Профилактика след херпесна инфекция

• 710
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, дами!
Имам един личен въпрос към вас.  Преди седмица гинеколожката ми ме диагностицира  с херпесна инфекция на влагалището. Понеже тя беше доста грубичка не ме уведоми това нещо възможно ли е да се повтори и по какъв начин да продължа след него. Директно ми изписа антибиотик и крем , който спрях вече да използвам понеже вече нямам рани. Вече изпитвам страх да водя полов живот за да не се случи отново нещо..........
Бихте ли ми споделили ако сте изпитвали или сте се сблъсквали със същият проблем, как да процедирам от тук  насетне. Благодаря Ви предварително!:smile:

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:17 от Не се сърди, човече

# 1
Има специална тема за "Херпес". https://www.bg-mamma.com/?topic=1144703.570  Добре дошла в нея и ще разберете доста неща за херпеса. И херпес не се лекува с антибиотик. И да, докато сте жива и дишате, ще се появява херпес, когато най-малко очаквате. Обикновено при нас, жените, се появява преди започване на менструацията, по време на менструация или след нея. Тогава имунната система на жената отслабва. И също така след полов акт. Изглежда, че някой мъж ви е заразил с генитален херпес. Съжалявам, че са ви заразили.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 14:35 от Jennifer_w

Общи условия

Активация на акаунт