Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 569
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 420
Интересно ми е, как смятате - Уилиям има ли право на мнение и отношение към това как се използва образът на Даяна? Имайки предвид, че той беше доста по-голям и осъзнат, когато тя почина, имайки предвид че заради възрастта си е бил в по-задълбочена комуникация с нея, знаел е много повече неща, които Даяна не е споделяла на Хари заради възрастта му.
Та логично е Уилиям да има по-адекватни наблюдения и спомени за Даяна и е интересно как се чувства от начина, по който сега използват образа и.
Другото интересно е - имат ли право Хари и Меган да използват кадри от това как папараци преследват Даяна и Катрин.

# 421
Започнах да гледам филма. Невероятно въздействащ е, мога само да кажа… горкият Хари… не вярвам изобщо на чистите намерения на Мегън. Хари е жертва на детската си травма и  е адски влюбен. Със сигурност не е лесно да си роден в такова семейство и на нямаш избор да живееш друг живот. Дано и тя го обича наистина, че не ми се мисли, ако се разделят, той как ще го преживее.
Не мисля, че ще има нужда да преживява каквото и да е, защото не виждам никакви индикации за развод. Личи си, че и Меган го обича, а и вече имат 2 деца, които ги свързват. Дори и хипотетично да приемем, че в някаква паралелна реалност се разделят, Хари пак ще има децата си. Най-близкото до раздяла би било ако не дай боже се случи нещо с Меган, но затова все пак вземат мерки, а и затова Хари премести семейството си, за да може да ги защити.

# 422
Във филма Хари казва, че Мегън много му напомня за майка му. За папараците също разказва, тормозен и преследван е бил през цялото си израстване. Разказва как всяка връзка му се е проваляла заради това как папараците почват да преследват всяка негова приятелка. В Мегън е видял жена, която няма да избяга от “багажа”, който ще понесе като се събере с него. Мегън и едната й приятелка имат “американска” арогантност относно кралското семейство. Тя продължава да се прави, че в началото не е била сигурна дали иска да е с него и не се е интересувала от образа му на принц.

# 423
Другите избраха да не са на въпросния пангар, защото хем са никои (според темата), хем ги тропат в пресата за всякакви простотии, хем ги заплашват (сигурно и останалите също) - и накрая играйте отборно, подкрепете трона.
Ми не всеки е съгласен да я плаща тая цена - да теглят, тези които имат защо да го правят.
Другото интересно е - имат ли право Хари и Меган да използват кадри от това как папараци преследват Даяна и Катрин.
Кадрите не са на Дяана или Катрин - те са собтсвеност на някого, ако той е съгласен да се ползват, нй-вероятно срещи заплащане. Както става със всички снимки, които се публикуват.
Абсолютно точно и по двата въпроса. Само ще добавя за кадрите с папараци, преследващи Кейт и Даяна - те са отдавна публични и се въртят навсякъде. Могат свободно да се видят във всеки сайт за видеосподеляне. В този смисъл не виждам проблем да се ползват, наистина. И по никакъв начин не обиждат двете жертви на папарашка инвазия, напротив, оказват им подкрепа.

# 424
  • # супернатурална #
Другите избраха да не са на въпросния пангар, защото хем са никои (според темата), хем ги тропат в пресата за всякакви простотии, хем ги заплашват (сигурно и останалите също) - и накрая играйте отборно, подкрепете трона.
Ми не всеки е съгласен да я плаща тая цена - да теглят, тези които имат защо да го правят.
Кадрите не са на Дяана или Катрин - те са собтсвеност на някого, ако той е съгласен да се ползват, нй-вероятно срещи заплащане. Както става със всички снимки, които се публикуват.
Абсолютно точно и по двата въпроса. Само ще добавя за кадрите с папараци, преследващи Кейт и Даяна - те са отдавна публични и се въртят навсякъде. Могат свободно да се видят във всеки сайт за видеосподеляне. В този смисъл не виждам проблем да се ползват, наистина. И по никакъв начин не обиждат двете жертви на папарашка инвазия, напротив, оказват им подкрепа.

Законово право вероятни имат. Морално...Да оказваш подкрепа на бъдещата кралица на Англия..при жив съпруг, който по случайност ти е брат и без изобщо да е търсила подкрепа...моля ви, обидно е. Хари продължава да гори мостове. Вече не ми е жал за него.

# 425
  • София
Арчи го видяхме във видео на първия РД. Ако искат и от раждането ще пуснат снимки - ако искат, когато искат и както искат!

# 426
  • София
Много се радвам, че двамата напуснали кралското семейство ще си кажат и покажат всичко, което решат.
Няма да гледам филма им, понеже нямам интерес към подобен род творения.

От пуснаните тук снимки ми направи впечатление, че детето Арчи е тъмнокосо, а досега все го спрягаха за червенокосо. За мен си е чудесно детенце, с каквато и коса да е, просто ми стана чудно как се получава това?

# 427
Клипът е по случай първата му годинка и навсякъде беше споделен. Няма сърчица върху лицето му. 😄

# 428
  • Някъде там
Разкошен кадър. Много хубави леля и племенница.

И малко папарашки снимки на Рания от Милано.

# 429

Много хубава снимка с дъщерята на Саманта Маркъл. 🙂

# 430
Скрит текст:

Много хубава снимка с дъщерята на Саманта Маркъл. 🙂
Да, хубави са и двете. Heart Eyes

Клипче на бягащия Арчи с Мегън. https://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuaW5zd … ZJTNEJTVFJTdDcG0=

# 431
  • София
Кралският живот си продължава - Кралят днес е имал аудиенции и е посетил Етиопската църква:

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 17:03 от Eiger

# 432
Излязоха непоказвани досега снимки на Хари и Мегън от Ботсвана:

# 433
Прекрасна Софи във Вашингтон

Каква ли ще е тазгодишната картичка?

# 434
Има различни зъби в Ботсвана.

Общи условия

Активация на акаунт