Колкото повече пишеш, толкова по-зле изглежда отстрани. Приятелката ти има майка, т.е. има къде да се подслони. Дават жилище под наем, .т.е. има доход, има и имот. Детето е припознато - бащата дължи издръжка.
Освобождават си жилището от наематели, майката гледа детето, приятелката ти започва работа и разполагат с парите от пенсията на майката, нейната заплата, и издръжката от бащата. Ако не стигат, могат да си продадат жилището, при тези цени ще се подсигурят за доста време напред.
А какво иска приятелката ти - мъжът да и наеме отделно жилище и да и плаща всички разходи, майка и си живее спокойно сама и си прибира парите от наема, запазват си и имота. Съжалявам, но за това си има думичка и тя никак не е приятна.
Мерси!
Пък нека Мунчо обикаля София и забременява още наивни девойки! Защото нищо чудно да го направи пак, като гледам нищо не му пречи!
Очевидно е добър оратор и актьор, заблуди всички!
А жените дори и да работят, дори и да имат жилище, излизат по майчиство, след което остават сами, без мъж, грижа и т.н., а с бебе на ръце.
Ми ако нямат майка и татко? Ми ако те са възрастни и болни и също имат нужда от грижа и пари, какво правим?
Всички се нахвърлихте срещу майката на бебето, извинявайте, но никъде го няма това да те гонят на улицата с бебе на 2 месеца и ти да търсиш варианти сам.
Това е престъпление, особено ако си със заплата над 5000! Никой не е длъжен на никого, но ако имаш бебе, вече си длъжен, баща си все пак!
Но явно поплювковците са на мода в Бг.
На мен ми е смешно вече.