🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 577
  • 856
  •   1
Отговори
# 510
За мен Радо ,трябваше да вън ,още след случая с зайчетата и патетата. Ама понеже са го оставили след това, трябваше да изчакат поне да завърши дуела си с Яни. И ако беше победил тогава да взимат решения .

Не знам как не стана ясно вече, че не продукцията го изхвърли директно, а както казваше Боби Турбото станА проблем, така че не избираха времето те. Да, можеха да изчакат теоретично, но Радо каза на Яни, че двубой няма да има, така че е нямало какво да го "чакат" по този параграф, той не искаше да участва.

И единственните ,които имат правото да го изгонят са продуцентите, а не преките му конкуренти.

Хайде пак тия права, къде ги четете, не знам. Simple Smile Ако сме такива буквалисти, то Радо сам си тръгна, но иначе продукцията непряко пак реши като допусна така и несъстоялото се гласуване, та спокойно, не решават пряко "мъдреците". И да "решат" утре друг да гонят, пак последната дума е на продукцията дали изобщо да ги пита, какво остава да ги слуша, не виждам проблем в тази насока.
Предполагам ,че е споменато в "трудовите" им договори, какви права и задължения имат. 😁 А целия цирк ,който го направиха момите и Калин ,можеше да се случи на другия ден. 😁 Имаше вероятност, слаба ,но възможна Радо да си замине след дуела. И дори и със служебна победа на Яни , Радко пак щеше да е аут.  Тогава всички драми, сълзи и сополи нямаше да се състоят.😁 Но вместо това те решиха ,че могат да кандидатстват за награда в категория  "най- добър  драматичен сериал". 🤣🤣🤣

# 511
  • при късмета
Siska25, не знам защо приписваш на другите всички "качества" на Радо? Ако някой е претендирал за религиозен, то това е той, няколко пъти ни в клин, ни в ръкав натякваше как ходел на църква всяка седмица. Ако за някого вътре се отнася "дай му ядене и пиене" то това пак е именно Радо никой друг. Той беше този, който се скри за да яде допълнително още първата вечер, да не забравяме. Какъв друг изход предлагаш да бяха намерили? Аз лично не виждам такъв. И не заради някой или нещо, а заради самия Радо. Изобщо нямаше да се стигне до там, ако след първото наказание не беше продължил демонстративно да нарушава правилата, че другите още да стоят гладни. Е те какво да направят, да приемат всяко гладуване, особено застъпено с предно такова ей така, безропотно, защото Радо пак се е издънил? Радо не може никого да обвини, единствено себе си. Сам, на собствено решение, уж извиняващ се и разбиращ грешката си, направи второто нарушение. Още преди да е изтекло наказанието за предишното. Сам и нарочно нарушаваше и наказанието на фермера, да стои в кухнята. Защо? За да прецака всички останали. А защо според теб останалите трябваше пак да направят компромис? Кое е това основание, според което трябваше да го направят? Какъв трябваше да е мотива им да го направят? Аз и това не виждам. Даже закъсняха
Joy 05, нямаше основания за служебна победа на Яни. Нещата нямаше никакъв шанс да се развият по този начин. Служебна победа може да се присъди на дуелист, само ако хванат опонента в някаква шашма, измама или заобикаляне на правилата на някоя игра. И то докато тече дуела, после даже е трудно. Не и заради цялата ситуация извън дуела

# 512
Но това циг**ско мешере, което му спретнаха ме отврати. Няма значение, че продукцията им е дала правото да го гонят, много ясно, че ще им го даде.

Нещо не схващам какъв ти е проблемът. Според теб всички вътре са боклуци, заедно с Радо, заедно и с продукцията. Значи някаква свада между боклуци, теб какво те бърка. Това е шоу, какви цигании ще въртят вътре, си е проблем на тези, които после ще искат да правят пари от това, нали всички са се съгласили да участват в цирка, други пък им плащат масрафа. И с какво толкова унизиха Радо - изгонили го от някакво предаване, голяма работа, той все едно поддържаше топ имидж преди това, та е имало какво да окалят, да е спазвал правилата, нямаше да го гонят. В тоя "бизнес" е като в политиката - съгласяваш се публично да се излагаш и няма какво да мрънкаш после, ако нещата тръгнат на зле, сам си се изтипосал пред камерите и си дал съгласие да бъде показвано, както и е ясно, че ще бъдеш минимум коментиран в публичното пространство, после да ми се чуди някой какво щяла да види майка му и стринка му - трябва или да си много тъп или нагъл.

Предполагам ,че е споменато в "трудовите" им договори, какви права и задължения имат.

Пише естествено - каквито ги измислят опосумите. Да се чудиш, че продуценти доразвиват сеир и се включват с радост във всеки цирк, е меко казано наивно, те затова живеят и това чакат. Grinning  Уточнихме вече, че времето не го избраха те, няма да навлизам в хипотези дали то е подсказано на Иван, дали е можело да го отложат и да му кажат да се "оплачат официално" след дуела, щото така съвсем отива всичко в кереча, но така се получи времето, така се развиха и събитията. Може и да са искали да се изиграе двубоя, но Радо реши, че не му се участва в тоя допълнителен цирк и тая възможност оттече. Навярно са му и подсказали да се успокои и сам да си излезе след "яка" реч и да не се излага повече, след като не иска да играе, щото награда така или иначе няма да види.

# 513
вие чували ли сте ги тези песни, които припяват Аксения и Валерия? Явно някаква нова чалга мода ще е, защото вече няколко пъти се хващам, че дори не съм ги чувала, а те си знаят текстовете от-до... да не са обогатили алманаха с чалгийки?

# 514
вие чували ли сте ги тези песни, които припяват Аксения и Валерия? Явно някаква нова чалга мода ще е, защото вече няколко пъти се хващам, че дори не съм ги чувала, а те си знаят текстовете от-до... да не са обогатили алманаха с чалгийки?

Хаха, мислех, че никой не е забелязал, че по някаква странна причина те припяват песни, които са с по 10+ годишна давност и на някои от тях трябва да са били в невръстна тинейджърска възраст или дори по-малки. Grinning Което е нехарактерно за хората в 20-те си, те обикновено държат на музиката, която е актуална в момента, чак след десетилетие, две започват да се увличат по "класиката", по известна като музиката от младините им и да не знаят дори актуалните "хитове". Един човек - ОК, но няколко души да правят това - странно, всеки път ми е чудно как дори знаят песни, които са от моите двадесет. Simple Smile

# 515
Дали са им текстовете със сценария 😁

# 516
  • Sunshine state
Не съм приятелка на Радо, не го познавам и всъщност не съм казала, че одобрявам поведението му. Но това циг**ско мешере, което му спретнаха ме отврати. Няма значение, че продукцията им е дала правото да го гонят, много ясно, че ще им го даде. Желанието да изхвърлят Радо ги обедини както никога преди. Ядоха, пиха и се веселиха, доволни и щастливи от свършеното, сякаш са изгонили муха от стаята. Човешко падение е това за мен.
Абсолютно съм съгласна. Беше грозно.

# 517
  • Стара Загора
“ДА” на първия въпрос и “НЕ” на третия е противоречие.
Не е.
Групата правилно щеше да изгони Радо, но решението не трябваше да е нейно. А на Продукцията.
И аз смятам, че е противоречие. Три пъти се връщах да чета, защото не изглежда правилно формулирано, накрая стигнах до същия извод.
Според мен , третият въпрос пита дали продукцията трвбва да уважи решението на фермерите ( нзависимо какво е то ).

# 518
  • София
Правата,  задълженията и законите вътре са ясни, но трябваше да помислят дали да използват тези права или да намерят друг изход, който не е толкова унизителен за Радо.

Опитаха да намерят друг изход. Нали го пратиха в изолация в беседката. Даже той самият гласува за това наказание, което предложи Калин.
И Радо направи какво? Излиза-влиза от тая беседка сто пъти, и точно тогава си свали микрофона ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. И за точно този пореден път Андрей им каза, че ще бъдат лишени от всичката си храна за неопределен период от време.
И тогава, вечерта започнаха да обмислят варианта с напускането на Радо. На сутринта Калин им каза да ядат колкото могат, защото предстои ПАК да ги оставят без храна. За групата имаше две възможности - да стоят гладни пак и отново заради Радо, или да го отстранят.

Радо защо не им предложи друг изход - ако е имало такъв? Той само обясняваше, че съжалява с цялото си сърце и се извинява. Както всеки път, между другото.

# 519
Не съм изчела всичко още, ама... Радо е учебникарски пример за нарцистично разтройство - вменяване на вина, търсене на съчувствие, извинения и пак същото, после гняв като не става на неговото и т.н., на повечето им е ясно. Няма да потърси помощ, той е винаги прав, другите не го разбират.
Как продукцията си изми ръцете, няма да коментирам

# 520
E, чак пък да припадаме по Веселка 😅.
Доста страстни фенове има, това е толкова ясно, колкото и че тя ще спечели отново този сезон. Не мога да приема категоричността, че тя заслужава да спечели - разбира се като САМО тя заслужава, което ми се струва малко нереално, ако оставим настрана фенските пристрастия. За мен тя не заслужава да спечели, нищо интересно не видях от нея. Не показа индивидуалност, по никакъв начин не повлия на играта, мекушава и лесна за манипулиране. Да, работи, дои и т.н. И какво от това? Тя е идеалният ратай, но не и фермер.

# 521
Доста страстни фенове има, това е толкова ясно, колкото и че тя ще спечели отново този сезон. Не мога да приема категоричността, че тя заслужава да спечели - разбира се като САМО тя заслужава, което ми се струва малко нереално, ако оставим настрана фенските пристрастия. За мен тя не заслужава да спечели, нищо интересно не видях от нея. Не показа индивидуалност, по никакъв начин не повлия на играта, мекушава и лесна за манипулиране. Да, работи, дои и т.н. И какво от това? Тя е идеалният ратай, но не и фермер.
😂
Нищо, че така изглежда, ама това всъщност, не е цирк.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 21:25 от Анонимен

# 522
😂
Нещо, че така изглежда, ама това всъщност, не е цирк.
Щом работните и стойностни хора оценяте като малко нериално... То е ясно защо държавата ни е на този хал.

# 523
Малко как оценЯме.?!?!
Халът ще става още по-зле.

# 524
И аз това си мислех скоро. Яко чалга. С риск да обидя някого, мнението ми за знаещите чалга репертоарите от-до хич не е високо. Не, че очаквам някой особено интелигентен човек, уважаващ себе си да влезе баш в тая пародия да го разиграват, като панаирджийска мечка, но все пак…

Общи условия

Активация на акаунт