Кралски работи и клюки - декември 2022

• 96 750
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 135
Престъпление е да показват жена, която изглежда като милион долара.  Но няма как да скрият интереса и фурор по тях. Бостън е полудял и чакат въпреки студ и дъжд. А всички мрежи, вестници и тв гърмят с всяка тяхна стъпка. А мерките за сигурност... оле Мале. Само Байдън пътува с повече коли.

# 136
  • Варна
Относно веждите на Кейт, в скрития текст слагам снимка отпреди 20 години. Същата работа. Едната се вдига много по-нагоре от другата.
Между другото, хората са устроени различно. Някои не могат да повдигат двете си вежди последователно, могат само едната.

Скрит текст:

# 137
Добър пример с наемането на роклята. Предполагам, че при това пътуване цялостно е заложила на вече носени дрехи също.

Аз по снимки не мога да определя възможността за вдигане на веждите. Различната им форма и дължина ми направи впечатление като спомена Мариат.

# 138
Никой не е идеален все пак.
 Протести си има винаги и срещу всеки. Навалицата не беше от протести, аз се учудвам колко са популярни там, що пък ,неизвестно. За Чарли май няма да са толкова заинтересовани. Аз не мих отишла ,ако ще на  20 метра от нас да минат.

# 139
# 140
  • София
Като гледам снимките на принцесата, една дума винаги изниква в мисълта ми - изящна!

Относно веждите, бръчките, протестите ... всеки вижда това, което иска да види.
А аз силно се надявам да има наистина работещи решения от този проект.

# 141
  • София
Сега като се заговорихме за снимки се зачудих Уелсови имат ли си фотограф и дали го водят с тях ако имат.

Попадна ми снимка от фен, пътувал с тях в самолета.

Разбира се, Крис Джаксън се казва, женен е за стилистката на Кейт, Наташа.

# 142
  • Sydney
Снимките в гръб са още по-показателни.

# 143
  • Някъде там
Много се промени Магнус. Много симпатичен младеж.
Определено прилича на Мете.

Мари от вчера на гости за обяд в дома на немската посланничка, под надслов "Спрете хранителните отпадъци".
Обяда е приготвен изцяло от хранителни остатъци.
Програмата за борба с хранителните отпадъците с която се занимава от много години и е получавала много награди за реално действащите си проекти, много ми допада.

# 144
# 145
Джон Кери какво прави на наградите?

Тиндал в Австралия

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 12:09 от bubanka

# 146
Магнус колко симпатичен младеж е станал. Определено прилича на Мете и има от нейния чар.

Лана, мерси за информацията, добре са се съчетали фотограф и стилистка, поне заедно пътуват Simple Smile

Няма ли снимки от самите награди, нещо речи, връчване?

# 147
Рания е поздравила победителите

Повече информация за самата церемония и победителите ще има след като бъдат излъчени наградите по телевизията, а това ще се случи утре вечер.

Петимата победители за 2022 г. са:

Почистете нашия въздух : Mukuru Clean Stoves , Кения – Стартираща фирма, предоставяща печки с по-чисто горене на жени в Кения, за да се намали нездравословното замърсяване на закрито и да се осигури по-безопасен начин за готвене.

Защитете и възстановете природата : Kheyti , Индия – Пионерско решение за местни дребни фермери за намаляване на разходите, увеличаване на добивите и защита на поминъка в страна на фронтовата линия на изменението на климата.

Съживете нашите океани : Местни жени от Големия бариерен риф , Австралия – Вдъхновяваща програма, ръководена от жени, която съчетава 60 000 години местни знания с цифрови технологии за защита на сушата и морето.

Изградете свят без отпадъци : Notpla , Обединеното кралство – Кръгово решение, създаващо алтернатива на пластмасовите опаковки от морски водорасли.

Поправете нашия климат : 44.01 , Оман – Създаден от приятели от детството, които са разработили новаторска техника за превръщане на CO2 в камък и постоянното му съхраняване под земята(автоматичен превод, не се разбира много)
https://earthshotprize.org/five-winners-of-the-second-ever-earth … -awards-unveiled/

# 148
Страхотна визия:

Известно време не следях много роялите. Гледах снимки и като цяло Уелсови в САЩ ми харесват. Тоалетите на Кейт са си добре, но зелената рокля ми е УАУ направо.😂 Бижута, обувки, коса - страхотни.

# 149
Как според Тирамису? Любимото ти Дейли Мейл го написа. Директно от библията.
Има ли го изпълнението на Били Айлиш някъде? Все пак, тя беше основната звезда на шоуто 🙃
Лъжливите статии на Дейлито, ако оттам си черпила информацията, въобще не се връзват с думите, че британските медии били корумпирани и публикували само позитивни статии за кс. Ето и за тях публикуват лъжи, но бързо ще го забравите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт