Скъпите козметични продукти, от които сме доволни

• 37 364
  • 222
  •   1
Отговори
# 210
Ironfeather, сърдечно благодаря за подробния отговор 🤗 Определено ще я пробвам. Аз ползвам фдт Dior forever skin glow и съм много доволна от него, сигурна съм, че и базата си струва.

# 211
  • Велико Търново
Току що поръчах базата от Притишоп намалена.

# 212
Коя е базата? Това ли е?

# 213
Не, това също е доста любопитен продукт, който има няколко приложения и озарява приятно, но базата е Forever Glow Veil, бяла на цвят.

# 214
Здравейте,
Някой казваше, че не купува козметика от Нотино?
Бихте ли споделили защо?

# 215
  • на Мелмак
Сиска беше, и аз щях да я питам Simple Smile

# 216
Не, това също е доста любопитен продукт, който има няколко приложения и озарява приятно, но базата е Forever Glow Veil, бяла на цвят.
Чуден продукт, четвърта опаковка купувам. Без аналог!

# 217
И аз не купувам от Нотино, имам съмнения за произхода , без да настоявам, че съм правя, просто лично усещане..

# 218
  • Велико Търново
И аз не купувам от Нотино, имам съмнения за произхода , без да настоявам, че съм правя, просто лично усещане..

За мен парфюмите са религия и държа да видя официалния вносител на гърба на продукта, ако го купувам от България.Един Коко мадмоазел седя две седмици след Коледа на пейката в коридора ни и малката ми дъщеря накрая каза "Мамо, моля те, вземи го.Тати плати близо 300 лв".Това беше преди 3-4 години.
Не ми е сериозно купуваш, пръскаш и решаваш, че не го искаш и връщаш.Сигурно аз съм в грешка, но това е положението при мен.

# 219
Преди години имах един Angel от там, който 2 Мин след пръскане не миришеше на нищо, а Angel-а е траен и специфичен парфюм. Тогава се разделих с този сайт завинаги…

# 220
Момичета може ли информация за продуктите на Dermacode by I. Pandourska. Скъпички са по мои критерии и искам да посъбера мнения и се чудя дали да ги пробвам.

# 221
# 222
  • София
Здравейте,

Имате ли отзиви за Lancaster Golden Lift серума и крема? Имах тестерчета и ми хареса как озарявяше кожата, но ми е интересно дали имат някакъв лек лифтинг ефект?

За Нотино аз също започвам да имам съмнения за произхода на някои продукти. Поръчвах си бронзъра на Benefit Hoola само от там няколко пъти, но миналата седмица поръчах от Дъглас и има  лека разлика в опаковката и определено в цвета на самата пудра.

Общи условия

Активация на акаунт