Кралски работи и клюки - декември 2022

• 96 734
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 120
  • Sydney
Целият зелен аутфит на Кейт:

https://www.instagram.com/p/ClrsSqQvTkv/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

За да облечеш такава рокля, трябва да имаш тяло. Еми определено няма за какво да се хванеш, стои идеално. Дори малкият бюст, който има е подчертан добре и не изглежда плоска.

Харвардската рокля, във вариант без ръкави. Лично на мен без ми харесва повече, а ако я нямаше и яката още по-добре.
https://www.instagram.com/p/ClrlrbyByw_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

На София целият сет е зле, а чантата е и грозна.

# 121
О, голи рамене, с полъх от Холивуд, чудесно, харесвам като е по -смела с тоалетите

На снимката в близък план по-горе обаче отново не прилича на себе, кому е нужна толкова силна обработка. И на нея и ма мъжа й вече почти няма снимки от официални изяви, които да не са изгладени.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 05:48 от Ули

# 122
Да ,прекалено  ги търкат с ютията. Няма нужда. Но едва ли зависи от тях чак толкова, докарват се от антуража. Има реални снимки и си личи възрастта.
 Имат възможности всякакви съвременни,  и той да присади коса ,  и тя   нещо да опъне лицето , може  и някой кубик да налее ,но явно е против разбиранията им. Не са фолк звезди. Нито инфлуенсъри.
 Така ще остаряват , естествени. И ще ги гладят по снимките.

# 123
Много е хубава Кейт с тази рокля. И аз харесах по- модерното излъчването с голите рамене и чокъра.

# 124
Правейки снимки, всеки може да ги обработи, някои правят снимания обект по-красив, някои умишлено го загрозяват. Затова предпочитам клипчета, показват повече и дават представа за движенията, емоцията и на останалите.
https://www.youtube.com/shorts/tNUAJUhnP6w?feature=share&fbclid= … tMNHHvkeYHSKbBPRI

Силно се надавям Уилям да не си присажда коса, а Катрин да не си слага силикон. Нека някой все пак държи на естественото излъчване, нека се вижда, че все пак човек остарява и това е нормално и не е грозно.

# 125
Мисля, че е повече от ясно, че ни коса ще се присажда, ни силикон ще се слага.
При кралете и кралиците и бъдещите такива като има интервенции са по-различни, ама все си проличават в един момент.

# 126
  • Пловдив
Сериозно ли мислите, че нямат интервенции? Според мен това с веждата на Катрин е точно от някаква намеса. Подозирам нещо с ботокс.

# 127
Принцесата изглежда невероятно.
Рокля,  бижута,  абсолютно всичко е подчертано деликатно и изглежда супер сексапилно. Какъв крак, каква фигура...

# 128
# 129
Сега като се заговорихме за снимки се зачудих Уелсови имат ли си фотограф и дали го водят с тях ако имат.

Попадна ми снимка от фен, пътувал с тях в самолета.

# 130
6 минутен репортаж за Уелсови, Ъртшот, срещата с Байдън и тн.
Пазят ги с кортеж  от 11 коли!

Пътували до Лондон с редовен полет, говори ли са си с останалите пътници,  много мили думи има в интернет.

# 131
Поне не е ухилена, че  от усмивки боли понякога.

# 132
# 133
Бижута на Мери Тек. Роклята е под наем, за 74$.

# 134
Прекрасна е, нормална,жива жена с естествени емоции и мимики...

Общи условия

Активация на акаунт