Добър ендокринолог в София - 3

• 118 149
  • 704
  •   5
Отговори
# 660
  • София
При докторите, които се смятат за добри, часовете за месеци напред са заети. Това е наистина доста неприятно, особено, ако ти е спешно.

# 661
  • София
Какво напълняване? Не разбирам поста.

# 662
  • Sofia
Отивате в Майчин дом и чакате във времето за прием.Естествено преди това сте минали да си регистрирате направлението или си заплатите прегледа на касата

# 663
Начев не работи с направления доколкото знам. Останалите в ендокринологията в МД, да. Иначе е такъв приемът да, просто отивате и чакате. Не се чака много.

# 664
Здравейте, някой посещавал ли е д-р Семра Мустафа в първа клиника по ендокринология и ако да, може ли да споделите мнение и впечатления?

# 665
Здравейте, някой посещавал ли е д-р Семра Мустафа в първа клиника по ендокринология и ако да, може ли да споделите мнение и впечатления?
Аз я посещавам веднъж годишно. За мен е страхотен лекар .

# 666
Аз я посещавам веднъж годишно. За мен е страхотен лекар .
Благодаря за отговора, лесно ли се записва час, чака ли се много? Насочиха ме към нея заради инсулинова резистентност, аденом на хипофизата и висок тестостерон. Казаха ми че там се поглежда по-комплексно на такива заболявания и се пускат повече изследвания.

# 667
Нямам представа как записва часове. Аз съм и пациент от няколко години и постъпвам там за по няколко дена. Тя ме записва.

# 668
Взимат ли ви пари за ехография на ЩЖ, ако сте с направление по НЗОК?

# 669
# 670
Взимат ли ви пари за ехография на ЩЖ, ако сте с направление по НЗОК?
Не

# 671
Здравейте,  понеже съм с две малки деца и живея на 50 км от София се чудя дали има ендокринолог , при който мога да запиша онлайн час, за да ми назначи изследвания и след като имам резултати да запиша час в кабинет

# 672
  • Melmak
Ако опитате с онлайн консултация?
Така може да ви каже какво да изследвате ако е платено. Без преглед няма как да е по фонд или зк.

# 673
Онлайн консултация имах предвид, тя дали може да мине по фонд?

# 674
  • Melmak
Зависи от покритието, при нас минава. Имаме право на 3 пъти годишно онлайн консултация. Обаче не се издава амб лист и ако ви назначи изследвания фонда няма да ги покрие.

Общи условия

Активация на акаунт