🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 460
  • 856
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Напрегнах се като миналата година като даваха онези неандерталци кирил и ивайло. Направо шапка им свалям на всички как успяват да го изтърпят това. Обаче наказанието на продукцията трябваше да е само за Радо, даже никак нямаше да е зле да го изгонят. Дори щяха да му направят огромна услуга, ако го бяха накарали да напусне.
Преди епизода гласувах в анкетата само за Веселка, от мъжете така и не успях да започна да симпатизирам достатъчно на някого. Но от този момент Калин е моят фаворит и отивам да дам втория си глас за него. Браво, че усети, че нещата съвсем излязоха от релси, че изиска записите, че не остави нещата без последствия!

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:29 от Reinа

# 61
Благодаря за новата тема и за труда! От седмици не гледам заради Камелия и изглежда ,ще гледам само финала.....Иван и той е един пинокио-значи той можеше да обижда преди Аксения,а клоуна като говореше за американобългарския играч ааааааа не е редно така да се говори на жена уффффф стоп с двойния стандарт....Яни бил Ревал за вас тук пишещите  Яни магаре ли е? Яни друг път си ПОПЛАЧИ, този който не плачи,а реве нека първи хвърли камък.Терминатора се чуди,защо Аксения била една в техния отбор,но забрави как я оплюваха с иван и я оставиха в студа без завивка,абе.....в анкетата съм за Яни и Веселка...Калин ми е мекушаФ и се води със злоба по течението....В този сезон ми е най грознонеприятна камелия с американския потник Simple Smile....иначе шапката на Влад ви избоде очите....цирк!

# 62
Камелия цял сезон не се разплака, обаче наближи финала и хайде рев.Нещо не и повярвах на сълзите, чак се изплашила от Радо...Всичко е стратегия при нея.

# 63
  • София
Тоя Яни що реве и той ли е пийнал... Не мога да разбера какво говори.

# 64
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Първо, на мен не ми е проблем глада, аз така или иначе практикувам фастинг. Второ, аз не съм във Фермата, а съм зрител, който е наясно, че поднесеното е представено така, че да се въздейства по определен начин върху зрителя. И не, нямаше да ми е приятно, но нямаше да рева или да изпадам в истерия.
Радо е в паника и вече няма полезен ход. Каквото и да направи ще се приеме на нож от другите. Вижте го колко е червен, на бас, че и кръвното му е било поне 150 на 200.
В момента правят това, което направиха и като махнаха Гечо. Тогава не успяха да ме настроят зле срещу Гечо и да го намразя. И сега няма да успеят да ме накарат да намразя Радо. Може и вътре фермерите да ги дразни, но мен не ме.

# 65
Разбирам, че повечето във форума са може би майки както предполага името на форума, но имам чувството, че омаложважавате постъпките на Радо и го разглеждате като едно дете. Ако вашето дете ходи и тормози другите деца, прави бели непрекъснато, държи се като невъздържано в обществото и вие какво ще го оставите да прави каквото си иска, без да го накажете и ще викате - Ами то е дете. Има много безотговорни родители, които за всяко провинение се извиняват с - Ами то е дете, как да го спреш, какво да направиш ? Не забравяйте, че Радо не е дете. Радо е голям мъж,който претендира дори да се бори за награда в реалити предаване в национален ефир. Не може всяко нарушение да се подминава с - Ами инфантил е, но поне не е лицемер, не е интригант и тн. Трябва да си търпи наказанията и дайте да не го оправдаваме.

Jess само, ако си приятелката или майката на Радо бих те разбрал, че си затваряш очите за провиненията на Радо. Както и да ти поднесе кадри продукцията този човек дразни и тормози останалите с нехайството си. Не знам какви толкова конспирации на продукцията чак те тормозят, че си склонна да оправдаваш Радо.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:30 от dido1302

# 66
В момента правят това, което направиха и като махнаха Гечо.
Няма изобщо база за сравнение и нито една допирна точка!
Радо е социопат.

# 67
Продукцията е виновна, защото има правила. Съвсем съзнателно го оставят да продължава да наруша собствените им правила. Предния път си измиха ръцете с Валерия, сега отново бягат от отговорност. Общото наказание цели озлобяването и настройването на всички срещу провинилия се.

Повръща ми се от псевдоморала на Иван и Андрей.

# 68
Радо е олицетворение и "продукт" от претупания и прибързано направения кастинг тази година! Както знаем, кастингите тази година са продължили около месец - за сравнение, миналите години са били 2-3 месеца. Няма как такъв човек да е минал през всички кастинги и да е вътре. Не е лош, но не е за този формат! Иван или Андрей, който чете тук, К-А-С-Т-И-Н-Г-Ъ-Т е ключът към успешен сезон и не мога да повярвам, че за толкова години не сте го разбрали и с всяка година става по-зле и по-зле. Ако другата година има Фермата, направете записването до Март и до Юни гледайте, избирайте, викайте на кастинги или там каквото правите! Колкото и да е лош един сезон откъм правила, местоположение и тн., ако хората вътре (кастингът!) е ТОП, няма да се получават такива неща и би се получил много добър сезон....

# 69
Радо не е ударил никой ,затова и не го гонят.Иначе дразни да,ама то и Киро и Ивайло дразнеха мин.година ,ама никой нищо не им направи.

# 70
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Разбирам гледната ви точка и има резон в думите ви. Но, за мен виновна е продукцията. Радо е нарушил правилата, съответно той САМ трябва да си понесе наказанието. Нека е сурово и с пълна сила спрямо него, но така като наказват всички създават раздор сред хората вътре. В момента правят разделяй и владей. Искат сеир и с наказанието на групата го постигнаха. И&А не правят предаване "Превъзпитателен център", а развлекателно, уж битово шоу. Това особено накрая с охраната беше излишно. Радо ще го изкарат някакъв звяр, което от показаното в шоуто дотук не смятам, че е така. Първичен да, наивен да, не особено умен да, без емоционална интелигентност да, но чак толкова черен не е.

# 71
Аз обаче се учудих, че Аксения подкрепи идеята за наказание на Радо. Мислех, че заради преживяното настройване на всички против нея и наказанието й спане без завивка, ще е против.

# 72
Радо е олицетворение и "продукт" от претупания и прибързано направения кастинг тази година! Както знаем, кастингите тази година са продължили около месец - за сравнение, миналите години са били 2-3 месеца. Няма как такъв човек да е минал през всички кастинги и да е вътре. Не е лош, но не е за този формат! Иван или Андрей, който чете тук, К-А-С-Т-И-Н-Г-Ъ-Т е ключът към успешен сезон и не мога да повярвам, че за толкова години не сте го разбрали и с всяка година става по-зле и по-зле. Ако другата година има Фермата, направете записването до Март и до Юни гледайте, избирайте, викайте на кастинги или там каквото правите!

А защо мислиш, че Радо не е подбран умишлено от продукцията именно за да видят как ще пасне на колектива и дали няма да причини скандали и рейтинг с нежеланието си да се приддържа към правилата.

# 73
Радо е олицетворение и "продукт" от претупания и прибързано направения кастинг тази година! Както знаем, кастингите тази година са продължили около месец - за сравнение, миналите години са били 2-3 месеца. Няма как такъв човек да е минал през всички кастинги и да е вътре. Не е лош, но не е за този формат! Иван или Андрей, който чете тук, К-А-С-Т-И-Н-Г-Ъ-Т е ключът към успешен сезон и не мога да повярвам, че за толкова години не сте го разбрали и с всяка година става по-зле и по-зле. Ако другата година има Фермата, направете записването до Март и до Юни гледайте, избирайте, викайте на кастинги или там каквото правите!

А защо мислиш, че Радо не е подбран умишлено от продукцията именно за да видят как ще пасне на колектива и дали няма да причини скандали и рейтинг с нежеланието си да се приддържа към правилата.
Защото миналата година видяхме 2-3, които не се придържаха към правила, кастингът беше под 0-лата (с 2-3 изключения) и следователно беше един от най-слабите сезони и най-трудно гледаеми. Simple Smile

# 74
Да не забравяме, че са във последната седмица, на крачка от финала, а Радо е физически много силен.Всеки от тях би искал да е финалист и отстраняване на един от претендентите им е в полза.

Общи условия

Активация на акаунт