Изгонване на майка с невръстно бебе

• 16 543
  • 592
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Невена, то и тук с разбиване на вратата лично от тебе не може, даже през цялата година.
Със съдебен изпълнител става, вкл. бебе навръх 29 ноември.

# 196
Как ги намирате тези други теми през телефонен браузър?

# 197
  • София
Аз мисля, че е тя. Въпросните 5000 са й се сторили примамливи и не е осъзнавала, че апартаментът не е негов. Преглътнала е пилешките шницели с изтекъл срок и е преборила разстройството. И набързо родила с идеята да му харчи заплатата.

Невена, явно си пропуснала, че има нотариална покана. Бабата не е разбила вратата, а спазва законовия ред.

# 198
  • Пловдив
Никак, само от компютър.

# 199
Дайте линк, плийс, от телефон съм!

# 200
  • София
От тел. минаваш на пълна версия и след това действаш по обичайния начин.

# 201
  • Варна
И моите 5 ст. - законово всичко е издържано и може.
В чисто човешки план е кофти, ама... искам истинската история, защото не съм сигурна, че няма случаи в които поведението на "бабата" да е оправдано.
Относно включването на Невена - не винаги във Франция, Италия или Тимбукту е по-добре. Не съм съгласна, че самонастанил се трябва да си стои в жилището и да прави бог знае какво  в продължение на 3-5 месеца.

# 202
Това с шницелите не съм го чела.
Миналата година обсеби цялата тема за мъжките зодии да описва мъж, който не си даваше зор за нея.
Посъветвахме я да си пусне тема с нейния проблем. В новата тема получи единодушни съвети да не се занимава с този човек, защото е несериозен и не желае сериозна връзка.
Та затова се надявам да не е за нея - работата беше ясна.

# 203
  • София
Като прегледах по диагонал предишни теми, се сетих за авторката.
Надявам се, казусът да не се отнася за нея и да не се е изглупила да върже на всяка цена мъжа от миналогодишните и постове, а сега да се чуди какво да прави.

Аз пък след преглед на цялостното и творчество си мисля, че авторката се е насадила с бебето.
Преди месеци търси ЛЛ за бебе в центъра....
Но пак от писаниците и тук не ми се струва и тя да е 33 годишна. Само преди 2 г. не знае от къде се купува маска за коса, какви са боите за коса.
Мислела си е, че добре се е наместила при смотания "богаташ" . Защо да работи - нали взема наем от имота си?
Но не се е смирила, не е оценила, че хората са я приели в къщи и си показала рогата.

# 204
Още от първия пост ми стана ясно, че авторката е майката на бебето. Погрешно си е разиграла картите. Нищо, следващия път.

# 205
  • Paris, France
Невена, явно си пропуснала, че има нотариална покана. Бабата не е разбила вратата, а спазва законовия ред.

Не съм 🌞. Аз преди да пиша, чета темата. Ясно е, че трябва да напусне конкретното жилище. Другите и теми за шницели и хапки не съм ги чела, признавам и нямам намерение.

Мислела си е, че добре се е наместила при смотания "богаташ" . Защо да работи - нали взема наем от имота си?
Но не се е смирила, не е оценила, че хората са я приели в къщи и си показала рогата.

А защо да се смирява? Какво толкова да оценя, че някой я настанил в апартамента си да я такова? Не е като да са я настанили в собствен апартамент безвъзмездно. Сгрешила е, че е допуснала забременяване и е родила в такъв момент, но станалото е станало. Не виждам смисъл да и начукваме канчето, при положение, че си е разбрицала живота за идните 20 години или поне идните 10.

# 206
  • Пловдив
Мерси, Миленака, не знаех, че имало достъп до пълната версия от телефон. Пробвала съм да махам "m." от адреса, но то се връща. Sunglasses

# 207
Добре, зачетох се в темата за шницелите и мъжа.

Почвам да мисля, че тя е главната героиня. Първо, жената мрънка от лошите шницели, които били купени от гаджето й с 5000 лв заплата. Как може добре осигурен млад мъж да яде мизерни шницели и да ги купува за гаджето си? Не може така, само по висок клас ресторанти!

Второ, обяснява се колко е опиянена от чара му, а той бил мълчалив. Темата е пусната края на миналата година.

Тъкмо една година до днес, имала е време да бременее, да роди и да се изпокара с мъжа.

Явно и той е направил грешката да я забремени без особено желание за семейство!

Ей, тая пуста заплата от 5000 лв ти изяде главата, flower!

# 208
То принципно няма лошо и в подобен план, ама да си беше поне кротувала тихо над памперсите и печката.

# 209
Не знам какво трябва да направи синът ми и майката на 2-месечното ми внуче, за да им пратя нотариална покана за напускане на жилището ми. Дано и никога не разбера....
От правна гледна точка - на този адрес някой от тримата регистриран ли е? Майката на бебето има ли имот или дял от такъв? Ако има дори малък дял от имот не мисля,
 че може да има каквито и да било претенции. Обещания за щастлив семеен живот и имот няма.
А пък най, най-любимо ми е плюенето по държавата, дето не осигурявала поне един апартамент на всяко новородено....

Общи условия

Активация на акаунт