Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 140 327
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 3 135
Мда, корена разлика м/у тия снимки и тези на Диденцето.
Я и ги дайте на Дианчето да разбере какво значи пребита жена.

# 3 136
За едни шамара е като за добър ден, за други е побой. И си е. Трябва да си пребит на куче ли, за да повдигнеш въпроса?

Иначе, да. Голямо театро направи жената.. излага се доста. Това не отменя обаче, че все пак някой се е отнесъл кофти с нея..
Ясно, че нищо няма да постигне, освен дъното, но това омаловажаване не го разбирам..

# 3 137
Не е омаловажаване, а обсъждане на съмнителни твърдения. А когато има съмнения тежестта на обвинението, а от там неизбежно и на деянието, много олеква.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 19:00 от Черна станция

# 3 138
СЪмнителни твърдения? Ок, разбирам, може.
И все пак, на смимката на Димитрова има удар, виждам го. Е, да, не е синьо, не е с отток, но има.
Аз адвокат няма да ставам.
Просто в случая ми направи впечатление сравняването и да, някак си не харесва на повечето тук като как е набита жената. Ами можеше и по- добре, нали? Я, виж едната... пък Димитрова, кво се лигави и тя..
Така ги приемам постовете. Ако ли не е, извинявам се.

# 3 139
И все пак, на смимката на Димитрова има удар, виждам го. Е, да, не е синьо, не е с отток, но има.

А аз виждам размазан грим. Под него може да има синина, но може и да няма.
Каква е истината, може да каже само лекар, който е извършил преглед на живо, не по снимка. Такъв обаче няма. Нито лекар, нито преглед.

# 3 140
Съгласна съм.
Тя си е виновна, че няма преглед и не е реагирала моментално. Това ясно.
А кой какво вижда.. субективна работа.
Не се заяждам, впечатлих се от коментарите, па си казах. Нищо повече.

# 3 141
Тя ако на тази снимка е прясно ударена, няма как да има синина. Ще има червенина. Ако се напъва да реве, също ще се зачерви. Отока излиза в рамките на минути след удара, пък аз оток не виждам. Няма медицински документ, няма метаданни. Ами не става така

# 3 142
Нищо не омаловажавам. Просто показвам колко огромна е разликата между еднократен шамар на работното място и домашен физически тормоз с години, от където явно жената не е могла да си тръгне. И каква е разликата между бой и "ритане с мъжка обувка в скулата", каквото би трябвало вече на всички да е ясно, че не е имало. Ако имаше, Диана щеше да изглежда, като жената на другата снимка - посинена, подута и най-вероятно със затворено от оток око. А още по-вероятно със счупена скула. И в никакъв случай нямаше да може да продължи да снима веднага след ритника и опита за убийство.
Единствената цел на поста ми е да покажа, че няма база за сравнение между драмата на Диана и жертвите на домашно насилие.

# 3 143
Жена, която не е имала избор - трябвало е да стои и да търпи с години, че и дете да ражда.
Защо да е нямала избор?
Жените които търпят подобно отношение, сами си избират да го търпят. Те допускат да се стигне до такива тежки побои, в началото вероятно се е започнало с шамарчета, но те търпят ли, търпят...
И като кажат: " ми, заради децата"
Е, то голям келепир децата да присъстват на такива извращения!

Аз съм абсолютно против домашното насилие. Колкото и да ме е дразнил ММ, никогаШ не съм го била😂

# 3 144
Повярвай ми, има много жени, които търпят, защото нямат избор. Защото няма къде да отидат, защото нямат пари, защото нямат жилище, защото ги заплашват, че ще им вземат детето/децата и т.н.

Разбира се, че има жени, които си търпят заради принципа "бие ме, значи ме обича". Но много са тези, които буквално няма къде да отидат и не знаят какво да направят. А и са прекалено смачкани психически, за да посмеят да мръднат. Страхът също не е за подценяване. Имах приятелка, която беше подложена на зверски домашен тормоз от майка си и брат си. Като казвам зверски, значи зверски - затваряне с дни в една стая без храна и вода, и бой на почивки. И т.н. и т.н. С години правихме опити да й помогнем да се измъкне от там, но страха й беше прекалено голям. Бяха пускали кучета по нея, бяха я заплашвали, че ако мръдне, ще я убият и ще я дадат на кучетата. Идея дори си нямаш какви неща чуват такива хора. Нещата в тези случаи не са просто черни и бели. Нюансите са прекалено много

п.п. Само да кажа, че в крайна сметка й помогнахме да се измъкне. И от страх така изчезна, че никой повече не я чу и не я видя. Буквално се покри. Веднъж преди няколко години я засякох в центъра на София, но само за малко, че бързаше. Само каза, че е добре и всичко е наред. Но не пожела да ми даде никаква информация за себе си, защото я беше страх да не стигне до майка й.

# 3 145
Вярвам, вярвам, ама не разбирам.
Както вече писах, познавам жената с далака. Добре че не умря, че да навдигне глава и то от няма накъде, щото докторите са извикали полиция, иначе сигурно пак щеше да разправя, че е паднала по стълбите. Търпят, ама докога? Докато ги убият от бой ?🤔

# 3 146
Lady Cassiopeia Duval - какъв трилър!!! Адамс фемили не, ами по-страшно това с твоята приятелка...

# 3 147
Няма разлика между "еднократен шамар на работното място" и не знам си какво, все е насилие. Човек, способен да забие шамар на колежка, е способен да смели от бой жената вкъщи, обратното обаче не е задължително.
Това, че тая е патка и накара шамарът да изглежда безобиден, ако не и заслужен, за тези от нас, които не са наясно, че шамарът е насилие - това е големият проблем.

# 3 148
Много ме разчувстваха снимките на пребитите жени. Не съм била свидетел, но да не дава господ - ще го изкормя ако видя някой да насилва жена.

Жени Калканджиева също е с извадена жлъчка. Съжалявам я, въпреки че всички знаем мътното й минало. В крайна сметка дори и без далак тя не спря да се налива с алкохол, някои хора не умеят да се опазят.

ПС: боже каква глупост написах и добре, че видях да се поправя - извадена жлъчка има.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 22:16 от Dress as Princess

# 3 149
Няма разлика между "еднократен шамар на работното място" и не знам си какво, все е насилие.

Категорично не е едно и също, то затова и има съд и той преценява според тежестта на деянието и тежестта на наказанието. И убийство с убийство не е "все е насилие", най-малкото ги делят на предумишлено и непредумишлено.

Общи условия

Активация на акаунт