Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 141 844
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Сф
Шарки, няма нужда да се обясняваш . Разбирам те естествено, писах за да знае който чете какво да прави. Не да се оставя с погрешно впечатление,че ако примерно събота, неделя или празник, няма да има кой да реагира. Съжалявам,че си минала през това . Важното е, че си се спасила по един или друг начин.  Hands V

# 76
Признавам си, че за полиция дори не ми хрумна, най-малко от тях съм очаквала в момента на събитието, празнуване на Нова година на хижа в планината, да ме (о)пазят. На адвокат се обадих на сутринта, по пътя за София, като очаквах да ми каже къде да отида и какво да правя. До сутринта  треперех неконтролируемо.  Синини по лицето нямах, блъскаше ме в стените, може да съм имала охлузвания по тялото и по главата, и от душенето следи по врата, но след разговора с адвоката изобщо не съм се оглеждала да търся доказателства. За мен единственото важно беше да си взема децата и да се изнеса. Дотолкова ми е стигала идеята да се спася.

Изглежда, все едно се оправдавам, знам. Пиша  в темата, не за да насочвам вниманието върху себе си, аз моя проблем отдавна съм го решила, пиша заради актрисата, която с такова настървение виртуално разкъсвате. Аз също, от сегашна гледна точка, тогава  съм постъпила неправилно, страхливо и егоистично. Гледала съм да опазя себе си и децата, но не и евентуалните следващи негови жертви. Не ми е хрумвало да обмислям кое е редно и кое не.

Все пак си реагирала някак и то не след 5 години, както "звездата". Разбираемо е в първоначалния момент човек да е безпомощен и объркан. Вкл и ако е заблуден от адвоката си, явно, след празнично не му се е занимавало. Ама след 5 години, както сега актрисата, прекалено е... театрално.

# 77
Не става въпрос за изнасилване. Това дойде от ЧС, която даже не беше прочела какъв е случаят.
Става въпрос за побой.

Да, така е. Аз бях чела само написаното от нея, а там не се уточнява нищо. Говореше се, че имало някакво насилие, но тя замълчала заради кариерата си и защото онзи бил много голяма работа. Ми класическият случай е да става дума за секс, не за побой. Чувала съм за много случаи на режисьори и звезди, вкарали млади и амбициозни актриси в леглата си за да ги протежират, но не съм чувала някой да бие млада актриса за да я протежира. А това се разбираше от цитирания неин пост. Ми да беше уточнила. Явно някъде другаде е писано, че става дума за бой.  А тогава пък нещата ми стават съвсем объркани и не мога да си ги представя, ама карай. Явно на другите им звучи ОК.

Впрочем ако е ставало дума за "преиграване" по време на снимки нещата стават съвсем обтекаеми. Искам да припомня една сцена от известен соц филм. Изчакайте последните секунди и ще видите неподправен акт на насилие, след който Катя Паскалева под влияние на емоцията и вживяването в ролята в действителност чупи челюстта на Ицко Финци. Странно защо не са я пратили в затвора...

https://www.facebook.com/IliyaMihaylov.Blog/videos/%D0%B2%D0%B8% … /236295804978190/

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 16:36 от Черна станция

# 78
  • София
По повод 5те години мълчание: мен ме беше срам, че съм станала жертва на домашен насилник. Трябваше да минат повече от 10 години, за да мога да пиша (тук) и да говоря по темата.

https://www.psychologytoday.com/us/blog/the-compassion-chronicle … emotional-abuse-0

# 79
  • София
ЧС, не става дума за протежиране, а че ако се оплачела, големият човек щял да я смачка.

# 80
ЧС, не става дума за протежиране, а че ако се оплачела, големият човек щял да я смачка.

Кой е пък тоя голям човек? Аз си помислих, че в доста по-стари времена я е изнасилил Стефан Данаилов например, по това как го описва. А то какво било, че и пък какви  чак толкова големи хора играят в днешните сериали? А и ако става дума за преиграване по време на снимки каква ли е присъдата? Каква е присъдата, ако футболист счупи крака на друг такъв?  На колко е осъдена Катя Паскалева?  Ако сме в САЩ е можело някакви пари да вземе, ама у нас? И наистина после няма да я наемат повече никъде, след като създава проблеми. Но това някой да преиграе по време на снимки не ми е истинско насилие. Аз съм се занимавала и с карате, и с бокс и съм отнесла повече бой от нея, но не съм вдигала пара... Уж се пазите, ама се случва.

# 81
  • София
Е, има и снимков материал... който спокойно може да е грим
Но при изнасилване някак не ми идва наум как ще стане, ако не се прегледаш веднага
Макар че се сещам за един филм, в който жената....си причини вагинални наранявания, за да оправдае убийството на мъжа

# 82
Е като е треторазрядна може да яде бой? Само верно да не се окаже Вергов, че с кариерата му ще е дотам. Но не ми е жал за никой насилник де.

# 83
  • София
Не бих казала, че е треторазрядна, а много добра - и на сцена и на екран, както и художник.

Няма нужда от пъмп, че да търси скандала. Може да е пила три чаши шардоне и това просто да е излязло от нея. Както казах - нека.
Насилието трябва да се назовава с имена, адрес, телефон, не да се прибира надълбоко в душата.

# 84
Да каже кой е!! И кои са тези 30 човека, които са мълчали. Така хвърлено в нищото, след 5 години, с намеци, нямала да каже кой е, не знам си какво... не изглежда сериозно! А точно като напън за внимание...

# 85
  • София
Е, казала е. Въпрос на дни да разберем

# 86
  • София
Ама на повечето от нас прокуратурата не ни обръща внимание, каквито и щуротии да пишем във Фейса в трезво или пияно състояние

# 87
Как ще се е снимала после, снимала се е тогава. Това "тогава" е било преди 5 години, не преди 100, не преди 200.
Правните принципи остави да ги тълкуват юристите, ЧС, защото явно е, че ти го правиш като дявола евангелието.

Принципите са записани и не се тълкуват. Тълкува се приложението им.
Кога е било не знам, не я познавам тази и нямаше и да зная коя е, ако не беше публикацията. А ако е било толкова скоро значи съвсем не е имала проблем да се оплаче, защо си е траяла? Защо не е драскала и хапала?
Иначе има (нарочно оставени според мен) неясноти в законите, но този конкретно е съвсем точен и ясен. Както впрочем и презумпцията за невинност, но конкретно за изнасилванията в последно време оплакване стига за да се дамгоса обвиненият. Най-пресният пример с Джони Деп - изгуби сума ти роли, защото от общественото мнение се прие, че е виновен и продуцентите се подсигуриха. А после като излезе присъдата?  Имаше и един симпатяга в сериала "Стъпка по стъпка" - изведнъж изчезна. Оказа се, че е защото жена му го обвинила в насилие. После съдът отсъди, че е невинен, ама... Ами Пласидо Доминго? Представям си как е бил и изнасилвал зад кулисите. Ти вярваш ли, че му се е налагало да насилва? Защо ми се струва, че младите талантки сами са му се набутвали?  Ама сега ако се оплачат и веднага ги огряват прожекторите. А той как да докаже, че не е насилвал???
Тук сериозно грешите. Дали на Пласидо Доминго му се налагало? А дали всяка жена е навита на всеки, който е известен с нещо?
Имаше случай на холандец в България, който упоявал и изнасилвал брутално жени, които му били навити така или иначе.... Тоест те доброволно отивали за секс, а той ги изнасилвал. Що така, като не му се е налагало? Защото е изрод. А бил красив на всичкото отгоре. Друг случай на сериен убиец и изнасилвач от САЩ. Пак красавец с успех сред жените. Така че това че Пласидо е известен грам нищо не значи. Иначе нямам представа в конкретния случай каква е историята.

# 88
След като се разбра, че не е била сексуално насилена, а бита по време на снимки, и то не зад кулисите, а просто е имало вживяване и преиграване, изобщо не схващам нещата с оплакването. Не е наранена сериозно, а при насилието проблемът не е болката (не е кой знае каква, ако няма телесни повреди, а и тя ще ражда един ден), а унижението. Но не виждам унижение да те ударят по-силно пред камерата, на всички екшън герои им се случва, прочетете за Чък Норис, Джеки Чан и прочее. То си е част от професията и се търпи, както и футболистите търпят синините по краката след мач.  Та ако за това става дума в това насилие нещата го избиват съвсем на евтина сензация.

# 89
  • Сф
Е като е треторазрядна може да яде бой? Само верно да не се окаже Вергов, че с кариерата му ще е дотам. Но не ми е жал за никой насилник де.
И аз презирам насилниците. Но по - скоро мисля с нейната кариера е свършено.
Но...била ли си някога на снимачна площадка? Аз съм. Там има хора на всякаква възраст и с изградена ценностна система все пак. Никой да не реагира? Даже насилника сам да обърне внимание върху себе си като освен боя я заплаши и публично пред тия 30 човека? А защо? Дори и да са имали връзка и той да и е бил бесен за нещо , защо пред всички ? Насилниците по принцип казвам, са - " да не видят хората" , крият се. Чудесно е можел да и удари два шамара и насаме. Изключвам да са пияни, дрогирани, все пак снимат. Да не излезе, че въпросният, който и да е ,  е жертва и затова публично я е порицал , заплашил. А пък ударите и снимките и да са преиграване . При такова круше в лицето и стискане на ръката ,такива ще да са писъци от болка били , няма как никой да не се намеси. Стискала зъби до счупване ...егати свръхестествения контрол има тая жена .

Общи условия

Активация на акаунт