Писмо до Дядо Коледа – споделете коледната магия с BG-Mamma и Pepco

• 19 025
  • 907
  •   1
Отговори
# 615
  • При децата ми
Искам да си подаря смарт часовник.

# 616
Почивка на някое тихо и спокойно място.

# 617
  • Пловдив
Наистина не знам. Аз си карам с минимум неща и това ме задоволява напълно. Може би някой уред за кухнята. Не че имам място за още нещо. Или пътуване - Париж, Рим ... Виетнам.

# 618
Две книги си поръчах вече + козметика. Ще си ги опаковам, ще ги поставя под елхата и ще си се изненадам. Simple Smile

# 619
Искам да си подаря много, ама много книги, който да прочета на някое тихо и спокойно място.

# 620
  • София
Книга + парфюм.

# 621
  • София
Нова кола

# 622
  • Разпиляна във въображението
Направих си подарък една доста добра купчина книги. Бих искала да си взема и някакво бижу.

# 623
  • Вдън горите тилилейски
Бебе Hands Pray

# 624
За мен лично е много трудно да избера. През цялата година не се ограничавам и от каквото имам нужда си го набавям без поводи и празници. Било то дреха, обувка, аксесоар, в този случай съм импулсивна. А точно за Коледа си желая здраве, спокойствие и смирение! От друго нямам нужда!

# 625
  • София
На всякакви подаръци се радвам, но имам нужда от следните: спа релакс почивка (САМА!!!), някоя и друга разкрасителна процедура, екскурзия на красиво място, ваучер за магазин за дрехи и/или козметика. Това е 😃

# 626
На себе си ще подаря почивка през януари, защото декември е месеца без почивка. Чисто материално ще се зарадвам с нов телефон.

# 627
  • София
На себе си ще подаря книги.

# 628
Кашон с книги.

# 629
За себе си бих подарила почивка 2-3дни далеч от цивилизацията с вино и книжки.

Общи условия

Активация на акаунт