🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 677
  • 856
  •   1
Отговори
# 210
Аксения допринесе много за справянето с глада. Има доста дефицити, но явно умее да готви добре и да направи “от нищо - нещо” в кухнята.

# 211
Ей гад ниедна!  Не спира да пръска отрова Камелия.  Нина обаче е мега нагло същество. Всички трябва да направят всичко възможно, за да е удобно на Нина. Да станело така, че да излезе тя срещу Камелия - така щяло да й бъде удобно. Ай ти да видиш бре! Плюе срещу Аксения, първа дружка с Камелия, ама....не може ли да бъде Чавдар дуелист?  То не се види, че кой от къде го хване, ще го отупа като маче о дирек...

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 23:17 от cardhu

# 212
Калин е голям хитрец... Не му стиска да организира нещата така, че да го разкарат направо Радо и се държи като добрия съученик, дето се нагажда срещу лошия, дето не слуша, ама за пред класната. Ако може тя да свърши работата по изгонването му. Сега го предизвиква, ако може да избуши и да му посегне.
Все едно съм в училище и присъствам на всичко това.
И Камелия... ах, тая змия! Всичко започна от нея.
Радо от началото до сега си е един и същи келеш, не е станал по-голям идиот и по-страшен с изпиването на чашата джин. Тя организира сега да им се види по-черен от дявола.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 22:19 от Анонимен

# 213
  • Велико Търново
А някой дали се сети колко хубаво ще си  почине Радо в беседката лежейки по цял ден без да работи?
Е, те и Яни не са натоварили с работа, както се вижда, той сам се слага.
А на Радо е можело да му намерят някаква работа за сам. Да вади картофи, например.

За мен Яни е кротък и чувствителен човек , затова рони сълзи. Дотегна му и на него от простотиите на Радо, сигурно се чувства и безсилен по някакъв начин.
Точно така мисля и аз. Има хора, които плачат от яд, от безпомощност също. А не защото са страхливи, както някои твърде "компетентно" твърдят за Яни.
Съгласна съм също и с мнението, че в основата на поведението на Радослав са тези, които са го отгледали и възпитавали. Те сигурно все още му треперят...

# 214
Работата стана като с Гечо. Пресолиха много. Изведнъж се оказа, че жените и от Гечо, и от Радо се страхуват да не ги нападнат физически. Чак охраната засилили. Радо освен заплахите тип пети клас и то към Калин главно, не съм видяла да проявява истинска агресия към когото и да е било.

Ми да го гонят като нарушава правилата и толкова. Защо все трябва да има драми, сълзи, сополи и сюжети тип криминален сериал?

# 215
И Радо прекалява, и жените прекаляват, и продукцията прекалява. Охрани, драми, ревове, циркове.....абе ужас!

# 216
За втори път този сезон, превключих на нова тв. Май трябваше да ги направя още в началото на сезона…

# 217
  • Велико Търново
Даже и Ники Николов показаха в последния епизод, че е влизал Grinning
Не го дават за първи път, но какво означава това и какво общо има с рейтинга? Той все пак е главен редактор, защо да не влиза? Нали ограниченията за наказанията трабва да са съблюдавани от човек на продукцията.

В момента Радослав съвсем умишлено предизвиква Калин (гледам с малко закъснение). И пак се поставя в позицията на жертва. Сам. А, и отново си е свалил микрофона. Пак сам, без чужда помощ. Някои от пишещите тук смело твърдяха, че случващото се с Радо е сценарий. Самият Радо за пореден път показа, че сценаристът на целия му театър е само и единствено самият той. Тавтологията е съвсем умишлена.

Аз къщо като Vivi, а вероятно и като накои други, съм на мнение, че всички наказания да са "лишаване от храна" е пълна липса на идеи.
АВО1, моля да обмислите абсолютно необходимо ли е това. Все пак варианти могат да се измислят доста. А и дали все групови да бъдат наказанията заради индивидуални провинения - също.

# 218
Калин не трябваше да кани Радо на покрива. Да се почувствал част от отбора. Е каква част от отбора може да е, като са го изолирали. Хем е част от отбора, хем не е. Сега ще го изгонят, за да си запазят спокойствието.

# 219
Наказанието с вземането на храна за мен е напълно нормално. Като изключим паричната награда на финала, всички играчи работят по задачите за да спечелят кошници с храна. С какво друго да ги накажат, като те са вътре  с по 2 куфара дрехи и каквото си изкарат като храна.

# 220
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 75 (29.11.2022)

# 221
  • Велико Търново
И ратайството пак й се размина...Тя и Вал всъщност бяха с по 1 път само.
А с ратайство на Нина щяха да избегнат драмата около избора кой да е първи дуелист. Така или иначе тя и при извънредния дуел няма да реди точки. Но... Калин реши да не е тя.

Разбира се, че може да се измислят наказания, които да не са свързани с лишаване от храна. Особено пък ако не са групови при индивидуални провинения. Тази година с наказанията за най-неполезен фермер показаха, че е възможно. Да не говорим, че в някой от предишните сезони (май във втория) имаше и "затвор". Да, тогава няма да има сеир. Само дето пропускат факта, че на зрителите от такъв точно тип сеири им е до гуша вече.

# 222
За наказанията е елементарно.
За провинение - минус на част от сумата за победителя през сезона.
И вкарват парите в сметката на зрителите. И един от гласувалите на финала зрители касира глобите на групата.
И рязко ще секнат всякакви провинения и нарушения на правилата.

Правено е подобно нещо от И&А в Къртицата.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 00:11 от Bengun

# 223
Прав си, ще секнат проявите , но и рейтинга ще се сгромоляса поради мижав интерес.
Не , че рейтинга им е забележителен с панаирите, но явно разчитат на циганията в последните години.

# 224
За наказанията е елементарно.
За провинение - минус на част от сумата за победителя през сезона.
И вкарват парите в сметката на зрителите. И един от гласувалите на финала зрители касира глобите на групата.
И рязко ще секнат всякакви провинения и нарушения на правилата.

Правено е подобно нещо от И&А в Къртицата.
Не е лоша идеята, само че в този сезон при толкова нарушения на Радо, участниците вече нямаше да имат награда ,а щяха са дължат пари  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт