Добър ендокринолог в София - 3

• 86 842
  • 603
  •   3
Отговори
# 540
Много гадно, съжалявам, не го подкрепям и аз това отношение.

# 541
Благодаря, момичета. Много бях разочарована. ... Има и други неща, но дори и тези са напълно достатъчни, за да не я препоръчам на никого.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 14:52 от soul81

# 542
  • София
Благодаря ви за споделената информация, май ще пропусна консултация с нея и ще търся друг специалист.

# 543
  • София
Аз съм доволна от Влахов, преди по-лесно се достигаше до него. Сега сякаш няма часове в Софиямед, само в кабинета до Пирогов.

Като цяло съм доволна като съм ходила при него, и аз мисля, че не се води просто от едни референтни стойности на лабораториите, изслушва, внимателен е. И не е просто кабинетен лекар, занимава се с доста сериозни случаи.

За мен това е най-безумният ендокринолог при който съм ходила, предписа ми Пизона, която след като прочетох листовката, директно отиде в кошчето, сърдечна недостатъчност до 10 на всеки 100, рак на пикочните пътища до 10 на всеки 1000.... коментирахме го с друг ендокринолог, при толкова алтернативи на пазара това лекарство не се изписва от години и всички останали лекарства с основната съставка отдавна са забранени.

# 544
Мислех, че съм единствената с негативно мнение за Влахов.

# 545
Аз бих препоръчала доктор Дениз Бакалов.
Работи по здравна каса в Александровска болница. Има и платен прием/по фонд също на две места- в superdoc ги има.

# 546
От скоро за съжаление ми се налага да посещавам ендокринолози. Имам едно питане, възможно е нещо аз да не разсъждавам правилно.
При посещение при доцентка бях учудена, че не разполага в кабинета си с ехограф.
Това нормално ли е, все пак само по документи от предишни прегледи при други лекари ми се струва неправилно да се доверя, а отидох за второ мнение.

# 547
От скоро за съжаление ми се налага да посещавам ендокринолози. Имам едно питане, възможно е нещо аз да не разсъждавам правилно.
При посещение при доцентка бях учудена, че не разполага в кабинета си с ехограф.
Това нормално ли е, все пак само по документи от предишни прегледи при други лекари ми се струва неправилно да се доверя, а отидох за второ мнение.

Според мен не, но дори да няма, трябва да има достъп до ехограф към самото място. То не може на сляпо да лекуват и диагностицират.

# 548
Не е приемливо за мен, но дори като бях в ендокринологията на Майчин дом не направиха преглед с ехограф, а изследваха само кръв. Търся си места, където да гледат по-задълбочено.

# 549
Мислех, че съм единствената с негативно мнение за Влахов.

И аз не съм с никак добро впечатление от д-р Влахов. Разговора ни беше все едно сме седнали на кафе.
Гледа референтни стойности, които и аз мога да си разчета и не се влуша в симптомите, които имам, а те крещят Хипофункция на ЩЖ!

# 550
Не е приемливо за мен, но дори като бях в ендокринологията на Майчин дом не направиха преглед с ехограф, а изследваха само кръв. Търся си места, където да гледат по-задълбочено.
Ако е свързано с репродукция препоръчвам доктор Начев от Ендокринологията. Мен ме следеше преди инвитро опитите и по време на бремеността.

# 551
За метаболитни смущения бях там.

# 552
При доктор Силвия Вътева, в Ендокринологията, приеха ме за един ден, има такава пътека за изследвания: всички кръвни изследвания + ехограф ми направиха. Подходи много задълбочено.

След като изследванията бяха готови, ме извикаха за да ми обяснят резултатите и да ми назначат лечение (ако е необходимо). останах с добри впечатления.

# 553
Тя е в другото отделение. При проф. Танкова (отделението в ляво от асансьора като се качиш на етажа) ехограф не ми направиха за 3 дни хоспитализация. Така са преценили.

# 554
Здравейте, някой случайно да може да помогне с препоръка за ендокринолог за следния случай: Татко ми претърпя лъчелечение на глава и шия след открити метастази, след лъчелечението щитовидната жлеза много се влоши и тъй като ходи на имунитетапия през 3 седмици му правят изследвания, като пускат ТСХ, тази сутрин е 80 ... Обикновен ендокринолог не успява да се справи, последно му изписаха изведнъж конска доза Акутирокс плюс Тирохелп и на няколко пъти щеше да припадне, докато е в движение с колата... търся за пореден път, но не успявам да открия ендокринолог, който да е работил със случаи на проблем с щитовидна след лъчелечение.. четох евентуално да се ориентираме към ендокринология на  Александровска, но и там не мога да се спра на лекар, та ако някой е чувал нещо или има идея ще съм много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт