Изгонване на майка с невръстно бебе

• 16 530
  • 592
  •   1
Отговори
# 210
  • Далечният изток
От правна гледна точка няма никакво значение на този адрес кой е регистриран, ама никакво. И в друго мнение тук го срещнах и не мога да разбера какво е значението, че някой някъде има настоящ адрес...

# 211
Постоянен адрес, не настоящ
Там е по-сложно.

# 212
Имам голямо уважение към собствеността. Винаги съм била на мнение, че всеки трябва да има правото да прави съсобствеността си каквото намира за редно. В този смисъл разбирам собственичката и бих направила като нея, ако ми се изпречи типаж като авторката.

# 213
  • Далечният изток
Постоянен адрес, не настоящ
Там е по-сложно.
И кое му е сложното?

# 214
Още от първия пост ми стана ясно, че авторката е майката на бебето. Погрешно си е разиграла картите. Нищо, следващия път.
Да, бе, следващия. После се жалват жените, че мъжете не щяли жена с дете. Ако жената е от тоя тип, и аз няма да я искам.

# 215
  • Пловдив
И постоянният адрес също няма значение за гоненето, така е. За нищо сложно не се сещам.

За внучето си човек следва да е загрижен, да. Но това не значи непременно да има топло отношение към майка му, за съжаление. И аз не бих преливала от добри чувства към някоя, от която само скандали и претенции.
В крайна сметка не се сочи дали предлагат издръжка и малко от малко грижа за бебето, или гонят натрапницата заедно с детето И.

Принципно това, че таткото и майка му може би са келеши, не прави момата с претенциите права, бяла и добра.

# 216
Как се заличава някой с постоянен адрес в твой имот...

# 217
  • Далечният изток
Има начин, ама това какво общо има със собствеността ти и с желанието ти този човек да напусне имота ти?!

# 218
  • София
Авторката има доста криви мисли относно битието, отношенията, живота. Нагледно от постовете ѝ досега.
Не знам как ги мисли нещата, но така не става. Така изобщо не стават нещата в тоя живот.

Не знам как е отглеждана и възпитана, но има нещо много сбъркано.

Как се заличава някой с постоянен адрес в твой имот...
Вече много лесно - с декларация.

# 219
  • София
То не е нужно заличаване на адр. регистрация
Собственичката просто я изкарва от имота си с нотариално заверена покана. С поканата може да се обърне за съдействие към съответните органи.
Иска да си върне владението, пък какво ще прави после в него тя си решава. Дали ще допусне обратно сина, дали ще го даде под наем, дали ще го продаде - нейна работа.
Иначе в темите за имоти под наем се е  коментирало, че има начин да се заличи постоянна регистрация на човек, който реално не живее вече там.
Имаше и подобна тема в подфорума.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 22:21 от Aisha

# 220
Освен, че не е наясно с правата на имотите, не е наясно и с това, че забременявайки от някой набързо, без той да иска изобщо сериозна връзка, не може да му промени характера.
Ако става дума за същия човек от миналия септември, в две теми искаше съвети как да го "хване".

# 221
  • София
С манджа и салти, не със скандали.

# 222
  • Пловдив
Без съд няма да стане изваждането, ако девойката упорства. Поканата не е достатъчна и не МВР изважда от имоти, а съдебният изпълнител. Но ще стане в един момент така или иначе. И могат да и търсят и разноските по самото изваждане от имота, вкл. съдебните.

# 223
То щото ако смениш ключалката, ти трябва мвр! Начини да я изнесат има, явно опитват цивилизованите.

# 224
Много ми е странен този двоен стандарт. Чела съм няколко теми, пуснати от млади майки с бебе, които се оплакват от мъжа си, от скуката, че са депресирани. Почват се много добронамерени съвети. Сега разбирам, че тук авторката нищо, че има бебе само на 2 месеца, е натрапница в дом, в който, сигурна съм, не се е нанесла насила, а е била поканена от мъжа. И понася 100 обиди за нещо, което хиляди жени правят всеки ден - живеят в дом на мъжа си, родителите му или друг негов роднина.

Още повече 100 пъти се обясни, че тя и бебето ще излязат оттам скоро. Не мога да разбера с какво е по-лоша от всички жени, неизкарали и 1 лев в живота си с години, живеещи на чужда издръжка, та да отнесе този хейт.

Общи условия

Активация на акаунт