Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 140 096
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 3 180
Я дай линк  за един такъв "постинг"  ама лично от Калин Терзийски ,че ми омръзна да чета ала бала ...Най-големият "постинг" е цяла книга посветена на връзката им ,казва се Любовта на 45 годишният мъж ...
И какви изводи следва според теб да вадим за човек ,ако е бил в паралелна и неангажираща връзка -ще може да го бият ли? или как?!?

# 3 181
А тя доказа ли че е била бита? Или само си чешем клавиатурите?

# 3 182
На мен друго ми е странно. Още не е доказано бита или не, освен по нейни уверения и съмнителни снимки, и как толкова скоростно оглави кауза?!
Как я намериха толкова бързо или тя сама се е бутала за тоя пост? Балканската Ганка в мен, колкото и да е наивна на моменти, в подобни случаи се сеща за Алеко, за всички  каузи уж на полза роду и  оня вечен израз -* има келепир в тия работи*.
Може келепирът за нея да се състои единствено във възможността да натрие нечий недостижим  нос, но и това е нещо.
Дали се играе още в театрите *Многострадална Геновева*? Идеална е за ролята. Освен като синдром.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 19:45 от проксима

# 3 183
Ето такива жени трябва да бъдат слагани за лице на кампаниите срещу домашното насилие.

https://nova.bg/news/view/2023/01/09/396891/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D … %B0-%D1%81%D0%B8/

# 3 184
  • Glasgow
Точно за тази жена пишат, че се е връщала много пъти и най вероятно ще се върне пак.

# 3 185
Тук също не е подаден сигнал от жертвата, а прокуратурата се самосезира след пост в социалните мрежи.

Другото също няма да го коментирам, понеже ми стана много гадно, как е бита, отишли на зарята и след това се върнали, да продължи да я бие....

И да, най-вероятно ще се върне, и аз така четох

# 3 186
лица на такива кампании трябва да са хора преминали успешно през такъв ужас. силни хора. хора станали силни от това изпитание. вдъхновението за останалите идва от успеха и силата на справилите се. тази лейди е подигравка и нанананай-лошата особа за лице на толкова важно нещо като борбата с насилието. от месец сигурно следя темата и колкото шум се вдигна около диди за това време ако беше впрегнат където трябва ехее ама даноданодано и всичко-си-е-по-старомО

# 3 187
Ето такива жени трябва да бъдат слагани за лице на кампаниите срещу домашното насилие.

https://nova.bg/news/view/2023/01/09/396891/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D … %B0-%D1%81%D0%B8/
Тук също няма жалба, медицинско ,нито свидетели за период от 5 години...освен това жертвата се връща при насилника след години тормоз ,за да бъде пребита отново пред детето си-на такъв човек трябва да му се помогне със психологическа помощ,не да става лице на кампания -да си пребиван системно не е заслуга ,дето си я кичиш на ревера като геройство...

# 3 188
Въобще сигурни ли сте, че  за лице на кампания против насилието трябва да се слагат най-пребитите, каквито тенденции улових по-назад? Някак не ми звучи добре тая теза, че колкото по-пребит, толкова по-достоен да оглави нещото, един вид.

Струва ми се, че за лице на кампания канят хора (що годе) известни и ако имат някакво касателство с въпроса е плюс - а то всеки има, ако не лично, то за близък, познат, и толкова. Не е нужно лично те да са маскимално смазани, нито пък участието им става по.въздействащо от това, напротив.

# 3 189
За мен такива, които са взели нещата в свои ръце - да са подали жалба, да са се изнесли...да са направили нещо, освен снимки.
Нито Диде, нито жената от сутрешния блок на нова са такива. Пасивни са и двете. Не са ми за лице...

# 3 190
Не съм чела статията и не знам как е редно, но по мое скромно мнение лице на кампания трябва да бъде някой, който е имал силата да се справи с проблема. Дали е предала насилника на съответните органи, дали го е напуснала или сама го е набила Simple Smile важен е крайният резултат. Човек, който има силата да продъжи напред и същевременно да бъде пример с това и да вдъхне такава на другите жертви или потенциални такива. Както лица и ментори, ако щете стават излекувани наркомани и помагат после на други.

# 3 191
Ако жена "набие мъж", ще се появят случаи, в които жени убиват мъжете си при самозащита, имаше тинейджърска, която беше нападната от някакъв мъж и тя го наръга, помня, че дълго време се проточи разследването, не знам дали й се размина.

# 3 192
  • Glasgow
В UK лице на много такива кампании е Кейти Пайпър, жена залята с киселина по поръчка на партньора и, едва оцеляла. Май поръчителят го пуснаха, само извършителят лежи, имаше нещо абсурдно. Но просто като я видиш, хем след десетки интервенции тръпки те побиват, докъде може да стигне, ако отлагаш.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 16:10 от Jokerr

# 3 193
Не знам Диана дали не го пресили това с лицето на кампанията .....ако става въпрос за Emprove -гледам им сега ФБ страницата никъде я няма ..ни на снимка ,ни са писали нещо за нейният случай.....

# 3 194
  • Сф
А защо е нужно да има конкретно лице , което е пострадало? Спомням си едно време в медицинският кабинет в училище имаше плакат " Тютюнопушенето убива". И имаше една мега зле изглеждаща посивяла жена. Още я помня като образ, не като конкретен човек или име. 😬
Не забравяйте,че дори и за най- невинната пострадала жена някой ще каже,че сама си го е търсила, защо не е избягала и тн. Дори тук в темата започва полемика в стил " ама тя защо". Жертвите нямат нужда точно от тази публичност. Разбира се, известни личности могат да застанат зад каузата, но не като ДД( която за мен дори не е известна) и да правят  цирк  от това.
Могат да се наврат журналистите и в решенията по такива дела , за да се търси публична дискусия по наистина тежки и средно тежки случаи. За да може общия обществен интерес да заработи в полза на жертвите поне един ден. Лично аз знам за случай в миналото, при който едва ли не жертвата е изкарана ,че сама е паднала. Разбира се не без помощта на топ адвокат се отървава насилника. Решението е глоба мисля ,общо взето нищо. В случая познавам насилника за съжаление. Ако знаете с какъв смях разказва историята...и не е спирал с агресията доколкото зная с годините . Но жените бягат след време, но не вярвам някога този човек да бъде наказан тук в бг. Трябва нещо да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт