Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №4

• 45 123
  • 776
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте, предстои ни купуване на комбинирана пералня със сушилня, какво може да ми предложите с ограничен бюджет до максимум 1800лв, спрях се на Пералня със сушилня Slim Heinner HWDM-M814IVKB, Пране 8 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, имате ли някакви наблюдения , общо взето нищо не разбирам просто на външен вид ми хареса тази 😅
Чакайте малко! Как така 1800 лв за тази машина?!
Това е някакво недоразумение на техниката просто.
Струва 808 лв и е от новата серия на вестел. Сравнително прилична
Здравейте, предстои ни купуване на комбинирана пералня със сушилня, какво може да ми предложите с ограничен бюджет до максимум 1800лв, спрях се на Пералня със сушилня Slim Heinner HWDM-M814IVKB, Пране 8 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, имате ли някакви наблюдения , общо взето нищо не разбирам просто на външен вид ми хареса тази 😅
Чакайте малко! Как така 1800 лв за тази машина?!
Това е някакво недоразумение на техниката просто.
Струва 808 лв и е от новата серия на вестел. Сравнително прилична
Да 800 лв е , но просто външния вид ми хареса иначе бюджета който можем да отделим е 1800 , наистина нищо не разбирам и колкото повече чета повече се обърквам...

# 556
# 557
Здравейте, огромно благодаря за безценните съвети в темата. Благодарение на вас от вчера сме в отбора с комби на AEG 9-та серия LWR98165XE и след първото пране сме доста доволни, дано така да си остане и занапред. Чета сега инструкциите да се образовам и пише, че не е подходящо да се сушат завивки. В предишното комби на Беко си сушах олекотените завивки и не съм забелязала да им се отразява зле. Вие сушите ли ги, за пералнята ли е противопоказно, каква е причината? В книжката няма обяснение...

# 558
Здравейте, огромно благодаря за безценните съвети в темата. Благодарение на вас от вчера сме в отбора с комби на AEG 9-та серия LWR98165XE и след първото пране сме доста доволни, дано така да си остане и занапред. Чета сега инструкциите да се образовам и пише, че не е подходящо да се сушат завивки. В предишното комби на Беко си сушах олекотените завивки и не съм забелязала да им се отразява зле. Вие сушите ли ги, за пералнята ли е противопоказно, каква е причината? В книжката няма обяснение...
Да. Загубени в превода, както почти винаги....
Става дума за завивки, които са ватирани и изобщо за материали, които са лесно запалими, синтетични материали или някакви много дебели и тежки юргани. Сушете си спокойно.

# 559
Само да вметна, че олекотените завивки след центрофуга излизат почти сухи и няма нужда да се сушат. Малко да се оставят да подишат и са готови.

# 560
  • До сърцето...
Да попитам, преди да се звънкам в сервиза.
Имаме комбинирана перална АЕГ, 7 серия, купувана преди около 2 години.
Забелязвам, че напоследък не регулира времето за пране спрямо количеството дрехи в нея. Вчера специално измерих (!) прането - 2 кг, пуснах ги на Cottons, пра си ги 3 часа и кусур (при пускане даде 2.47, след 10-на минути дисплея показа 3.04).
Не е фатално, избирам програма спрямо обема за пране, но все пак ме дразни, че тази функция не работи. Или тя за тази пералня не е актуална?

P.S. Уточнявам модела - AEG L7WBE69S

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 14:45 от Радика

# 561
Може да прекаляваш с перилния препарат и тя ще пере докато изплакне хубаво.
Допълнителни функции задаваш ли?

# 562
  • До сърцето...
Не прекалявам с перилния. А и промяната на времето в началото на прането също не е нормално, и то при минимално натоварване.
Не задавам допълнителни функции.

А и още - реших да проверя гаранцията. Комбото е купувано на промоцията преди време - 2+3 год. Тъй като двете години изтекоха септември, а удължената гаранция беше при регистриране на уреда на сайта на AEG. Ми .... профила ми го няма в сайта и не намирам данни за уреда.
Всички данни съм ги записала на книжката на пералнята - username, password, дата на регистриране в сайта, така че грешката не е в моя телевизор.
Гадно. Та явно е била маркетингова стратегия.

# 563
Не е била маркентигова стратегия. Ако уредът е регистриран наистина, то при позвъняване на безплатния телефон на АЕГ, ще им продиктувате серийния номер на уреда и те ще го намерят в системата. Моят сертификат за удължена гаранция ми беше изпратен навремето, но в акаунта ми го няма.

# 564
Не прекалявам с перилния. А и промяната на времето в началото на прането също не е нормално, и то при минимално натоварване.
Не задавам допълнителни функции.

А и още - реших да проверя гаранцията. Комбото е купувано на промоцията преди време - 2+3 год. Тъй като двете години изтекоха септември, а удължената гаранция беше при регистриране на уреда на сайта на AEG. Ми .... профила ми го няма в сайта и не намирам данни за уреда.
Всички данни съм ги записала на книжката на пералнята - username, password, дата на регистриране в сайта, така че грешката не е в моя телевизор.
Гадно. Та явно е била маркетингова стратегия.
Сякаш има два сайта, малко е странно - аз се опитах да си регистрирам сушилнята тази есен в единия, пък се оказа друг, ама се наложи да се разберем по телефона. Ако не откриеш, звънни им. И ако си намериш сертификата за удължената гаранция, го свали и го разпечатай.

# 565
  • До сърцето...
Моят сертификат за удължена гаранция ми беше изпратен навремето, но в акаунта ми го няма.
Къде го изпращат? Моят излезе в сайта и там си остана. Утре ще звъня.

# 566
Моят сертификат за удължена гаранция ми беше изпратен навремето, но в акаунта ми го няма.
Къде го изпращат? Моят излезе в сайта и там си остана. Утре ще звъня.

Преди почти 5 години беше. Мисля, че ми изпратиха линк да си го дръпна. Имам го на файл.

# 567
Здравейте, ако пусна прочистване на пералнята AEG с препарат за барабани, това ще разкисне ли полепнали мъхове? (без термопомпа е)
И също така ако не пускам сушилнята цяло лято добре ли е за уреда?

# 568
  • Асеновград
За втория въпрос . Аз така правя . Какво да и стане . Освен по бавно да се напълни с мъхове . Ill И да спестите някое и друго почистване и пари също .

# 569
Здравейте ,предстои ми покупка на комбиниран уред / моля без препоръки за отделни такива/ . Имам обаче ограничение в дълбочината. Максималната може да е 57 см. Искам АЕГ ,но единствената събираща се е без термопомпа. Бош са доста дълбоки ,остава  LG като варянт. Някой може да ми препоръча такъв уред. И има ли освен тези с термопомпа ,такива който имат филтър за мъхчета. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт