Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 577
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 405
Като гледам Хари си спомням как винаги е казвал, че обича деца и колко много иска свои. И сега, когато съдбата му подари две прекрасни собствени деца, изглежда сякаш още не може да им се нарадва. Помня го от старите снимки, където гушка чуждите и си мислех, че някой ден ще бъде страхотен баща. Е, този ден дойде и вече гушка своите си🥰

Много сладки Меган и Юджийни.

# 406
  • Някъде там
На тате момчето ❤️

# 407
Много са хубави всички. 😍😍😍 Юджени и Джак изглеждат големи шемети. 😄

# 408
Бузанче сладко е Арчи. Направо вече искам да се прибирам вкъщи да си гушкам моето дете Joy

# 409
Оле, какво красиво дете е! Като изключим цвета на косата и кожата, това дете ми се струва изцяло на Меган. Хари не знам на кой бог трябва да благодари, че му изпрати тази красива жена, че и да го дари с тия чудни деца. Както казваше баба ми жена от лотарията му се падна😄

# 410
Интересни въпроси и аз това се чудих.

Това трябваше да е филм за инвиктус, но клюките отново излязоха истина.
Явно инвиктус не е интересен и не продава.

# 411
Филмът за Инвиктус е за догодина Blush

https://www.imdb.com/title/tt14491228/

# 412
  • Разпиляна във въображението
Из фейса ми се появи част от сериите като резюме.
Но за мъжете в кралското семейство той казва: "Там може да бъде изкушение или желание да се омъжите за някой, който отговаря на формата, за разлика от някой, с когото може би ти е писано да бъдеш."

И Даяна присъствала, често. Имало и ретроспектива на робството на Великобритания.

# 413
  • Някъде там
Много са хубави всички. 😍😍😍 Юджени и Джак изглеждат големи шемети. 😄
Нали. Големи сладури.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 14:39 от Не се сърди, човече

# 414
Здравейте,
Има ли го вече качен някъде документалният филм за Меган и Хари?

# 415
E как да е нямало, нали децата и Кейт правиха сладки в тяхната кухня. 😁 Също и пляскаха цялото семейство на медиците по време на Ковида. Там кой ги снимаше, нали фотографи. 😁

# 416
За какви хорски къщи говорим, това да оставиш пред вратата на някого пакет с храна ли!? Че това по време на пандемията се практикуваше от много хора, пазаруващи и помагащи на възрастни или трудноподвижни.

# 417
За какви хорски къщи говорим, това да оставиш пред вратата на някого пакет с храна ли!? Че това по време на пандемията се практикуваше от много хора, пазаруващи и помагащи на възрастни или трудноподвижни.

И баш за РД на Шарлот решиха да пратят детето да раздава сладки, както и го споделиха с медиите. ПР акция отвсякъде.

# 418
  • # супернатурална #
И защо да не е ПР? Работата им е да вдъхновяват. Как да стане без популяризиране? Все пак са кралски особи.

# 419
Започнах да гледам филма. Невероятно въздействащ е, мога само да кажа… горкият Хари… не вярвам изобщо на чистите намерения на Мегън. Хари е жертва на детската си травма и  е адски влюбен. Със сигурност не е лесно да си роден в такова семейство и на нямаш избор да живееш друг живот. Дано и тя го обича наистина, че не ми се мисли, ако се разделят, той как ще го преживее.

Общи условия

Активация на акаунт