвзултати и ми изслуша оплакванията;

2) Десимира Миронова - искаше да види и тестостерон, и бъбреци, не само опр. жлези, изписва адекватно лечение и допълнителни неща

# 529
Здравейте,

За доц. Александър Шинков, ако е питането.
ММ се свърза с него по телефона, но той го насочи да следи профила му в Супердок https://superdoc.bg/lekar/d-r-aleksandar-shinkov-dm-7443 .
Започнах да влизам мнооого често и да наблюдавам, така успях да запиша час за 30.07, в последствие случайно го преместих за 02.07. Но наистина трябва упоритост в проверяването. Последно миналата седмица имаше ден за прегледи , ако не бъркам за м.11., но свършват много бързо.
Все още не съм освободила часа за 30.07, ще изчакам прегледа на 02.07 и тогава ще го освободя, ако нямаме нужда от него. Ако искаш пиши ми и може да се опитаме едновременно да си го разменим, ако има шанс.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 14:57 от Пролетно цвете

# 530
  • Melmak
Аз съм доволна от Влахов, преди по-лесно се достигаше до него. Сега сякаш няма часове в Софиямед, само в кабинета до Пирогов.

Като цяло съм доволна като съм ходила при него, и аз мисля, че не се води просто от едни референтни стойности на лабораториите, изслушва, внимателен е. И не е просто кабинетен лекар, занимава се с доста сериозни случаи.

# 531
Здравейте,

За доц. Александър Шинков, ако е питането.
ММ се свърза с него по телефона, но той го насочи да следи профила му в Супердок https://superdoc.bg/lekar/d-r-aleksandar-shinkov-dm-7443 .
Започнах да влизам мнооого често и да наблюдавам, така успях да запиша час за 30.07, в последствие случайно го преместих за 02.07. Но наистина трябва упоритост в проверяването. Последно миналата седмица имаше ден за прегледи , ако не бъркам за м.11., но свършват много бързо.
Все още не съм освободила часа за 30.07, ще изчакам прегледа на 02.07 и тогава ще го освободя, ако нямаме нужда от него. Ако искаш пиши ми и може да се опитаме едновременно да си го разменим, ако има шанс.
Здравейте, благодаря за отговора!
Писах ви на лично съобщение!

# 532
  • София
2) Десимира Миронова - искаше да види и тестостерон, и бъбреци, не само опр. жлези, изписва адекватно лечение и допълнителни неща

Как успявате да запишете час при д-р Миронова? Колкото пъти отворя супердок, няма часове? Sad

# 533

Как успявате да запишете час при д-р Миронова? Колкото пъти отворя супердок, няма часове? Sad

Преди съм успявала, но тогава работеше със ЗК. Вече е платен приемът, като за целта трябва да платите първична консултация.

# 534
  • София
Преди съм успявала, но тогава работеше със ЗК. Вече е платен приемът, като за целта трябва да платите първична консултация.
Аз нямам проблем, че се плаща, просто не виждам свободни часове и то от месеци. Вие как се свързвате с нея?

# 535
Аз нямам проблем, че се плаща, просто не виждам свободни часове и то от месеци. Вие как се свързвате с нея?

Ами първо се плаща за онлайн консултация, но аз ходя при друг ендокринолог.

# 536
Миронова има проблеми на ниво етичност към пациента, а аз такива лекари не харесвам. Естествено, едва ли ги проявява към всички, но е недопустимо да ги има дори към един. Би трябвало да я впиша в черния списък.

# 537
Миронова има проблеми на ниво етичност към пациента, а аз такива лекари не харесвам. Естествено, едва ли ги проявява към всички, но е недопустимо да ги има дори към един. Би трябвало да я впиша в черния списък.

Бихте ли споделили с подробност?

# 538
Бих, като временна публикация, форумът не задължава излагане на лична информация. ... Тогава работеше по НЗОК. Сега след като е станала платена, може да е открила време, но това не я прави с по-висок морал.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 14:55 от soul81

# 539
  • София
Няма да те цитирам, за да можеш да триеш когато пожелаеш, но това, което си написала, ме втрещи. Доста опасна практика. Не познавам докторката. Но не ми зчучи ок това с писалките.

Общи условия

Активация на акаунт