Възможно ли е да я мотае?

• 5 484
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Поканил я да помага с багажи или каквото и да са местили с брат му, но не я поканил на нетфликс и чил… Наистина са прави хората да казват, че младостта е изгубено време. И защо при такова несъответствие между думи и действие се иска мнение от непознати хора, а не пита “гаджето”? Не мога да си представя някой да ми се кълне в чувства, а да няма интерес да си легне с мен. Твоята приятелка не прави ли секс? Как от толкова разговори за чувства не е станало дума за консумирането им?

# 46
  • София
Два месеца на приказки. Това да не е Андерсен?

# 47
Или не е разведен или е импотентен или някакви други дефицити в това отношение. Хем "оххх да се събудя до теб", хем нищо. Ако искаш да се събудиш до някого, първо ще трябва и да си легнеш с него. Логика. Пък тоя само празни думи... смешник някакъв комплексиран.

# 48
Май мацката се дърпа до колкото разбрах, при някои действа да я понатисне, ама при други ефекта е обратен.

# 49
  • СИ
Или не е разведен или е импотентен или някакви други дефицити в това отношение. Хем "оххх да се събудя до теб", хем нищо. Ако искаш да се събудиш до някого, първо ще трябва и да си легнеш с него. Логика. Пък тоя само празни думи... смешник някакъв комплексиран.

Защо мислиш, че дефицитите трябва да са само в него? Празни приказки, обаче има кой да кълве. Тая дето кълве, дали няма и тя да е толкова застреляна? Два месеца се обикаляли и приятелка пита вместо нея, че и било важно. Голям размисъл, голямо нещо.
Пак повтарям, ако момата си беше в ред, щеше да има по няколко оферти на седмица и нямаше да чака да и сваля звезди от небето 10 години по-голям, че и с дете.

# 50
  • София
Хайде пък и ти. 100 оферти да има, не е длъжна да им кликва.
Заобикаля го и се чуди трябва ли ѝ, два месеца нищо не са, като има цялото време на света.

# 51
Е щом се чуди, значи е ясно - не й трябва.

# 52
Какво значи дали я мотае? Какво иска приятелката ти? Съпруг си търси, неангажираща връзка, просто секс, нещо друго? За два месеца освен дали си пасват в леглото, какво друго да разбере? Ако търси сериозни отношения, да поживеят заедно, без да си живял с някой, нищо не знаеш за него. Ако иска просто забавление, какво й пука мотае ли я или не. Стои с него докато й е забавно и после чао.

# 53
Какво значи дали я мотае? Какво иска приятелката ти?

Е, как какво иска? Поредната жена, която още на първа-втора среща с мъж иска нотариално заверен договор със строго установени срокове за брак, деца и т.н., с гаранции и санкции при неизпълнение. Те не се интересуват от мъжа, а от статуса, който ще им осигури – омъжена и с деца. Даже не деца, ами бебчи. Защото Пенка и Драганка си имат, пък тя е безнадеждно закъсняла. И им завижда до смърт.
И като попаднат на някой играч, който обещава щедро и обилно и ги мотае с години, докато се усетят, че часовникът не само тиктака, ами вече и неистово звъни, се почва „Ама защо, ама как така?“.
Ми така. От много акъл и много мислене с тънки сметки.

# 54
  • София
И като попаднат на някой играч, който обещава щедро и обилно и ги мотае с години, докато се усетят, че часовникът не само тиктака, ами вече и неистово звъни, се почва „Ама защо, ама как така?“.
Ми така. От много акъл и много мислене с тънки сметки.
Е, в съседна тема разкостиха една позната на авторката, че е раждала без брак и сега бащата на детето и майка му я пъдят. Така че като не мислиш - лошо, като мислиш - пак лошо.
Нормално е жените да не искат да бъдат само употребени за секс, мъжете нямат такива опасения, дори ще са доволни на такова развитие.
За мен този е прекалено захаросан с тези приказки за енергии и т.н., или знае, че жените отварят краката след такива приказки.
То всички приказваме относително едни и същи неща, ама някой ти го каже по такъв начин и с такива думи, че ти бръкне в душата и му повярваш.

# 55
Нормално е жените да не искат да бъдат само употребени за секс...

Нормално е. Но е и нормално, когато има любов, да има и секс.
Но когато няма любов, а само сметки – тоя сега как да го вържа да се ожени за мен (или поне да ме прибере да живея у тях, че да не плащам наем) и да ми направи бебчи, щото Пена има, никак не е нормално.

# 56
Къде видя желание за бебче и да живее у тях? Съвсем в реда на нещата се чуди дали не я мотае. Интуитивно му няма доверие, значи да не се захваща.
Не бих се занимавала, а имам и дете, и апартамент.

# 57
Сигурно е някой дето няма пари да си плати парното и затова не са се съблекли още. Иначе човекът е романтичен, това е хубаво Hug Тя направо да му намекне че иска за Нова година някъде на хотел, спа, нещо с отопление че да се гушнат или поне да се види сериозен ли е в намеренията си или не 👈(゚ヮ゚👈)

# 58
Къде видя желание за бебче и да живее у тях?

А какво според теб означава „сериозни намерения“?
Любов също никъде не видях.

# 59
Сериозни намерения на този етап биха могли да са да има желание да я опознае, да види човек и жена насреща, а не момиче за секс и забавления.
Ясно е, че на такъв етап няма как да знае, но щом интуицията й подсказва, че нещо не е ОК, по-добре да не се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт