Актрисата Диана Димитрова - жертва на насилие?

• 140 320
  • 3 293
  •   1
Отговори
# 3 165
Много ме разчувстваха снимките на пребитите жени. Не съм била свидетел, но да не дава господ - ще го изкормя ако видя някой да насилва жена.

Жени Калканджиева също е с извадена жлъчка. Съжалявам я, въпреки че всички знаем мътното й минало. В крайна сметка дори и без далак тя не спря да се налива с алкохол, някои хора не умеят да се опазят.

ПС: боже каква глупост написах и добре, че видях да се поправя - извадена жлъчка има.
Не е жлъчка, а е далака! https://epicenter.bg/article/Zheni-Kalkandzhieva-zhivee-bez-dala … boy/168525/10/100

# 3 166
[quote author=Черна станция

Това, че и само един шамар е повод за раздяла, никой тук не го е оспорвал. Спорът е, че за един шамар без свидетели и без следи не можеш да отидеш на съд, защото какво ще докажеш? просто се махаш на момента и толкоз.
[/quote]
Ами това не е точно така ...първо много рядко има свидетели ,после рядко шамар оставя реални медицински следи и шокът е толкова голям ,че трябва да си голямо перде да мислиш трезво  първо за медицинско
После важно е да кажеш какво е станало ,за да предупредиш хората ...
Диана каза как ,кога ,пред кой ....никой не излезе с конкретно опровержение ...всички се покриха,а някой дори казаха ,че за случилото се и ТЯ ИМАЛА ВИНА ...и странното е ,че доста жени се хванаха на тая въдица и казаха оооооо ма вижте кво казаха приятелчетата ,тя наглата е направила нещо ,не може да е просто така ....вижте как чобански се дърли във Фейсбука ,от село е ,проста е ...

# 3 167
  • софия
От "ритник с мъжката му обувка с цялата си мъжка сила" пак ли сме на шамар?

# 3 168
Ако знам че някой е агресивен, ако видя че ми е бесен и не иска да говори с мен, ако ясно ми покаже че момента не е добър за разправии и обяснения, но аз въпреки това се завирам в затворено помещение, където ще бъдем само двамата с него за да се изясняваме - да,  имам вина ако ме шамароса.
Ако с мен някой мъж се държи по този начин, ще му отвъртя шамар.

# 3 169
Всеки е невинен до доказване на вината, това е основното в правосъдието.
Обаче тая толерантност и "разбиране" на насилието не е ОК. Дори и да си досаждала в кофти момент на агресивен човек, няма оправдание...ако е истина, а не клевета.
Никога ли не са ви досаждали мъже? Бием ли ги? Не. Ами същото е.

# 3 170
Човек, излъгал ме..не го слушам изобщо по натам. Не ме интересува и му турям хикса....
Лапнишараните да си го слушат, вярват, разследват..квот искат.

Аз съм до лъжата. После си гледам работата. Моята Wink

Ако си излъгал за едно, колко достоверно е всичко, което казваш след лъжата?
Тя излъга за ритника в лицето.
Беше поканена да разкаже за преживяното от нея, но не пропусна първо да рекламира книжките си.
Той я бил, но тя си спомня "колко талантливо се целувал".
Няма преглед от лекар, няма метаданни.
Срещали се след побоя и си говорили за отпуските и времето.

Съжалявам, но не й вярвам.
Всеки друг обаче е свободен да й вярва.

# 3 171
Чета мненията на пишещите тук отдавна и реших и аз да споделя моето.
В началото историята с ДД ми беше стряскаща съзнанието и нямаше как да не проследя развитието ѝ. Но всеки споделен от самата нея детайл, а  впоследствие и ангажирани с връзките ѝ лица, които внасяха яснота/Калин Терзийски/  оформиха цялостното ми мнение за нея.

Тази артистка няма психопрофил на жена, претърпяла/дългогодишно/ насилие. Там психиката е смачкана, безизходността от ситуацията  те кара да търсиш всевъзможни начини за спасение/дори самоубийство/, но в никой случай публичност. Искаш само да се скриеш, потънеш и да се събудиш в друг свят. Ако е възможно.
 Никой да не научи за срама, униженията, да съхраниш/пощадиш/ идилията пред близки, познати.

Приятелката ми е била дългогодишна жертва на домашно насилие в брак и лично от нея зная какво е изпитвала/и още/, през какви трудности е минала и защо се е налагала жертвата да стои години наред в подобен ужас. И не става дума за маргинални, необразовани индивиди, а за хора с много добър социален и най-вече финансов/откъм съпруг/ статус.
Когато най- накрая  успееш, си тръгваш без нищо, единствено с дрехите на гърба, дори далече от страната, защото знаеш, че обещанието му да бъдеш застреляна ще бъде изпълнено. Даже не търсиш дивиденти, справедливост и възмездие, просто въздъхваш от облекчение.
  Бих писала много, но се боя, че може порасналите им деца да прочетат и разпознаят написаното.
Слава Богу, развоят на историята е положителен.

Диана не може да се самоопредели в крайна сметка шамар ли е изяла или ритник в лицето. Има ли понятие тя, мъж с размерите на евентуално В.,/ след като не е споменала още име/ ако се засили с ръка или шут, какво би ѝ причинил като последствие?!
Не, няма да има размазан грим, ще има размазана кървава сменена физиономия.
Не подуто от рев лице, че не е станало на нейното.

Жизнерадостни разкази за книжки, картинки и недооценен талант в една плоскост с другото в ефир   ......друг път.

Когато с огромна радост заявяваш, че си лице на кампания над насилието на жени и смел пример за всички жертви, направи го откровено, силно, въздействащо с факти и имена, а не като художествен разказ в колко поредни ситуации си била потърпевша, но все излизаща като герой от тях. А лошите са винаги безименни там.

Може да е талантлива, дори да ѝ се удават с лекота творческите дейности, но постъпките ѝ говорят за характер, който не ѝ е от полза за качествата. Невротична, свръх импулсивна, обсебваща и с огромно его. Може да звучи грубо, но вместо с достойнство като жена, тя се е държала като лепка във връзките си.
 И във всяка следваща ситуация краят е предрешен и по-драматичен.

Наблюдавам яростните ѝ защитници кои са. Всеки, който е нямал досег с насилие или е имал полезен ход за реакция при минимално такова.
Единствено от нуждата да бъдем по женски съпричастни, по човешки състрадаващи и емпатични. А нюансите са без значение, има лозунг за обединение и той е достатъчен
.
Трябва да сме по-зрели, когато даваме кредит на доверие на някого, а не пак водени единствено от мотото дайте да дадем.

И, не, категорично не съм за насилието, още повече от мачовци към жени, но Диана изгуби  моето доверие, защото точно знам кога става дума за такова. А не публично /пред свидетели/ да скачаш и да се ерчиш на някого до степен той да бъде принуден да те балансира физически.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 14:09 от проксима

# 3 172
Нещо не си много наясно ,никой никога не е твърдял ,че тя е била бита постоянно   и е смачкана .Калиин Терзийски нищо толкоз не е казвал за Диана ,не знам това от къде дойде...
И да.... шамарът идва изневиделица от хора от които не си го очаквал ,без конкретна причина  или тъпа такава ...

# 3 173
Нещо не си много наясно ,никой никога не е твърдял ,че тя е била бита постоянно   и е смачкана .Калиин Терзийски нищо толкоз не е казвал за Диана ,не знам това от къде дойде...
И да.... шамарът идва изневиделица от хора от които не си го очаквал ,без конкретна причина  или тъпа такава ...

Точно така е. Тя не е бита системно и постоянно в една връзка. Само съобщава за насилие във връзкИ.
Калин Терзийски описа естеството на тяхната. Или поне това, което прочетох в пресата.
Детайлите му дават повече светлина от тези на Диана и допълват цялото.

Не, шамарът никога не идва изневиделица, освен ако розовите очила ти пречат да видиш причинно-следствените връзки.

# 3 174
Недей да  алабализираш с безсмислени препратки към  жълтата преса  и догадки  ,ето какво казва КТ дословно

източник
 :https://filternews.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%85-%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE/#
А това ,че шамарът идвал изведнъж само за шматките  едва ли не  е велика глупост и е неуважително дори и спрямо жените ,които тук в тази темата се вкл.с лични истории...

# 3 175
Използваш грубия маниер на Диана в общуването. Валидира усещането ти за крайна инстанция.
Избирателно постваш цитат на КТ, но той не е ограничен  само в този. Назад са дадени и други, аз самата постнах един, на чиято база почнах да си разнищвам цялото за себе си.
Но  и този тук върши работа достатъчно, за да хвърли светлина, че за него тя е била паралелно библейски обичана  жена и нищо повече от това.
Много уважително  звучи.

Не е странно какви са бъдещите последствия от подобни връзки.

# 3 176

Извинявай, но това е една пълна простотия, облечена с високопарни думи, които звучат духовно и възвишено, но реално не са.

# 3 177

Извинявай, но това е една пълна простотия, облечена с високопарни думи, които звучат духовно и възвишено, но реално не са.
Абсолютно е така! Но ,това е единственият реален цитат на КТ по темата .

Проксима искаш да изкажеш някакви мисли ,разбирам те ,но нещо не ти се получават стегнато нещата кой кого обичал библейски и какво ще излезе от такива бъдещи връзки са посредствени уотабоутизми,които аз нямам капацитет да разнищвам като тебе ,дерзай ...

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 15:52 от No_frame bitch

# 3 178

Точно така е. Тя не е бита системно и постоянно в една връзка. Само съобщава за насилие във връзкИ.
Калин Терзийски описа естеството на тяхната. Или поне това, което прочетох в пресата.
Детайлите му дават повече светлина от тези на Диана и допълват цялото.

Не, шамарът никога не идва изневиделица, освен ако розовите очила ти пречат да видиш причинно-следствените връзки.

Не бива да сме така категорични, ситуациите са толкова, колкото и хора има на тая земя.

# 3 179

Абсолютно е така! Но ,това е единственият реален цитат на КТ по темата .

Проксима искаш да изкажеш някакви мисли ,разбирам те ,но нещо не ти се получават стегнато нещата кой кого обичал библейски и какво ще излезе от такива бъдещи връзки са посредствени уотабоутизми,които аз нямам капацитет да разнищвам като тебе ,дерзай ...

КТ от начало докрай, дали в интервюта, дали като постинг във ФБ, дава навсякъде едно и също определение за тяхната връзка и е безпределно честен, което е за уважение. Паралелна, неангажираща  и дотам.

Нямам претенции да ме разбира всеки. Благодаря, че ме прочете .

Не бива да сме така категорични, ситуациите са толкова, колкото и хора има на тая земя.

Така е, но не говорим за всички хора по земята, а конкретно за дискутираната личност.
Веднъж насилие, втори път насилие, трети път... Тая лампичка на инстинкта за самосъхранение на кой път трябва да светне?
А иначе...всеки от своята камбанария, но трябва да научи урока си.

Общи условия

Активация на акаунт