Скандалът с "Баленсиага"

• 27 660
  • 386
  •   1
Отговори
# 60
MissChanandlerBong, о, не, нека не мислим, че така се става богат и властен.
Че всякакви хора четат тук, нека не им даваме погрешна насока в живота...

# 61
А топ дизайнерката им Lotta Vulkova е просто...думи нямам!
Това е Лота

А публикациите й в Инстаграм са супер гнусни и отново окултни.
Скрит текст:
Нямам инстаграм.По какъв повод е сложила тази гадост там?

# 62
Това е Лота
Скрит текст:

Скрит текст:

Днес излезе опровержение, че това червено нещо не е Лотта. Снимките били от ревю на някакъв китаец от 2016г. и това било случаен модел.

Което не прави останалите ѝ публикации в Инстаграм по-малко скандални. Пълно тра-ла-ла е и тя. А Инстаграм, незнайно защо (или пък знайно) е толерирал извратените ѝ постове, нарушаващи голям част от правилата. Но пък се трие какво ли не, което нарушава правилата по някоя субективна преценка.

# 63
Това е Лота
Скрит текст:

Скрит текст:

Днес излезе опровержение, че това червено нещо не е Лотта. Снимките били от ревю на някакъв китаец от 2016г. и това било случаен модел.

Което не прави останалите ѝ публикации в Инстаграм по-малко скандални. Пълно тра-ла-ла е и тя. А Инстаграм, незнайно защо (или пък знайно) е толерирал извратените ѝ постове, нарушаващи голям част от правилата. Но пък се трие какво ли не, което нарушава правилата по някоя субективна преценка.
Можеш ли да дадеш линк на опровержението? На мен много ми прилича на Лота, просто има грим.
https://www.albawaba.com/node/satanic-stylist-balenciagas-design … a-rebuked-1500491

# 64
Моята утеха и надежда е експериментът "Вселена 25".
https://www.lentata.com/page_23003.html
Т.н.цивилизовано общество яко сме нагазили във "фаза  D", вървим към бърз разпад и загиване. И първи в редичката са "великите" извратеняци, дето си мислят че управляват света.
Заслужено ще бъдем наказани с изчезване.

# 65
# 66
Няма да изчезнем като вид. Бог е прекалено добър, за да позволи заради разни субекти, продали душите си на нечестиви инстинкти, да загине този свят ведно с всичко красиво, ценно, творческо, гениално, което човек е постигнал с труд и усилия.
А фазата е отдавна  D.

# 67
Хмм, аз намерих ревюто и не видях модел с две бебета в ръце.
https://www.youtube.com/watch?v=KGtbMpXJ9EQ
Не е ли възможно Лотта да ги е изплагиатсвала и да се е снимала по подобен начин? А и тези модели си имат китайски черти, но тази дето уж е Лота няма.

# 68
Всичко е възможно. Малко по малко ще започнат да чистят имидж. За мен е много притеснително и това мълчание на толкова известни личности. #MeToo движението беше като лавина. А тук става въпрос за деца, за бога.

# 69
Всичко е възможно. Малко по малко ще започнат да чистят имидж. За мен е много притеснително и това мълчание на толкова известни личности. #MeToo движението беше като лавина. А тук става въпрос за деца, за бога.
Да, така е. Липсата на реакция от други известни личности и от институции е най-притеснително. Това говори колко са дебели връзките и колко контролирано е всичко.

# 70
Това някакъв опит да се възкреси сатаник паник от 1980-те ли е? Satisfied Нормално е известни личности и институции да мълчат, защото няма за какво да се надига глас просто. Някакви картинки които не вредят никому. В същото време липсва каквото и да било недоволство спрямо реални неща ставащи в нашата държава, като това че липсва контрол върху ежедневни неща реално влияещи на подрастващите. Липсва и регистър на педофилите между другото и няма никакъв контрол дали работят с деца. Обаче всички се възмущават за една модна кампания насочена към възрастни в чужбина. Колко магазина има Баленсиага в България?

# 71
Какво говорите, та дори е нашата тема за компроматите на няколко пъти в прав текст се каза, че обсъждането на тематиката им нарушава дзена. Аз съм в абсолютно недоумение, колко надълбоко и къде трябва да е завряна главата ти за да коментираш с досада нещо толкова страшно, гнусно, извратено. Нещо, което е обмисляно до най-малкия детайл. Ох, не мога да повярвам, че човешкият мозък може да достигне до такава изродщина. Присто целият свят трябва да не спира да говори за това!

# 72
  • София
Ужасно е всичко, но не е изненада за жалост. Отдавна съм чела теории, че ще се опитват да прокарат тези извращения, като нормални такива. Искренно се надявам тази марка да приключи, но колкото и да търсих в интернет не намерих информация акциите да са се сринали, която е притеснително.

# 73
  • Berlin
Баленсиага като марка/компания не са на борсата. Майката фирма, която обединява под шапката си доста марки, е. Може да не се търгуват много и затова да няма много движение и реакция там.

# 74
  • София
Баленсиага като марка/компания не са на борсата. Майката фирма, която обединява под шапката си доста марки, е. Може да не се търгуват много и затова да няма много движение и реакция там.

Жалко, щеше да изглежда добре едно сриване.

Общи условия

Активация на акаунт