Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 140 081
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 3 195
За мен една от малкото, говорили откровено и помогнали с личната си история е Цветелина Цекова. Следвам я във ФБ. Има и издадена книга "Новата прическа на Вики". От нея успях да проумея защо жените не си тръгват след първия шамар.

# 3 196
Аз не съм видяла организация,която да е приела Диана за свое лице. Може да съм пропуснала. За мен тя не е популярна, след като я търсих с Гугъл, за да разбера коя е. Не е и достоверна.

# 3 197
Ем да де аз това казвам ,тя смотолеви нещо ,че била някакво лице ,в интернеДа  я свързват с emprove ,а там няма нищо за нея ...

# 3 198
  • София
Не знам Диана дали не го пресили това с лицето на кампанията .....ако става въпрос за Emprove -гледам им сега ФБ страницата никъде я няма ..ни на снимка ,ни са писали нещо за нейният случай.....

Тя доста неща пресилва напоследък, та това ли няма?

# 3 199
Диана ми е много неадекватна като поведение и реакции.
Хубаво заведи дело, потърси си правата. Дай гласност и бъди пример за насилваните жени.
А тя изтерясва по медии с истерични коментари и неадекватно поведение и вместо да  предизвика съчувствие, всичко се обърна срещу нея.
Може би очакваше реакция от Вергов, а пълният му игнор я вбеси
Но тя не може да бъде пример за насилвани жени, защото й липсва силата за това.

# 3 200
  • софия
Кряка, кряка, не получи желаната реакция и сега мишкува. Жалка женичка. Надявам се, че в гилдията помнят. Липсата ѝ няма да бъде осезаема.

# 3 201
За туй крякане, предполагам взе едни пари...

# 3 202
  • софия
Не вярвам в теорията за Истанбулската конвеция. Безплатно се излага.

# 3 203
Май всичко беше напън да си направи реклама като художничка, щото колкото и да е зле като такава, пак не е толкова зле, каквато е като актриса.😁

# 3 204
Аз не харесвам обобщения и нападките към професионалните качества на човек, заради личния му живот. Така че не бих коментирала професионалните качества на Диана, защото това няма нищо общо с темата за насилието.
Но емоционалната й нестабилност, унищожи каквато и да е била достоверност на  споделеното и шансовете да се изкара жертва.

# 3 205
  • Mediterraneo
Понякога( както в случая) мнението ми за човека като личност и професионалните му качества е едно и също- не струва. Нито като човек( явно, сама се показа в тази светлина), нито като актьор( очевидно за мен в ролите, в които съм я гледала), нито като художник( изкуството е субективна работа, пречупено през моята призма, не й го харесвам). Та не иде реч за обобщения.

# 3 206
Лоша реклама няма.
За един човек на изкуството е равнозначно на смърт никой да не говори, да не се сеща за него.
Щом хората говорят за теб, печелиш. Толкова е просто...

# 3 207
Е, то е важно и как говорят. Ако ще е за да ти се подиграват, не бих искала такава реклама.

# 3 208
Има и лоша реклама, когато въпреки известността ти не те наемат за игра в киното и не ти купуват картините, защото не те харесват.

# 3 209
Мястото на фалшивия герой било зад решетките. Някой гледа ли? Да преразкаже набързо.

Общи условия

Активация на акаунт