🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 709
  • 856
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не съм сигурна , но ми се струва , че чух в промото , Яни крещи , че му е лошо! Това по време на дуела.

Да, така е. Имаше някой паднал на земята и други фермери, които се бяха събрали над него.

Тази игра с цепенето на ритловиците, струва ми се, е с предизвестен край. На една от отборните битки - когато Камелия така и не успя да закове големия пирон с малкото чукче, видяхме как цепи Яни. Видяхме и демонстрацията на Радо, който след края на битката направи няколко големи крачки с топузите, възрани за краката му, хвана брадвата и помля ритловицата с няколко удара. Тогава май наистина взе страха на мъжете. Simple Smile

# 196
Благодаря за темата!
Съжалявам, ако вече е коментирано, после ще ви чета, но защо продукцията реши точно сега да раздава тежки наказания за провинения, които по думите на Андрей са чести прояви през последните месеци? Защо не го направиха на третото провинение примерно, когато края на сезона няма да е извинение да не го дисквалифицират. Колко еднотипни провинения са нужни за изгонване на участник? 3, 5, 10, Радо го е правил през целия сезон според Андрей. Или да го бяха изгонили по- рано, или да си бяха затворили очите, както до сега.
Много ми е нагласено.

Не оневинявам Радо. Яд ме е за характера му, щеше да е пич, ако беше малко по- съобразителен и коректен. Кой, каквото си надроби ще си го сърба.

Яни ми хареса. Преля му и показа малко твърдост и гняв, нищо че бяха обилно гарнирани със сълзи, това си е неговия начин. Учуди ме, че не избра Иван за втори дуелист, явно Радо го ядоса и му свалям шапка, че не се поколеба, въпреки че му беше гадно.

# 197
  • при късмета
И до сега не са си затваряли очите, имаше вече едно наказание и то именно за микрофона.
Иначе да, и аз си мисля, че вече трябваше да са го изгонили за системни нарушения, Андрей вчера сам каза, че имат достатъчно основания и могат да го направят. Защо не го направиха се пита в задачата?
Иван може да отговори, ако има желание

# 198
Видяхме и демонстрацията на Радо, който след края на битката направи няколко големи крачки с топузите, възрани за краката му, хвана брадвата и помля ритловицата с няколко удара. Тогава май наистина взе страха на мъжете. Simple Smile
Така като го описа, и си представих Лени от "За мишките и хората" - огромен мъж, който не си знае силата, и с акъла на дете.

# 199
  • София
Съжалявам, ако вече е коментирано, после ще ви чета, но защо продукцията реши точно сега да раздава тежки наказания за провинения, които по думите на Андрей са чести прояви през последните месеци? Защо не го направиха на третото провинение примерно, когато края на сезона няма да е извинение да не го дисквалифицират. Колко еднотипни провинения са нужни за изгонване на участник? 3, 5, 10, Радо го е правил през целия сезон според Андрей. Или да го бяха изгонили по- рано, или да си бяха затворили очите, както до сега.
Много ми е нагласено.

Точно така.
Да го бяха изгонили, да му бяха наложили някакво персонално наказание.... Да се знае, че това е поведение, което се санкционира. А те наказаха цялата група!
При това -  Калин и Иван се опитаха да спрат Радо да си разглобява микрофона. Молиха го, обясняваха му.... Не е като да кажеш, че останалите са били безучастни към конкретното провинение.
Няма никаква логика в това да бъдат наказани всички.

А за сълзите на Яни.... Той си беше решил, че ще посочи Радо. И си представям, клетият Яни, как е изпадал в самосъжаление, как си е знаел, че Радо ще го отупа, ама ... достойнство, чест, нали.... разните такива неща не му позволяват да посочи друг. И си е поплакал усамотен някъде, жалейки сам за себе си и за клетата си съдба, ама .... какво да се прави. Когато изрече името на Радо, в тона му имаше едно усещане за обреченост. Плачеше, защото му стана мъчно за него си, милият. Simple Smile
Да, много работеше Яни през целия сезон. Ама това предаване не е "Бригада Нов дом". Тук не се гледа само колко дъски си заковал по строежите, а и колко пъти си бил ратай, в колко дуела си участвал. Яни - както повечето мъже през този сезон - хубаво си измишкува. Сега реве, щото трябва да излезе срещу силен противник. Ами, няма как. Тия работи се мислят когато им е времето.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 19:24 от Vivi

# 200
Мдаа, тая простотия, дето великия продуцент Иван изцвъка снощи, че видиш ли всички сме търпяли неправилното поведение на някакви индивиди в обществото, трябваше да скрие истината, която е - пичове, ние печелим от сеир. Ако наказваме индивидуално - сеир няма да има. Зат’ва сори, ама ще гледате отчаяните ни опити да завъртим интрига до припадък. Не знам в кое общество живее Иванушка, ама по принцип неспазващите правилата ги наказват индивидуално и обществото ги отхвърля. Айде малко повече вяра в зрителите, все още сме с всичкия си, макар да гледаме все по-неудачното ви предаване. Това е, защото надеждата умира последна.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 09:39 от Iseis

# 201
  • София
Предаването - когато излъчват участниците - го гледам. Щото..... така съм решила, да кажем. Simple Smile
Обаче интродукциите, междинките и финалните речи на Иван и Андрей не мога. Превъртам, ако не мога -  мютвам, когато както дойде. Айде нема нужда точно те да ми обясняват кое е морално и кое не е. Че нещо много ни се разминават представите.
Спестила съм си тези снощни умозаключения на Иван.

# 202
Казаха, че понеже цялото общество страдало от нарушителите, затова сега всички ще бъдат наказани. То всички страдат, ама не ги наказват солидарно.

# 203
Все едно някой джигит като прегази човек и да вземат колите на цялото население. Иван и Андрей се опитват да направят шпагат, но при всеки опит вместо сухожилията да се рaзтегнат - се овтаря повече дупката.

# 204
  • София
Да, сигурно му изглежда честно -  хем да си потърпевш, хем да си наказан.
Страхотна логика.

# 205
Това анонсче е топло-топло, току що записанко Bowtie

# 206
И какво стана сега? Всички гладуват заради Радо,а той бърка в буркана с меда и си облизва пръстите сладко,сладко! Ще изяде меда с амбалажа.И то официално и легално.

# 207
А, Камелия да мълчи, като вижда как стискащия патки (и в преносен, и в буквален смисъл) се налива и не се знае на къде ще му избие, че да не го провокира?
Камелия можем да я нищим до зори и няма да и е малко, обаче в случая няма грам вина за поведението на Радослав. Ако беше прецедент, да се замисли човек, ама то е обичай. Едната ми дъщеря е картотекиран баскетболист. Чудя се как този човек е станал капитан на отбор. Той не може себе си да контролира, та цял отбор мъже…
Ми сигурно е най-добрия.Треньора контролира отбора.Капитана е такъв защото е показал качества на терена ,не бъркайте с други спортове.И аз съм била състезател и то по баскет ,нашия капитан беше избрана защото беше уникална спортистка.Не сме и гледали характера

# 208
Ще ме извинявяте, но Калин много ме дразни. Прави се на добрия самарянин, какво само обикаля като пъдарин след Радо ?! Калин и Иван не му наливат на Радо акъл, защото са му приятели, а точно обратното. Страх ги е от Радо и всеки миг му търсят цаката.

Яни снощи плака, заради наказанието и глада ! А не защото го е страх от Радо.

# 209
  • Варна
Ще ме извинявяте, но Калин много ме дразни. Прави се на добрия самарянин, какво само обикаля като пъдарин след Радо ?! Калин и Иван не му наливат на Радо акъл, защото са му приятели, а точно обратното. Страх ги е от Радо и всеки миг му търсят цаката.

Яни снощи плака, заради наказанието и глада ! А не защото го е страх от Радо.

Най-точното мнение до момента.

Общи условия

Активация на акаунт