Изгонване на майка с невръстно бебе

• 16 400
  • 592
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Формулировката баш е масовата тук, когато се описва двойка без брак. За разлика от случаите на припознаване на чуждо дете, които не са много масови. Wink

# 16
Значи четем различни теми, защото бая вися и чета, че и пиша тук, а не съм виждала 'майка с дете, припознато от мъжа, с когото живее на семейни начала'.
Виждала съм 'двойка, ковто живее на семейни начала и има дете, [което е припознато от бащата ] - това в счупените скоби е опционално.

# 17
Млад, интелигентен, с добър доход, не я бие, ама я гони?
Казал е, че иска да се разделят и тя да напусне жилището като си намери квартира ли? Понеже нещо тая история ми закуцва…

# 18
След враждебна раздяла без брак общо взето може да разчита само на издръжка за детето. Ако е такъв, какъвто го описвате, няма да чака на съда, а ще започне да дава въпросната издръжка и то в добър размер още сега.

# 19
Ей за това се чудя на хората, дето пишат тук от името на някой друг - нито те знаят ситуацията, нито могат да я обяснят, нито пък ние имаме кристална топка. Дали я бие, дали е интелигентен, дали, ако, ама... Нормално ли е, не е ли - никой не им е в къщата, че да знае. Дали той се е отървал, дали тя - пак няма как да знаем. Еле пък дали детето реално е негово или не е.
Това ѝ е опцията - да се свърже с агенция, с адвокат, да отиде при роднини/познати и да прецени ще ли се опитва или не да се сдобряват. От там нататък всичко е теория на вероятностите.

# 20
  • София
Например - гаджето ти кръшка, забременява, но ти решаваш да припознаеш детето при някакви условия. Формулировката е много съществена, би трябвало да го знаеш. И точно тази формулировка точно тук е доста странна.

Може би не съм се изразила правилно.
Детето е на този мъж и той го е потвърдил, това имам предвид под "припознаване".

# 21
Ами да, неправилно изразяване е. Когато детето е нечие, никой не започва с припознаването по документи, а с това чие е биологично.
А защо жената е изгонена все пак? Не питам от нездраво любопитство - ако така я гони бащата на двумесечното ù бебе, тази жена е направила някои кофти избори и след първоначалното спасяване нищо не пречи да ги повтори.

# 22
  • София
Ами да, неправилно изразяване е. Когато детето е нечие, никой не започва с припознаването по документи, а с това чие е биологично.
А защо жената е изгонена все пак? Не питам от нездраво любопитство - ако така я гони бащата на двумесечното ù бебе, тази жена е направила някои кофти избори и след първоначалното спасяване нищо не пречи да ги повтори.

Защото след раждането на бебето започват да се карат всеки ден. След като той се прибере от работа, тя започва да вдига скандали, с обяснението, че е изнервена и че по цял ден е с бебето.
А той пък в отговор, спира да се храни у тях, спира да купува храна и дава пари.
Спира да се прибира у тях и не й вдига.
След това се получава нотариална покана от майката на мъжа, да се напусне жилището.
По това съдим, че явно е нейно.

# 23
Ясно. Е, Дорис изкоментира на предишната страница.

# 24
Работата е по-сериозна явно. Т.е. дори мъжът да склони да остави майката и детето, а той да заживее при мама, собственичката на апартамента може да не е съгласна.
Да говорят за издръжката на детето, това е.

# 25
Значи поредният Мунчо с кофти маминка. Жалко за детето и разбитото семейство.

Защото след раждането на бебето започват да се карат всеки ден. След като той се прибере от работа, тя започва да вдига скандали, с обяснението, че е изнервена и че по цял ден е с бебето.
А той пък в отговор, спира да се храни у тях, спира да купува храна и дава пари.
Спира да се прибира у тях и не й вдига.
След това се получава нотариална покана от майката на мъжа, да се напусне жилището.
По това съдим, че явно е нейно.

# 26
Той мунчо, тя скандалджийка в чуждо жилище.
Сори, не страдам от излишна женска солидарност.

# 27
И аз имам бебе на месец и малко - наясно съм колко изнервен може да е човек на моменти.
Майката на детето не знам дали е луда скандалджийка (или е преувеличено), но ми е странно пък на мъжа толкова бързо да му е писнало. Чак да спира да дава пари и да купува храна...

# 28
Аз пък съм убедена , че има още и още детайли, които ще накарат жената да изглежда далеч не толкова несправедливо изхвърлена. Защото темата беше започната с много ясен съжалителен уклон - жената на улицата без вина...на втора страница се оказа,че е играла хоро на нервите на мъжа, което не е баш невинно поведение и да не знае ама защо сега така.
Не съм съгласна един кривак да бива оправдаван, защото другият също бил кривак.

# 29
И все пак - не защитавам майката, но толкова ли не са могли да седнат и да се разберат като големи хора, все пак и дете имат, а мъжът си бие шута и шибва игнора на майката на детето му, пък после решава да я гони. Изходът може да е доста по-интелигентен...

Общи условия

Активация на акаунт