Възможно ли е да я мотае?

• 5 466
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
Ми като не пуща аванта, нека да носи багаж като алтава. В края на краищата дали секс, дали багаж - все ще се изпоти и ще и се вдигне пулса. Местенето 100 % е по продължително от секса. Може да е изпитала два три оргазма нагоре надолу по стълбището.
Много съм прост.

# 91
Ми като не пуща аванта, нека да носи багаж като алтава. В края на краищата дали секс, дали багаж - все ще се изпоти и ще и се вдигне пулса. Местенето 100 % е по продължително от секса. Може да е изпитала два три оргазма нагоре надолу по стълбището.
Много съм прост.
Мноо си прост начи. Laughing Sweat Smile Фен съм ти, ей!!! Simple Smile

# 92
Два три оргазъма ме съмнява да е имало, ама носенето на багаж действа зближаващо понякога. Нали както казва колегата, потене, охкане, пъшкане, може и някоя псувня като допълнително озвучаване. То си е направо като половин секс Simple Smile

# 93
Толкоз успиване и захаросани лъжи, щото човекът се стиска за хамали

# 94
  • София
Хамалската работа лесна, после започва местенето на един милион дреболии и битова посуда, съпътстваща един живот.
Щото хладилник имате един, ама чаши, щипки и финтифлюшки - милион и една.

# 95
А тя що дири да пренася финтифлюшките на колегата Thinking щото хич не му е навита, мхммм

# 96
  • София
Е, не е казала, че не е навита.

Пита млада жена какво да прави, няма опит, ново ѝ е. Може да е някой лъцец, може да е някой хухавел, може да е някой играч.
Вие се емнахте да я иронизирате и да я ковете. Защо?

# 97
Излиза, че след като може би го харесва, просто трябва да опита и ако той е имал за цел не сериозна връзка, а само секс, ще ѝ останат приятните спомени.
Не знам колко е приятен споменът да те минат като парче месо, но хора и спомени всякакви.

# 98
Ех , секс се прави за взаимно удоволствие…

# 99
Да, но когато тя има и друго на ум, а той ѝ обяснява, че иска да се буди до нея, а няма такива намерения, си е неприятно.
Днес един я излъгал, че иска да се буди, утре друг. Това не е за всяка жена.

# 100
  • here and now
Отговорите на 2-3 въпроса за бившата му жена и развода ще ѝ дадат много повече яснота, отколкото ние тук.

# 101
Да, но ние не познаваме човека, не знаем дали е искрен. Като цяло и на мен ми звучи захаросано ама авторката като иска да пробва , нека го направи. Видно е, че го харесва.

# 102
Да разясня някакви неща. Значи тя не е мъкнала нищо с него, просто се е качила с тях до горе. Като цяло един от коментарите беше доста в целта, а именно на “Mandy Bo”.
Те не са постоянно заедно. Реално на работа, и евентуално след работа се виждат за по няколко часа. Всеки си има отговорности и за сега така им стоят нещата. Тя и учи и работи и тренира. Той се грижи и за детето и не може постоянно, да са лепнати един за друг. Уикендите също се виждат, когато могат. И за това тя е сигурна, че наистина е разделен с майката на детето му. Отделно за секса по нейни думи има привличане, стига ли са до целувки, но до секс не все още.
Благодарим ви, за коментарите. Смятам, че някои бяха полезни. Simple Smile

# 103
С колеги не е много ОК да има забежки принципно. Но все пак зависи от работата. Ако е някаква временна и мисли да я сменя е едно, ама ако е по професията и иска кариера в тази фирма, по-добре да няма такива отношения там.

# 104
Той: "Добър ден!"
Тя: "Кажете, мотае ли ме, или има сериозни намерения?!!"

Общи условия

Активация на акаунт