Скъпите козметични продукти, от които сме доволни

• 37 382
  • 222
  •   2
Отговори
# 180
Да препоръчате нещо за възраст 51?
Какъв тип кожа имате?
Суха е вече.
Значи имате супер типична възрастна кожа. Аз лично предпочитам японска и корейска козметика. Погледнете сериите за mature skin на Cle de Peau, Shiseido, History of Whoo, Amore Pacific, Ohui, Su:m37... Пиша "сериите", защото според мен с 1 крем хубост не става, трябва си по-комплексна грижа т.е. и серумите и тонерите и кремовете (различни за сутрин/вечер + очен) и маските.

Няма нищо по- добро в света на маските от Черната роза на Сисли.
Признавам си, че това ме заинтригува и ще се поглезя за РД. Но и ще сравнявам със Cle de Peau Beaute Precious Gold Vitality Mask (от която очаквах повече) и The History of Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerating Overnight Mask (която ме изненада колко е хубава). На списъка ми с маски стои и Cellcosmet Precious Facial Mask.

PS Начело на любимите ми маски са и коя да е професионална алгинатна маска, забъркана с малко овлажняващ тонер и нанесена с приличен серум под нея.

# 181
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма нищо по- добро в света на маските от Черната роза на Сисли. Кремът за лице не е чак толкова уау, но също е хубав. Цялата линия въобще е прекрасна.

Всички маски на марката съм пробвала,някои по няколко пъти.
Черната роза при мен имаше ефект в началото,дали защото тогава бях около 35 и кожата ми имаше други нужди..На третата тубичка(40г) вече нищо не забелязвах. Олиото в мини ми беше пратено като комплимент и помня,че беше много мазно и тежко за кожата ми.
Нощната маска също не ме впечатли. Хидратиращата - средна хубост и не си заслужава парите. Варианта за очи - още повече. Почистващата с грозде е добро попадение,но за тези пари ще си вземете 4 глинени маски на Кларанс( защото често споменавате марката) и не са по зле от варианта на Сисли.

Ако трябва да избирам любима маска от асортимента им - Radiant Glow с две ръце. От Фито Блан серията им маската също е добра,ползвах я заради слънчеви петна (без специален крем няма да се махнат,но имаше моментен избелващ ефект). Държах я на кожата по половин час.

Често има комплименти към покупки и пращат доволно количество мини продукти.

La Mer The Lifting & Firming Cream Face Mask
Това са най зле похарчените $320 от последните месеци. Mаска/крем,попива веднага, след час,два усещам кожата си суха и опъната.Много неикономична и безсмислена покупка. Стегната кожа не забелязвам,но за това си трябва филъри и други интервенции,а не кремчета "чудеса". Чак толкова наивна не съм.
Ще я снимам за еmpties.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 18:01 от Adoralova

# 182
  • София
Като заговорихме за маски: в момента ползвам Cellular 3-Minute Peel от La Prairie и съм много доволна от нея. Купувам я за втори път като не я бях ползвала няколко години и съм все така очарована. С нея трябва да се внимава обаче и да се спазва стриктно указанието, защото първоначално опъва и изсушава кожата.
След нея нанасям маската от орхидеената серия на Герлен, която е много богата и неутрализира опъването от Ла Прери.

# 183
  • Somewhere beyond the moon and stars
Melusine, разсъждавам на глас просто. Hug Нали сме на сбирка за козметика.

Набелязала съм си Орхидеите и аз отдавна, както и Abeille Royale.
Ще им дойде ред след няколко месеца.

Чета ви с интерес, момичета!

# 184
Здравейте! Нябелязала съм си олиото за коса от Сисли. Ще се радвам да прочета някое друго мнение за него.

# 185
  • Варна
Мен Сисли нещо изобщо не ме впечатлиха. Само цените ме впечатляват. Но от това съм вече на трето шишенце и изпадам в ужас като вземе да свършва.

# 186
Здравейте,
Някой изпробвал ли е новата серия на Виши - червената с колаген, околоочен, нощен крем, серум ?

# 187
  • София
Но от това съм вече на трето шишенце и изпадам в ужас като вземе да свършва.

A с какво ви впечатли?

Аз съм влюбена напоследък в този крем, за суха кожа е вълшебен, кожата ми почти на 50 грее и няма видими бръчки. Естествено е част от рутина, не разчитам само на него.

# 188
  • Варна
Много ми промени кожата. Порите ми са по-свити и чисти, пъпки вече изключително рядко ми излизат, кожата е спокойна (на мен по принцип кожата ми е склонна към омазнявне и комедони). Отделно имам вкъщи един тазманийски дявол на година и осем месеца, на който нещо като не му изнася, има навика да ме дере по лицето зверски. Със серума надраното минава изключително бързо. Просто наистина такъв продукт не бях срещала досега. По принцип почти цялата ми козметика е на Allies of skin, но този ми е най-впечатляващ.

# 189
Купих го снощи, най-малката разфасовка, ей така, да го пробвам. Имала съм кремче на Allies of skin, доволна съм.
От Испания си взех тези ампули, просто ги грабнах на летището, чак мъжа ми, дето трета гърда да ми поникне, няма да забележи, ми направи комплимент, че кожата ми сияела. Не са скъпи.

# 190
  • Orihuela Costa,Spain
Един глас от мен за крема на Сисли със шафран,на 46 г съм и ми е перфектен.

# 191
  • Варна
Купих го снощи, най-малката разфасовка, ей така, да го пробвам. Имала съм кремче на Allies of skin, доволна съм.

То мъничкото даже го имаше доскоро подарък над 130 Евро заедно с малък пептиден крем. Не знам важи ли още промоцията.

# 192
Здравейте,
Ползвал ли е някой коректорът за тъмни петна на Сисли?
И има ли смъсъл и полза за избелване на лунички?

# 193
  • София
Аз съм го ползвала (ако е този с ролера), особен ефект не видях, но имаше леко изсветляване де. Иначе съм голям фен на кремовете на Сисли.

# 194
  • Велико Търново
За коса серията на Герлен ми  харесва и няколко пъти купувам.
Заредила съм се с 3 опаковки на фдт на Шанел -сюблимаж, защото щели да го преформулират.За сухата ми 46 годишна кожа е фантастичен.
Червената серия на Виши я пуснаха точно преди 6 години и на 40 ми рожден ден я започнах.Хубава е, крема за очи също ми допада, той става и за горен клепач.
Сега съм с империал на Герлен/цялата серия, но няма да я повторя/.Преди това бях с А.роял тя по-ми допадаше.Ако мога да си позволявам ще ползвам само Сюблимажа.

Общи условия

Активация на акаунт