Кралски работи и клюки - декември 2022

• 97 567
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:

Много далновидно да обърнеш гръб на майка си, за сметка на влиятелната си леля.
На коя майка, тази която никога не е присъствала в живота ѝ ли?Дъщерята на
Саманта Маркъл,  е отгледана и осиновена от нейните баба и дядо по бащина линия.
Това не го знаех, мерси за информацията. Говори много за Саманта и обяснява последващите и изяви спрямо сестра и.

# 436
А Мегън в случая излъга съда се оказа.

# 437
Интересни са ми и двете двойки , предмет на спорове тук. Щеше да е чудесно всеки да си харесва неговото и да не сравнява непрекъснато. сякаш нарочно. Заради това трият, на дупки   е диалогът.
 Те са несравними с разделянето на пътя им.
Без превъзнасяне,  и те са хора и ходят до 00.
Едните имат големи ограничения, но пък и  възможностите са големи.
Другите са си избрали друг път  и изглеждат щастливи от това.
Може да печелят ,може и да губят, тяхно право си  е. А скандалите - докато дойде нов и  потуши  предния.Хората бързо се обръщат ,като слънчогледи. Да пускат каквото си искат, ще отлети и то ,парите са получени. Да мислят следващ ход.

# 438
Цитат
Човекът иска сам да решава кога, какво, как и в какъв формат да споделя с пресата, а не някой друг да го решава вместо него.
Явно е трудно за разбиране.

Изобщо не е трудно за разбиране - в единия случай като сподели му се плаща, в другия - не.

Това че казват нещо, не значи че е истина.
Значи само, че това е тяхната истина. Доказано в съда.
И съда реши, че Меган е в правото си... два пъти Joy

# 439
Това че казват нещо, не значи че е истина.
Значи само, че това е тяхната истина. Доказано в съда.
В съда не се доказва нечия лична истина, а обективната истина. Знаем как се произнесе съдията - в полза на Съсекс. Значи истината е на тяхна страна. Всичко останало са лични интерпретации и спекулации.

# 440
Страхотни сетчета. Дано са Натан, за да си купя и аз.Heart Eyes

# 441
Абе я запознатите с наградите, кажете как се отпуска наградния фонд точно.
Че четох много озадачаващи условия, които хич не се връзват с амбициозните им цели.

Чудесен сет на Максима и двете са зелени са страхотни.

# 442
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
Хората се снимат на зелен екран, пък се води, че са в планината и катерят Еверест. Аз не съм видяла, че е истински корема или че децата не са под наем Simple Smile Нищо не са доказали Simple Smile
Разбира се, че корема е фалшив и децата са взети под наем. 😆😆😆

Щом казваш Simple Smile Аз не се наемам да твърдя нищо толкова категорично Simple Smile

Колко много й отива този цвят на Максима, много приятно зелено!

# 443
Сега става ясно защо не се показваха снимки на децата.... безплатно.

Снимки на децата бяха показани много преди днешните серии. Даже и клипче имаше. И то съвсем безплатно бяха пуснати. 🙂

# 444
Виктория никога не се е обличала добре. Обаче днес и двете са с ужасни дрехи.
Страхотни сетчета. Дано са Натан, за да си купя и аз.Heart Eyes

# 445
Хората се снимат на зелен екран, пък се води, че са в планината и катерят Еверест. Аз не съм видяла, че е истински корема или че децата не са под наем Simple Smile Нищо не са доказали Simple Smile
В рождените сертификати на Арчи и Лили, подписани от лекари, присъствали на раждането пише кои са родителите и има ли живородено дете или не. Какво по-голямо доказателство се иска в случая, да не би да допускаме, че и лекарите лъжат? И въпреки всичко това, лъжите в нета, мултиплицирани и преповтаряни са истинска лавина. Имаше въпроси ако били истински защо не ги показват и какво крият - ето го отговора на въпроса нагледно. Едва ли на някоя майка ще й е приятно да пишат клевети в публичното пространство, че собствените й деца не са нейни.
Сега става ясно защо не се показваха снимки на децата.... безплатно.

Снимки на децата бяха показани много преди днешните серии. Даже и клипче имаше. И то съвсем безплатно бяха пуснати. 🙂
Поправка - клипчето с Арчи, където Меган му чете книжки беше пуснато с благотворителна цел. Това беше за първия му рд още. И ако помня тогава тук се нищеше как детето не познавало тая жена и нямало връзка между тях.

# 446
  • Яко в Матрицата...
На мен Съсекс са ми интересни Grinning Запасих се с пуканки и гледам шоу... Е, няма да губя ценно време да гледам сериите. Ще го отделя на коментарите на простолюдието, дето плаща кралския живот на Чарлз и сие... Има какво да кажат хората и за едните, и за другите.

Съгласна съм, Боряна - не е нужно да се издига в култ която и да е от двойките. Хора са, макар и с много пари.

И пак да напиша, че ме модерираха, Арчи е голямо сладурче. Да пускат още снимки...

# 447
Споменават ли нещо за семейството на Меган? По- точно за отношенията с баща ѝ?

# 448
  • София
Ето и Лилибет.Много си приличат ❤

https://www.instagram.com/p/Cl6eqVft9IE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 449
Споменават ли нещо за семейството на Меган? По- точно за отношенията с баща ѝ?
Казват, че нямала баща (бил мъртъв един вид за тях). Пък той човек си е жив. Много кофти отношение към някой, който те е отгледал, дал ти е добър стандарт, плащал ти е образованието и ти е дал старт в кариерата. И това след като Дория ги оставя.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 19:29 от ver4eto_sv

Общи условия

Активация на акаунт