Майски бебета - 2023 - 2 тема

• 55 553
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Мили момичета, моят зъбобол премина и ми даде възможност да се посветя на темата с бебешките дрешки 😀 Първо бебче, очакваме го в самото начало на май и се чудя най-вече по колко бройки дрешки с дълго и късо ръкавче/панталонче да подготвя предвид това, че първите месеци ще са точно преходният сезон между пролет и лято? Гоня практичност - не искам да се затрупам с оглед на това колко бързо явно ги израстват. И 50 и 56 размер бихте прероръчали (като че ли повечето дами залагат на 56)? Приемам съвети Simple Smile

# 421
Момичета, тези от вас, които като мен дебнат кръвно и се опасяват от пре-еклампсия - кой вид белтък следите - този в кръвта или този в урина?

# 422
Момичета може ли да попитам колко често усещахте бебечо в 21 г. с и 3/4 дни. Моето е активно повече вечер, а през деня спи все?

# 423
Колко тежаха бебчетата ви в 24 г.с?

# 424
Лично при мен в 24г.с и 6 дни 750гр.

# 425
Колко тежаха бебчетата ви в 24 г.с?
Здравей, вчера го измериха в 24 г.с е 725 гр.

# 426
Момичета, тези от вас, които като мен дебнат кръвно и се опасяват от пре-еклампсия - кой вид белтък следите - този в кръвта или този в урина?

Аз следя кръвно и белтък в урината. Така ми препоръчаха на БХС.

# 427
Моя миналата седмица тежеше 566 грама. В 23г.с. бях тогава.

Момичета, искате ли да направим списък с бебенцата за следващата тема?

# 428
За прееклампсията доколкото знам се следи дали има белтък в урината.

Иначе моето бебе вчера го измериха (в 25+3) и беше 791 гр.

Харесва ми идеята за списък на бебетата за другата тема, ако има навити.

# 429
Мили дами, имам едно питане. Някоя от вас дали има усещане за пулсиране, туптене във влягалището? Не е постоянно, но е леко странно. Четох, че се получава при хълцане на бебето, което е дори забавно, ноо превес взима притеснението ми “А дали е така?” Simple Smile явно никога не е късно за нова параноя, която да се прокрадне в съзнанието … Innocent

# 430
Мамииии 23+1 съм трябва да правя 2 фетална за мамите от варна къде правихте и какви бяха цените имам час за Стоилов добрич който се води извънреден в почивката му и разбрах че е 230 лв което ми се вижда ужасноооооо много

# 431
Мили дами, имам едно питане. Някоя от вас дали има усещане за пулсиране, туптене във влягалището? Не е постоянно, но е леко странно. Четох, че се получава при хълцане на бебето, което е дори забавно, ноо превес взима притеснението ми “А дали е така?” Simple Smile явно никога не е късно за нова параноя, която да се прокрадне в съзнанието … Innocent

Аз в началото имах лека, пулсираща болка във влагалището. Не знам дали изпитвате същото. АГ ми пусна изслвдвания, всичко беше наред и не сме обсъждали повече. Мина ми. Сега други болежки ме мъчат 😂

# 432
При мен не е болка, просто Тупкане. Вече съм в 24 + 1, за втори път го усещам, но сега продължава по-дълго. На моменти имам леки безболезнени стягания на корема и в съчетание с пулсирането… А самото попупкване дори не отчитам за неприятно само странно.

Аз в началото имах лека, пулсираща болка във влагалището. Не знам дали изпитвате същото. АГ ми пусна изслвдвания, всичко беше наред и не сме обсъждали повече. Мина ми. Сега други болежки ме мъчат 😂

# 433
Хълцане е това. През първата ми бременност не спря да хълца бебето, постоянно. Сега не е чак толкова често, но пак се усеща. Също може просто да побутва. Но ако е ритмично си е чисто хълцане. Разбира се ако не боли. Иначе за стягането коментирайте го с АГ. Това са контракции и изписват магнезий. Аз приемам 3х2 магнерот от около месец и стягането доста намаля. В 27 гс съм.

При мен не е болка, просто Тупкане. Вече съм в 24 + 1, за втори път го усещам, но сега продължава по-дълго. На моменти имам леки безболезнени стягания на корема и в съчетание с пулсирането… А самото попупкване дори не отчитам за неприятно само странно.

# 434
Аз съм на Магнерот 3х2, стягаме усетих сега на 2 пъти, но без да е болезнено. Вече 2 пъти ми улавят контракции без изобщо да ги усещам докато сме на преглед. Но вече лежах един път заради скъсена шийка, която след това беше 30 мм и общо взето различни неща ме стряскат и се притеснявам, макар че нямам никакви болки.
Благодаря за отговора. Flowers Hibiscus

Хълцане е това. През първата ми бременност не спря да хълца бебето, постоянно. Сега не е чак толкова често, но пак се усеща. Също може просто да побутва. Но ако е ритмично си е чисто хълцане. Разбира се ако не боли. Иначе за стягането коментирайте го с АГ. Това са контракции и изписват магнезий. Аз приемам 3х2 магнерот от около месец и стягането доста намаля. В 27 гс съм.

Общи условия

Активация на акаунт