Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 141 877
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 90
След като си е замълчала тогава, няма моралното право да се обажда сега.
Така ли? Значи е неморално изведнъж да се отърси от шока и да действа адекватно, като разкаже какво и се е случило? И по кой морален закон това е забранено, извинявай? Не се сещам на жертвата да и е даден някакъв краен срок за разкриване на побой/насилие от миналото.

# 91
  • Далечният изток
Днес си пуснах едно нейно интервю при Мон дьо, от 2018 г. Каза, че срещу нея е имало насилие, от думите ѝ ми стана ясно, че е било от мъж, с когото е живяла или гадже, след което го е напуснала веднага. Каза че е било преди много години. Нито дума за случай на снимачната площадка, нито дори загатна за друг случай освен този, който разказа. А той би трябвало да се е случил 2017 или 2018 г.

# 92
Така ли? Значи е неморално изведнъж да се отърси от шока и да действа адекватно, като разкаже какво и се е случило? И по кой морален закон това е забранено, извинявай? Не се сещам на жертвата да и е даден някакъв краен срок за разкриване на побой/насилие от миналото.

Ами, като ще разкрива, да разкрива. Да каже името, да опише ситуацията...
А така, с намеци и недомлъвки, извинявай, но ми изглежда като изнудване. „Ако не... (нещо си), аз ще кажа, че точно ти си ме бил и ще те съсипя.“

Както и да е, ако се вярва на медиите, тези дни ще бъдат разпитани и свидетели. Надявам се истината да излезе наяве най-накрая.

# 93
И на мен ми се иска да разкрие и свидетелите наистина да кажат какво са видели, но след този обществен отзвук много се съмнявам. Къде по-сериозни неща се потулват, та "някаква женичка, изплакала за побой преди пет години". Нищо не очаквам да стане. Лошо за други такива жертви, но в това време живеем.

Не я познавам жената, не гледам тези сериали и не влагам нищо лично, когато коментирам. Но наистина съм на мнение, че отношението към всеки един такъв случай "постила" на един куп подобни. Аз се сещам за мои познати жени, които си мълчат и до ден днешен за изнасилване например, а с възрастта срамът отстъпва на гнева. И накъде с него? Към себе си.

# 94
Според мен е много важно случаят да се изясни. От една страна - има ли насилие, трябва да има и съответните последствия. От друга - в момента се спекулира с имена на нейни колеги, което е недопустимо просто.

# 95
Ами да, нека най-после се каже точно какво е станало - пребита ли е или просто я е хванал за ръката, по време на снимки или зад кулисите, какъв е бил поводът...  Така на час по лъжичка е малко кофти за коментиране.

# 96
По въпроса за насилието – на думи всички сме против него, но има куп ситуации, когато не бихме гарантирали сами за себе си, че бихме се удържали да не посегнем, дори убием.

Много ми е любопитно какви ще са отговорите, ако се пусне например тема от рода на „Как ще реагирате, ако някой застраши живота или здравето на детето ви?“. С анкета. Защото хем не оправдаваме и заклеймяваме насилието, хем нали, ако засяга наш близък или, недай си боже, дете, веднага се превръщаме в зверове.

# 97
Защото хем не оправдаваме и заклеймяваме насилието, хем нали, ако засяга наш близък или, недай си боже, дете, веднага се превръщаме в зверове.
Абсолютно. За щастие не сме ние тези, които съдят, има си органи на реда, които вземат предвид разни обстоятелства. Понякога "застрашаване на живота" може да е и обикновена забележка от съседа - имам мътни спомени за тема, в която ставаше дума за двама бащи, които се бяха сбили заради нещо дребно- даже май между техните деца.

# 98
Даже няма нужда от анкета. Разбира се, че има разлика между насилие и самозащита. Тук не става въпрос за това.

Не се съмнявам, че е била ударена, нито че е разочарована от колегите си. Май не е целяла разобличаване, но пък е дала прекалено много информация, така че да хвърли съмнение върху конкретни хора, което никак не е честно спрямо тези, които нямат общо.
Но пък ми е странно, че никой от колегите и актьори не каза нищо за случая, а те по принцип обичат да демонстрират позиция по разни въпроси. Вероятно чакат да излезе повече информация.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:20 от roundelle

# 99
Според мен като ще казваш такива неща, трябва да кажеш този човек с името Х ме удари преди 5 години. А сега някой си там влиятелен актьор ме удари и се почва със спекулациите кой е. И после да ходи да доказва, че няма сестра..

# 100
Ще каже. Ще, не ще ще се наложи.

# 101
Ще каже. Ще, не ще ще се наложи.

Дааа... ще каже при баба Гала... срещу хонорар. ПРазници идват.

# 102
  • Пловдив
Ти на колко точно години си, та си решил, че Гала може да ти е баба?

# 103
Ти на колко точно години си, та си решил, че Гала може да ти е баба?

Без хонорар нищо не казвам!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Да вдигне шум след 5г, просто ей така..
Дано истината излезе на яве..

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 03:55 от Рози и Бодли

Общи условия

Активация на акаунт