Термин Август 2023🤰🏻

• 43 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 300

Здравейте, според вас снимката изглежда ли добре ? 7г.с+3 дни

# 301
Аз си мисля за този:

https://www.synevo.bg/veracity/

Притеснява ме, че цената му е ниска и се чудех защо 🤔
Здравей,  аз ще правя в Синево разширения пакет на 11.01. Сега има и 5% отстъпка с код.

# 302
Аз си мисля за този:

Здравей,  аз ще правя в Синево разширения пакет на 11.01. Сега има и 5% отстъпка с код.

Аз ще изчакам да мине първата ФМ и тогава май. Може ли да споделиш после как излизат резултатите и за колко време?

# 303
Аз също смятам да направя пренатален тест. Но изчаквам да мине втория преглед и  тогава ще го обмислям по-сериозно.

Георгиева, за гърдите - мен ме боляха много преди закъснението. След това около седмица не ме боляха изобщо и доста се бях притеснила. Преди няколко дни отново започнаха да ме болят, на моменти спират, после пак започват.

И аз съм така, има дни в които много ме болят има дни са отпуснати без никаква болка.

# 304
Аз си мисля за този:

Аз ще изчакам да мине първата ФМ и тогава май. Може ли да споделиш после как излизат резултатите и за колко време?
Разбира се, на място ще питам всичко. За момента в сайта пише 10 работни дни.

# 305
Здравейте на всички. Преди няколко дена бях на АГ най-после чухме и нашето сърчице. Доктора каза, че сме с 3- 4 дни по-големички, но каза, че всичко за тази възраст е нормално ❤️🙏. Миналата седмица бяха отшумяло тези гадения и повръщания, но с пълна сила от два дни ме съсипват, но явно ще е така. Весели празници на всички 🙂

# 306
Неви, честито сърчице! Heart

# 307
  • София

По-скоро кажете какво ви притеснява. Снимката изглежда наред. Вече АГ при измерването му предполагам ви е казало как стоят нещата.

# 308
От днес съм с по - силни болки в яйчниците и пак със зацапване. Звънях на доктора понеже съм със хематом и ме вика на 29 на преглед. Също така ми каза че може да ми сложат венозна система заради хематома. Някоя жена минавала ли е през това? Колко време държат в болницата?

# 309
Георгиева, аз нямам опит, но с болки и зацапване не бих чакала 2 дни за преглед. Не можеш ли да отидеш някъде да те видят днес?

# 310

По-скоро кажете какво ви притеснява. Снимката изглежда наред. Вече АГ при измерването му предполагам ви е казало как стоят нещата.

Притеснявам се, че в този период главата трябва да е по-голяма от тялото. А на мен ми се вижда много мъничка.. АГ-то каза, че всичко е наред.

# 311
Георгиева, аз нямам опит, но с болки и зацапване не бих чакала 2 дни за преглед. Не можеш ли да отидеш някъде да те видят днес?

В четвъртък бях на преглед заради болки и зацапване казаха ми че няма какво да направят пия всичко което трябва и хемотома трябва да се разорбира и да го следим да не прогресира. От събота сме в Бургас за празниците а тук не знам къде да отида..

# 312
Момичета, при бледо зацапване, да отида ли до спешното, от София съм и се чудя къде да отида ?

# 313
Райна, това не ми изглежда като зацапване, а като малко по-тъмно течение...слагаш ли някакви вагинални глобули?

# 314
Аз също ще правя началото на януари в Афродита. Мисля да е пълният пакет.
Има ли дами които мислят за пренатален тест? Какво е вашето мнение.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 22:48 от Вилчето

Общи условия

Активация на акаунт