Термин Август 2023🤰🏻

• 43 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Надявам се, че няма да навреди. Аз също не знаех, че не е препоръчителен и пия по един чайник на ден. 😔

# 361
Здравейте, вчера писах по повод зацапването ми.
Според АГ всичко с ембриона е добре, няма отлепяне, дори чухме пулс. Според него кървенето е било в резултат на стара, задържана кръв от имплантацията. Предписа ми утрогестан 2 x 1, вагинално и но-шпа, и препоръча прекратяване на сексуалните контакти.

За чая от хибискус - момичета, сигурна съм, че всичко е наред. Да, противопоказен е, но едва ли сте приели такива количества, че да се отключат някакви проблеми. Всичко ще бъде наред. 💜
Елиза, ако го пиеш срещу гадене бих ти препоръчала слабичък чай от джинджифил и лимон, много помага.

# 362
Irelia браво за хубавите новини и честито сърчице Heart

За чаят не мога да изкажа компетентно мнение. Единствените които знам със сигурност че са безопасни са липа и джинджифил. Вярвам че едва ли няколко чаши ще са притеснителни, а и сигурно много жени не знаят че е противопоказен и го консумират.

# 363
Irelia, прекрасни новини! Всичко да е наред до края!

За чайовете и аз скоро се чудех какво можеше и какво не, че съм забравила. Исках да си направя с лимон...
От кафето ми става гадно, правя си сутрин, но нещо не го пия...
А чай от хибискус дори не съм опитвала какъв е на вкус никога.

# 364
Аз спрях да пия кафе отдавна, защото ми става гадно от него. Иначе не можех без 3 в 1 всяка сутрин. Сега дори не се сещам за него, но много ми се пие натурален сок от банан. Предполагам, че и той е вреден и засега се въздържам да си купя.

# 365
Момичета, май съм с “Вируса”…
Та пожелавам на всички най-вече здраве за вас и вашите семейства. Пожелавам ви другата година по това време всички да гушкате пухкави бебоци! Целувки и весело посрещане 🌹❤

# 366
Честита Нова година, мили момичета! Нека бъде щастлива година за всички! Здраве и благоденствие пожелавам от сърце и сбъднати мечти! 🍀🥂🍾

Ариел, бързо възстановяване, да мине леко!

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 16:45 от Jupiter sea

# 367
Честита Нова година и от мен! Да е здрава, щастлива, споделена, вълнуваща и изпълнена с чудеса! Heart

# 368
Честита Нова година на всички! Пожелавам много здраве, щастие и радост на вас и близките ви!

# 369
Честита Нова година! Бъдете здрави, благословени,  силни и мечтаещи! Пожелавам на всички лека бременност и пухкави здрави бебета на финала!
Аз на 25.12 започнах са повръщам зверски и висока Т. Т ми продължи близо 2 дни, дори малко повече.  Явно лепнах вирус. Вече съм добре, но имам постоянно гадене. Няколко дни е нетърпимо. Почти нищо не ми се яде.. нямам търпение да отмине този период. Предните бременности въобще нямах такива неразположения.

# 370
Здравейте момичета, за много години. Бъдете живи и здрави. Като цяло всички сте добре, за което много се радвам. Аз от няколко дена немога да се включа, първо бях болна, явно грипа си ме хвана и мен, и както знаете вече с това гадене. От два дни съм по-добре. В момента имам друг проблем, който съм го нямала никога до сега- с уринирането. Дали някой друг е имал подобен проблем ( през ноща адски трудно се изхождам по малка нужда, все едно съм се стискала с дни и като седна адски напъвам, което ме притеснява. Едно десет минути се мъча 🤷🏾‍♂️).? На 3.01 съм на консултация, ще говоря и с АГ' то давидим какво ще каже.

# 371
Неви, на мен не ми се е случвало, но бях чела в старите отчетни теми, че и други момичета се оплакват от много бавно уриниране. Мисля, че при тях нямаше някакъв конкретен проблем. Дано да е просто временно неразположение от бременността и да мине скоро Hug

# 372
Момичета, как се преборихте с вирусите ?

# 373
Аз пия само биозин мама и смуча лукчета/някакви люти бонбони.

# 374
Момичета, как се преборихте с вирусите ?

С голямо търпение. Не приемам лекарства, дори и да не съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт